Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla daha bi azimlendim yarın 69 lu rakamı görecem diye gecen dukanda şaka gibi 1 gün görüp ertesi gün 71 i görmüştüm bu sefer azimliyim

canım pharmaton falan al o toparlar ya da supradyn

kız betüş zaten ayakta uyuyom diyo kızcağız bi de tylol iç diyon iyice uyusun mu kız

heee ben içindeki c leri düşünüp iç dedim ben içince böyle iyi oluyom gibi geliyo :)

poğça mı :p sevimsiz şeyler çukulatayı çöpe atmış oğça yiyim diyo.... zaten yarım çaklıt yemişin yok sana poça...
ay aynen sustum geri zaten de aman canim alti ustu sabah kahvaltisinda yarim cikolata 284 kalori almisim totalde sabah azcik bisi siz de:)

yemiyorum pogaca dont worry :D

gelelim bana
kendimi tebrik ediyom hiç dışına çıkmadım sadece şekersiz kahve ve çay içtim menü harici listeden
1. gün 72,8
2. gün 71,2
3. gün 70,4
nasıl kızlar
@ebrusonmez tam uyarsan menüye kg veriliyor şekerim
istahiniz da kapanir kaptanim, cok iyi gelecek bu diyet size zaten simdiden sonra corap sokugu gibi gider. Ilk 2 gun zor bence.

nilsub sevdin di mi kushan amcayi :)
sevdim fırından çıtır çıtır simit aldım geldim bugun burda pazar kuruluyor köylü teyzeler getirmiş yine çok güzel yeşillikler hepsinden topladım geldim:) eğer yarında simitin üstüne eksi görürsem bırakmam kuşanı ben çok sevdim:KK6:

poğça mı :p sevimsiz şeyler çukulatayı çöpe atmış oğça yiyim diyo.... zaten yarım çaklıt yemişin yok sana poça...
betül sen kuşana geç çalıştığın için sana kolay gelir kızz o sabah peynir ekmek var sadece olmadı iş yerine götürüp çay ile birlikte yaparsın kahvaltını:)

12963408_570945796398859_4844812146400505040_n.webp

kızlar buda ender saraçın facebook paylaştığı diyet listesi 2 öğün diyeti sadece 1 hafta yapılacakmış:)

Günaydın hanımlaar! Gene baya geç girebildim :)

Cok iyi canım, tebrik ederim. Dün geceki hasetin kiloları alıp götürmüs olmasın :KK70: :KK70:

Bu ne bicim menü Ebrusum? Sonra bana isveç yaramadı, artı cıktım. Bu mu isvec?
Spor ve su ne kadar??

Muskam sana sözüm var zaten özelden atayım :) Evdeki bilgisayarda kaldı foto, akşam geçince atarım :KK66:

Sen asla görmemelisin. Gördügün gün ölebilirim yani o derece korkuyorum senden :KK43: :p

Süpermiiiiş :rolleyes::KK9:
Bileydim mezun olmadan önce başlardım isveç'e. Ayran aşıyla aç kala kala mezun oldum gittim şuralardan.
ne haseti kız alın teri ile gitti o kilo :KK34:

Kahvaltı menüm
2 yumurta
3 ceviz
biraz kaşar
4 zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
Karatay teyzenin menüleri ben sevemedim ..inşallah sana iyi gelir canım :KK66:
Ben doyduğum sürece bana sıkıntı olmuyor :kk77: Aç gezmek bana göre değil şu an iyiyim bakalım regl biterse sonucunu göreceğiz:oops:

kafa yapiyordur o :)

o zaman bi duble daha içiiim :))

ay aynen sustum geri zaten de aman canim alti ustu sabah kahvaltisinda yarim cikolata 284 kalori almisim totalde sabah azcik bisi siz de:)

yemiyorum pogaca dont worry :KK70:

aferim bende kek yedim barni diye bişi çıkmış ya parmak kadar şey 1 tl dedim acaba altın kaplama mı... niye o kadar pahalıysa artık..... sırf meraktan yedim yane... 30 gr.... 130 k alori

Ya evet istahim yoktu ama enerjim de dustu, gece aciktim ama yemedim bir sey.
Simdi de yarim cikolata yedim feslegenli cikolata getirmisler sirkette, kahvenin yaninda yiyecektim 1 tane ama sevemedim; yarisini attim.

Sabah kahvaltimi yaptim guzel; bugun oglen-aksam salata yerim sanirim. Biraz kusanimsi yapmaya calisiyorum ya, ondan cok yuklenmiyorum.
Tatlım c vitamini falan al bari
gelelim bana
kendimi tebrik ediyom hiç dışına çıkmadım sadece şekersiz kahve ve çay içtim menü harici listeden
1. gün 72,8
2. gün 71,2
3. gün 70,4
nasıl kızlar
@ebrusonmez tam uyarsan menüye kg veriliyor şekerim
Vaay muhteşem sonuç.
Günaydın hanımlaar! Gene baya geç girebildim :)

Cok iyi canım, tebrik ederim. Dün geceki hasetin kiloları alıp götürmüs olmasın :KK70: :KK70:

Bu ne bicim menü Ebrusum? Sonra bana isveç yaramadı, artı cıktım. Bu mu isvec?
Spor ve su ne kadar??

Muskam sana sözüm var zaten özelden atayım :) Evdeki bilgisayarda kaldı foto, akşam geçince atarım :KK66:

Sen asla görmemelisin. Gördügün gün ölebilirim yani o derece korkuyorum senden :KK43: :p

Süpermiiiiş :rolleyes::KK9:
Bileydim mezun olmadan önce başlardım isveç'e. Ayran aşıyla aç kala kala mezun oldum gittim şuralardan.
Bekliyorum fıstık ;)

betül sen kuşana geç çalıştığın için sana kolay gelir kızz o sabah peynir ekmek var sadece olmadı iş yerine götürüp çay ile birlikte yaparsın kahvaltını:)

yaww ben normal obez halimde bile ekmek yemiyodum sevmiyom ben ekmek :)) onu yiceğime bitter yerim yok mu öyle bitterli bi diyet... bu gün fena tatlı aşeriyorum..... sütlü tatlı olsa keşke :)

bı gün güllü dallı bir pantalon giydim teeeee geçen sene alıp içine sığamadığım bir pantalon... sözde 44 beden ama dar yani... nasıl 44 beden bu kardeşim hele aşağı doru iyice daralıyo dondurma külahı gibi... şimdi bol bol giyiyorum ama aşaısı yine dar banane uleyn dedim giydim :))

o zaman bi duble daha içiiim :))

aferim bende kek yedim barni diye bişi çıkmış ya parmak kadar şey 1 tl dedim acaba altın kaplama mı... niye o kadar pahalıysa artık..... sırf meraktan yedim yane... 30 gr.... 130 k alori
boşuna aldım desene 130 kaloriyi çok canın çektiyse avucunu yalasaydın kızzz ben hamileyken o anda olmayan bişe istedim mi herkes öyle diyodu avucunu yala diye sende öyle yap:KK70:

sevdim fırından çıtır çıtır simit aldım geldim bugun burda pazar kuruluyor köylü teyzeler getirmiş yine çok güzel yeşillikler hepsinden topladım geldim:) eğer yarında simitin üstüne eksi görürsem bırakmam kuşanı ben çok sevdim:KK6:

artı görürsen bende gülmekten ölürüm :)))

Back
X