- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.801
Olucan canım inşallah böyle gidersen olcan.Nisan sonu 78 olceeeemmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olucan canım inşallah böyle gidersen olcan.Nisan sonu 78 olceeeemmmmm
görme zaten bildiğin taşşşşşşş taşşşşşşşşşşşşşş olmuşşşşşşşşşşşşş betül görse bunalıma girer o kadar![]()
Üzülme betüşüm bende kaçırdım..ben niye görmedim alçaklar....
Dünün menüsü:
Kahvaltı:1kesme şekerli türk kahvesi
Öğle: 3dilim ince en yapımı sucuk.
1 ince dilim et biftek
Akşam: 3 kşk. pilav tavuk salata
Üzülme betüşüm bende kaçırdım..
Dimi ama?hain bunlar bize öyle mi yapıyoz....
B blanche_ea sen bugun dedin ya 100 ziplama 15 dakika yuruyus degil bence diye, sence nasil olmali? Ziplama mi daha iyi dersin, yurume mi? Kafama takılmıştı, unutmusum sormayi :)
Okudum kabul ettim / hdamlapal ın başarı hikayesini okuyunca çok etkilendim.grubuna bağlılığı aranızdaki iletişimden etkilenmedim desem yalan olur. Onun için bu grubu şeçtim Diyete pazartesi başladım kilom 80.500 boyum 1.73 hedefim ise 60 kilo olmak.İki ay önce doğum yaptım ve kilolar yapıştı üstüme gitmiyor, aksine kilo alıyorum. Ne giysem yakışmıyor. Aynaya bakamıyorum,oğluşumla fotoğraf bile çekinemiyorum, kendimi çok çirkin hissediyorum. Kıyafetlerim olmuyor ve gidip yenilerini almak istemiyorum. Biliyorum ki yeni kıyafetler alırsam bu durumu kabullenmiş olacağım ve böyle gidecek. 80.500 den 79.0 a düşmüşüm. Spor yapamıyorum fırsatım olmuyor. Bu grupla devam edersem hedefime ulaşacağımı, az da olsa soor yapacağımı biliyorum.
5.TAKIM KAPTANI : muska77
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : kollontai & hedef38beden & morordek
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
ya olabilir de bilemiyorum emin olamadim.
evet canim hasta gibiyim zaten dunden beri.Kaç kilosun şimdi?
Ya çok aç kalmışsın öğleden sonra
Sağol sultanııım.
Largopen iyi geldi gibi bugün daha iyi hissediyorum..
Çok iyi be!
Keşke cuma yeseydin ama akşamla telafi etmişsin.
Afiyet olsun canım.
Okudum kabul ettim / hdamlapal ın başarı hikayesini okuyunca çok etkilendim.grubuna bağlılığı aranızdaki iletişimden etkilenmedim desem yalan olur. Onun için bu grubu şeçtim Diyete pazartesi başladım kilom 80.500 boyum 1.73 hedefim ise 60 kilo olmak.İki ay önce doğum yaptım ve kilolar yapıştı üstüme gitmiyor, aksine kilo alıyorum. Ne giysem yakışmıyor. Aynaya bakamıyorum,oğluşumla fotoğraf bile çekinemiyorum, kendimi çok çirkin hissediyorum. Kıyafetlerim olmuyor ve gidip yenilerini almak istemiyorum. Biliyorum ki yeni kıyafetler alırsam bu durumu kabullenmiş olacağım ve böyle gidecek. 80.500 den 79.0 a düşmüşüm. Spor yapamıyorum fırsatım olmuyor. Bu grupla devam edersem hedefime ulaşacağımı, az da olsa soor yapacağımı biliyorum.
Niye reglmisin?bu gün canım çooooook tatlı istiyo
Hoşgeldin canım hdamlapal bize yeni katıldı kız ne zaman başarı hikayesi yazmış benim haberim yokOkudum kabul ettim / hdamlapal ın başarı hikayesini okuyunca çok etkilendim.grubuna bağlılığı aranızdaki iletişimden etkilenmedim desem yalan olur. Onun için bu grubu şeçtim Diyete pazartesi başladım kilom 80.500 boyum 1.73 hedefim ise 60 kilo olmak.İki ay önce doğum yaptım ve kilolar yapıştı üstüme gitmiyor, aksine kilo alıyorum. Ne giysem yakışmıyor. Aynaya bakamıyorum,oğluşumla fotoğraf bile çekinemiyorum, kendimi çok çirkin hissediyorum. Kıyafetlerim olmuyor ve gidip yenilerini almak istemiyorum. Biliyorum ki yeni kıyafetler alırsam bu durumu kabullenmiş olacağım ve böyle gidecek. 80.500 den 79.0 a düşmüşüm. Spor yapamıyorum fırsatım olmuyor. Bu grupla devam edersem hedefime ulaşacağımı, az da olsa soor yapacağımı biliyorum.
İştahınmı yoktu tatlım.evet canim hasta gibiyim zaten dunden beri.
Ya evet istahim yoktu ama enerjim de dustu, gece aciktim ama yemedim bir sey.Niye reglmisin?
Hoşgeldin canım hdamlapal bize yeni katıldı kız ne zaman başarı hikayesi yazmış benim haberim yok
İştahınmı yoktu tatlım.
Aman dikkat et geldimi gitmiyor bu sene hastalıklar.
isvec yalan olmus ebrucum, hadi pilavi yedin yedin bari aksam yemeseydin.Dünün menüsü:
1 ince dilim et biftek
Niye reglmisin?
Hoşgeldin canım hdamlapal bize yeni katıldı kız ne zaman başarı hikayesi yazmış benim haberim yok
İştahınmı yoktu tatlım.
Aman dikkat et geldimi gitmiyor bu sene hastalıklar.
isvec yalan olmus ebrucum, hadi pilavi yedin yedin bari aksam yemeseydin.
Ya evet istahim yoktu ama enerjim de dustu, gece aciktim ama yemedim bir sey.
Simdi de yarim cikolata yedim feslegenli cikolata getirmisler sirkette, kahvenin yaninda yiyecektim 1 tane ama sevemedim; yarisini attim.
Sabah kahvaltimi yaptim guzel; bugun oglen-aksam salata yerim sanirim. Biraz kusanimsi yapmaya calisiyorum ya, ondan cok yuklenmiyorum.
bak ödülünü almışsın sıkmaları yememenin eksi çıkmışın ne güzelSeni memnun etmek ne hoş canim.. Ve bu demek ki dogru yoldayim kilo vercem. Sabah taryilayim bakalim sabitmi kalacam ekside mi olcam.
Ama sorma annem sıkma yapti. Kizim bile 3 tane yedi. Onlar yerken bakakaldim.olsun dedim. Korumaya gectigim de yerim dedim...
dedim dedim dedim durdum yemedim istee yaa
aklimda kaldi ama![]()
valla adam gibi isveç yapınca gidiyo bacım ben memnunumbende bunların kurbanıyım kusan yap dediler yaptım anaaam kimse kalmadı biri der kuşanımsı biri der isveçi bıraktım amma fena satışa geldim ben ya ne yapıyonuz siz bana yahuuuu ne ayaksınız![]()
sen şeker bi de dünki menünü yazsanaGünaydın hanımlar :))
Bu isveç banayaramadı ya kilo almışım.
bacım dün kendini yırtmışın kahve içeyim mi listede yok diye yukardaki menüdeki hiç bişey listede yok nerden uygurdun şekerim bunları sucuk falan salam yoksa jambon yeseydin ben hayatımda yemediğim şekilde 1 paket salam yedim midem bulana bulana 60 gr(aç bitir lerden aldım>)liste 200 gr diyordu ama 60 gr bile fazla geldi onun yerine yoğurdu 200 gr kadar yedim senin menüde yoğurt nerde sen boşuna aç kalmışın akşama kadarDünün menüsü:
1 ince dilim et biftek
senin isveç gibi şekerimbu nasıl isveç oluuum.....