Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Okudum kabul ettim / hdamlapal ın başarı hikayesini okuyunca çok etkilendim.grubuna bağlılığı aranızdaki iletişimden etkilenmedim desem yalan olur. Onun için bu grubu şeçtim Diyete pazartesi başladım kilom 80.500 boyum 1.73 hedefim ise 60 kilo olmak.İki ay önce doğum yaptım ve kilolar yapıştı üstüme gitmiyor, aksine kilo alıyorum. Ne giysem yakışmıyor. Aynaya bakamıyorum,oğluşumla fotoğraf bile çekinemiyorum, kendimi çok çirkin hissediyorum. Kıyafetlerim olmuyor ve gidip yenilerini almak istemiyorum. Biliyorum ki yeni kıyafetler alırsam bu durumu kabullenmiş olacağım ve böyle gidecek. 80.500 den 79.0 a düşmüşüm. Spor yapamıyorum fırsatım olmuyor. Bu grupla devam edersem hedefime ulaşacağımı, az da olsa soor yapacağımı biliyorum.
O zamn zayıflamaya hoşgelldiinnn.Seni bayağı motive gördüm.Sankiçok çok kararlısın gibi :KK55:

Günaydın kızlar. Bu ara çok yoğunum.
27 -28 nisanda 8. Sınıfların teog sınavı var. Okul çıkışı isteyenlerle 2 saat hızlandırılmış kurs yapıyoruz. Sonra evde özel derslerim var çok. Anlıyacağınız 24 saatin 10 saati ders çalışarak geçiyor. Ama memülerime Dikkat ediyorum. Onda sorun yaşamıyorum. Sporu çok olmasa da yapmaya çalışıyorum. Kili durumu güzel. - 1.3 üm cumaya göre. Bakalım kuşan ne kadar işe yarıyacak.
Maşallah Zeynepcim.Sanada kuşhan yaramışş.Ben burada çatlıyorum ama :KK12:

bacım dün kendini yırtmışın kahve içeyim mi listede yok diye yukardaki menüdeki hiç bişey listede yok nerden uygurdun şekerim bunları sucuk falan salam yoksa jambon yeseydin ben hayatımda yemediğim şekilde 1 paket salam yedim midem bulana bulana 60 gr(aç bitir lerden aldım>)liste 200 gr diyordu ama 60 gr bile fazla geldi onun yerine yoğurdu 200 gr kadar yedim senin menüde yoğurt nerde sen boşuna aç kalmışın akşama kadar
Ben salam yemiyorum yerine sucuk olsun dediydim.Ama olmamışş. Yoğurt da yemedim. Artı kalori olmasın diye
Ama zaten akşama pilav yiyince listeyi mahvetmiş oldum.

gelelim bana
kendimi tebrik ediyom hiç dışına çıkmadım sadece şekersiz kahve ve çay içtim menü harici listeden
1. gün 72,8
2. gün 71,2
3. gün 70,4
nasıl kızlar
ebrusonmez ebrusonmez tam uyarsan menüye kg veriliyor şekerim
Harikasın kaptanımmm...
Ben beceremedim.Devam etmeyeceğim.Oruçlarıma geri döneceğimm sanırım.

o zaman bi duble daha içiiim :))

aferim bende kek yedim barni diye bişi çıkmış ya parmak kadar şey 1 tl dedim acaba altın kaplama mı... niye o kadar pahalıysa artık..... sırf meraktan yedim yane... 30 gr.... 130 k alori
Kuzum sen bebek misin? Ne barnisi Bari yiyicen bitter ye :KK53:

yok canım denemiş oldum... niye boşuna olsun gözüm döndüydü kahvemin yanına yicektim bekleyemedim kahve suyu kaynar iken yuttum ayol :)))) pitbul gibi bişi oluyorum yani o an ben ben değilim artık... hani biri kazara elimden almaya kalksa kolunu falan ısırırım o derece :))))
İnsan meraktan çikolata yermi yaa :KK45:
Hayret bişiysin.Pitbulumm :KK15:

Canim ben kilolu hamile kaldim. 95 kiloydum hamile oldugumu ogrendigimde mecburen hamilelik boyunca diyetisyene gittim. En son tartildigimda 8 kilo almistim. Max 10 kilodur aldigim. Suan hamile kaldigim kilonun altindayim. Iki haftada gitti aldigim kilolar.
Vayy maşallah demekkki kilo almamışsın. Su ödem ve bebekmişş.Keşke bende almasam.

sampc1737d6afa943378.jpg

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

5.TAKIM KAPTANI : muska77
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : kollontai & hedef38beden & morordek

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.

yaşım 29 kasımda doğum yaptım datlı bi bebem var ..yaşım 29 ama bedeni görüntü 66 bana yardım edin kocamın yanında anası gibi durmak isitemiyorum.
muska77 muska77 ben okudum kabul ettim 99 kilo ile takıma girmek istiyorum sizde beni kabul ediiiirmisiniz gençler :KK39:

yaşım 29 kasımda doğum yaptım datlı bi bebem var ..yaşım 29 ama bedeni görüntü 66 bana yardım edin kocamın yanında anası gibi durmak isitemiyorum.
muska77 muska77 ben okudum kabul ettim 99 kilo ile takıma girmek istiyorum sizde beni kabul ediiiirmisiniz gençler :KK39:
Hoşgelldinn canımm. Ben Ebru. 2 senelik evliyim.Çocuğum yok. 161 boy ve 60 kiloyum.

Slm kızlar menümle sporumu suyumu yazıp çıkacam bugün acayip üşüyorum titriyorum grip olcAm büyük ihtimal
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
Ceviz
Pastırma
Öğle
Tazefasulye
Yoğurt
Akşam
Çöp şiş
Yoğurt
1 tane elma
Spor olarak kötü hissettiğimden 20 dakika tempolu yürüme
4 litre su içtim

Sağol canım. Sende olursun tabiki :))Azıcık sabır ve iradeyle :KK54:
BEbeğini emziriyormusun
hayır emzirmiyorum
o yüzden diyetlere açığım.
ne önerirsin masa başı memurum ben..çok hareket imkanım olmuyor ama havalar iyice güzelleşince eve geçip oğlumu alıp çıkabilirim biraz.

Back
X