Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlar menümle sporumu suyumu yazıp çıkacam bugün acayip üşüyorum titriyorum grip olcAm büyük ihtimal
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
Ceviz
Pastırma
Öğle
Tazefasulye
Yoğurt
Akşam
Çöp şiş
Yoğurt
1 tane elma
Spor olarak kötü hissettiğimden 20 dakika tempolu yürüme
4 litre su içtim
Fena sayılmaz canım

sen de ne azarlıyon bizi yeaaa :)

ben isveçi bıraktım başlamadan hem de :)
kızım seni azarlamıyom benim azarım ebruyaydı ama o alınmamış üstüne ben kendi durumumu bahsettim barni neyim yemedim sadece kokladım onu sötyledim:oops: :KK23: (çevir imam gazı yanmasın hesabı)
Kaptancanim en son tartildigimda 8 kilo almistim. Ilk iki hafta hepsi gitti. Hatta hamile kaldigim kilonun altina dustum. Sonra baktim sut olsun diye yedikce kilo alcam araniza donmeye karar verdim.
oo maşallah tatlım yaaa dikkatle verirsin emin ol
Kizlar beni bugunluk azat edin, oglen tum yedigimi cikardim. Hicbir sey anlamadim yani; midem bombos su an.
Bugunluk affedin, yarin devam edecegim; iyi hissetmiyorum.
canım geçmiş olsun zaten dün akşamdan beri halsizdin üşüttün heralde mideni dikkat et kendine

hayır emzirmiyorum
o yüzden diyetlere açığım.
ne önerirsin masa başı memurum ben..çok hareket imkanım olmuyor ama havalar iyice güzelleşince eve geçip oğlumu alıp çıkabilirim biraz.
Canım önerileri en son benden al :KK70::KK70::KK70:
Grubumuz da ki kilo veremeyen tek insanım. Ama muska77 muska77 kaptanımız. 54 kilo verip 3 hafta kadar önce buradan mezun oldu.
morordek morordek ve kollontai kollontai dekaptan yardımcılarımız. Sana yardımcı olabilirler.

Slm kızlar menümle sporumu suyumu yazıp çıkacam bugün acayip üşüyorum titriyorum grip olcAm büyük ihtimal
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
Ceviz
Pastırma
Öğle
Tazefasulye
Yoğurt
Akşam
Çöp şiş
Yoğurt
1 tane elma
Spor olarak kötü hissettiğimden 20 dakika tempolu yürüme
4 litre su içtim
dikkat et kendine aman haaa

Kahvaltı menüm
2 yumurta
3 ceviz
biraz kaşar
4 zeytin
1 salatalık
3 cherry domates

Öğlen
Sardalya balığı
Salatalık
Domates
Meyve
Türk kahvesi

Canım önerileri en son benden al :KK70::KK70::KK70:
Grubumuz da ki kilo veremeyen tek insanım. Ama muska77 muska77 kaptanımız. 54 kilo verip 3 hafta kadar önce buradan mezun oldu.
morordek morordek ve kollontai kollontai dekaptan yardımcılarımız. Sana yardımcı olabilirler.
ayyyy deme o zaman muska77 muska77 morordek morordek ve kollontai kollontai sizlere saygılarımı sunar vereceğiniz bilgileri sabırsızlıkla beklerim:KK66:
bu arada bende muska gibi 54 kilo verebilir miyim diye düşünüyorum şu an :rolleyes:

aferim bende kek yedim barni diye bişi çıkmış ya parmak kadar şey 1 tl dedim acaba altın kaplama mı... niye o kadar pahalıysa artık..... sırf meraktan yedim yane... 30 gr.... 130 k alori
Vee Betüş'e 100 ceza daha yazılıyordu.
Yaa onda da alırsam. Bugun 60.3 çıktım. Çok berbat hissediyorum. Artıda olduğum için kahvaltıda yapmadım. 2 dilim ekmek yemedim. Açımm .:KK42:
Valla Ebru sanırım seni de artık başkalarına emanet edecegim. Artı cıktım diye kahvaltıdan kesmek nedir??? Bunca ay hiç mi bir şey ögrenmedin sen burda? Yok valla akıllanmıcaksın sen. muska77 muska77 bi şey de şuna ya...
Kizlar beni bugunluk azat edin, oglen tum yedigimi cikardim. Hicbir sey anlamadim yani; midem bombos su an.
Bugunluk affedin, yarin devam edecegim; iyi hissetmiyorum.
Geçmiş olsun :(
yaşım 29 kasımda doğum yaptım datlı bi bebem var ..yaşım 29 ama bedeni görüntü 66 bana yardım edin kocamın yanında anası gibi durmak isitemiyorum.
muska77 muska77 ben okudum kabul ettim 99 kilo ile takıma girmek istiyorum sizde beni kabul ediiiirmisiniz gençler :KK39:
Hoşgeldin canım, muskayı duyan geliyor valla :))
Şu an kaç kilosun, hedefin kaçtır? :)
Sağol tatlım titreyerek yazıyorum anammm acayip grip olucam ne zaman grip olacam zaman önce ateş 5 dk sonra titreme geliyor suratım domates gibi yanıyorum :eek:
Sana da geçmiş olsun :(
Dünkü sporun eksikti gözümden kaçmadı, cezanı yazdım ama artık iyileşince yaparsın.

Vee Betüş'e 100 ceza daha yazılıyordu.

Valla Ebru sanırım seni de artık başkalarına emanet edecegim. Artı cıktım diye kahvaltıdan kesmek nedir??? Bunca ay hiç mi bir şey ögrenmedin sen burda? Yok valla akıllanmıcaksın sen. muska77 muska77 bi şey de şuna ya...

Geçmiş olsun :KK43:

Hoşgeldin canım, muskayı duyan geliyor valla :))
Şu an kaç kilosun, hedefin kaçtır? :)

Sana da geçmiş olsun :KK43:
Dünkü sporun eksikti gözümden kaçmadı, cezanı yazdım ama artık iyileşince yaparsın.
merhaba morordek morordek ciğim ismim burcu bdv de tanınırım ben genelde :D 164 e 98-99 kiloyum kasımda doğum yaptım,zaten şişmandım iyice zıvanadan çıktım ..hareket alanım yok masa başı çalışıyorum ..bana da yardım edin noluuur noluuuuur:KK60:

merhaba morordek morordek ciğim ismim burcu bdv de tanınırım ben genelde :KK70: 164 e 98-99 kiloyum kasımda doğum yaptım,zaten şişmandım iyice zıvanadan çıktım ..hareket alanım yok masa başı çalışıyorum ..bana da yardım edin noluuur noluuuuur:KK60:
Masabaşı işler maalesef direkt kilo aldırıyor. O yüzden bol bol yürüyüs yapmaya çalış canım iş çıkışı örnegin. Dışarıda yapamıyorsan da evde Leslie yapabilirsin.
Diyet olarak direkt şunu şunu ye diyemem ama karbonhidratları azaltıp proteini artırmaya çalış. Ögle ve aksamları sebze ya da ızgara et/tavuk/balık, salata, yogurt yiyebilirsin. Kahvaltıdan cok kısmak taraftarı degilim malum gün icinde metabolizma onları yakar diye düsünüyorum.
Bi bugunku menünü yaz bakalım akşama, yanlışlarını-düzeltmen gereken yerleri söyleriz ;)

12 Nisan cezalar:
ebrusonmez ebrusonmez - 100 (sen geçen yazdıgım 200'u yaptın mı bu arada??)
@denhizx - 200
aybukediyar aybukediyar & ulasimiz ulasimiz dünün menüleri yok, o yüzden 300. Menü yazarsanız duruma göre güncelleme yaparım
aybukediyar aybukediyar sana özel notum: bugun de menü paylaşmazsan ceza listesinden cıkarıyorum seni, kendi başının çaresine bakarsın artık :KK14:

Masabaşı işler maalesef direkt kilo aldırıyor. O yüzden bol bol yürüyüs yapmaya çalış canım iş çıkışı örnegin. Dışarıda yapamıyorsan da evde Leslie yapabilirsin.
Diyet olarak direkt şunu şunu ye diyemem ama karbonhidratları azaltıp proteini artırmaya çalış. Ögle ve aksamları sebze ya da ızgara et/tavuk/balık, salata, yogurt yiyebilirsin. Kahvaltıdan cok kısmak taraftarı degilim malum gün icinde metabolizma onları yakar diye düsünüyorum.
Bi bugunku menünü yaz bakalım akşama, yanlışlarını-düzeltmen gereken yerleri söyleriz :KK66:
sabah:
salatalık domates zeytin peynir buğday ekmeği iki dilim..
öğlen etliekmek :eek::KK22::KK64:
akşam da sebze yemeği yaparım zeytinyağlı..
işten çıkıp taksiyle hemen bakıcıya gidip oğlumu alıp eve geçiyorum şayet hava çok güzelse oğlumu arabasına koyup çıkıyorum ama hızlı bir tempo olmuyor leslie yi araştıracağım.

yaşım 29 kasımda doğum yaptım datlı bi bebem var ..yaşım 29 ama bedeni görüntü 66 bana yardım edin kocamın yanında anası gibi durmak isitemiyorum.
muska77 muska77 ben okudum kabul ettim 99 kilo ile takıma girmek istiyorum sizde beni kabul ediiiirmisiniz gençler :KK39:
Canim bendensin. Bende 29 yasindayim. 24 gunluk bi anneyim ve 94.5 kiloyum

sabah:
salatalık domates zeytin peynir buğday ekmeği iki dilim..
öğlen etliekmek :eek::KK22::KK64:
akşam da sebze yemeği yaparım zeytinyağlı..
işten çıkıp taksiyle hemen bakıcıya gidip oğlumu alıp eve geçiyorum şayet hava çok güzelse oğlumu arabasına koyup çıkıyorum ama hızlı bir tempo olmuyor leslie yi araştıracağım.
İşte öglen o etli ekmek olmamıs :KK20:
Bir de ne kadar su içiyorsun günde? 2 lt.yi geçmen iyi olur.
Ceza listemiz var bizim takım içerisinde. Menüdeki kaçamaklara, su ve spor miktarına göre ceza yazıyorum. Her eksik için 100 atlama ya da 15 dk yürüyüs seklinde. Katılmak ister misin?

Back
X