Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasıl bi diyetmiş bu isveç, hemen arastirayım uyarsa ona geçerim.

Kızlar gaza gelmek için 5 güne 5 kilo diyeti var ya onu yapıyorum bugün 3. Günüm. Şimdilik iyi gidiyor yarın nasıl geçer bilmiyorum ama günmbpyı aynı şeyleri yemekten sıkılıyorum. Sırf gaza getirsin diye yapıyorum bunu sonra düzenli be az yemekle devam edeceğim

Kahvaltı öğlen ve akşam yemeklerim : yarım tavuk göğsü ızgara ve birer bardak çay 2 çeri
Su 2.5 litre
Spor yapamıyorum bebişle fırsat olmuyor ama evde ip atlamaya başlayabilirim
Canım yeni başlamışken şok diyetle başlamasaydın keşke
Kiloların durduğunda şok diyete geçerdin.

kollontai kollontai morordek morordek muska77 muska77
Kahvaltı:
1 bardak yeşil çay
Öğle:
1 küçük tabak az yağlı pırasa
4kaşık yoğurt
Akşam:
1 küçük tabak pırasa yemeği
çok az mantar yağsız tavada pişirdim doğal mantar
4kaşık yoğurt
Su: 2 litre
Spor henüz yapmadım. Ama yaparsam yazarım.
300 de cezamı atladım.
ebru ya hakket sen neden muskayı anlamıyorsun tatlım kadın kahvaltı yap diye parçalıyor kendini sabah yemek metabolizmayı çalıştırır şekerim olmazki sabah kalkınca kan şekerin yükseliyor kahvaltı yapıp düzene sokmam lazım :)

ebru ya hakket sen neden muskayı anlamıyorsun tatlım kadın kahvaltı yap diye parçalıyor kendini sabah yemek metabolizmayı çalıştırır şekerim olmazki sabah kalkınca kan şekerin yükseliyor kahvaltı yapıp düzene sokmam lazım :)
Sabah isveç modunda başladım.Ama sonra vaz geçince böyle oldu. Hem tartıda da artı görüncemoralim bozuldu.Bende yemedim.
Ama yarın muskayı dinleyeceğim.Kahvaltımı adam gibi yapacağım.

362 mesaj tey tey :KK31:
morordek morordek kollontai kollontai B blanche_ea nilsub nilsub
Kızlar dün geceden beri çok fenayım ishal oldum bugün kuşhan ın son günü ona karar verdim. Dışarıdayken çok kötü bi durum üstelik sinirimi esas bozan dün Sabah gördüğüm 90 ı onca tuvalete taşınmama rağmen bu sabah 103 olmam dı. Anlamıyorum tam tersi resmen aç gezdim bütün gün tuvalete gitmemek için. Yaptığım herşey boşa gitmiş gibi .... çok moral bozucu

Sabah isveç modunda başladım.Ama sonra vaz geçince böyle oldu. Hem tartıda da artı görüncemoralim bozuldu.Bende yemedim.
Ama yarın muskayı dinleyeceğim.Kahvaltımı adam gibi yapacağım.
benim en çok sevdiğim öğündür kahvaltı peynir domates yeşillik yumurta ama kusanda kahvaltı az ne yazık ki

Kızlar dün geceden beri çok fenayım ishal oldum bugün kuşhan ın son günü ona karar verdim. Dışarıdayken çok kötü bi durum üstelik sinirimi esas bozan dün Sabah gördüğüm 90 ı onca tuvalete taşınmama rağmen bu sabah 103 olmam dı. Anlamıyorum tam tersi resmen aç gezdim bütün gün tuvalete gitmemek için. Yaptığım herşey boşa gitmiş gibi .... çok moral bozucu
tatlım olsun yarın toparlarsın hepimizin öyle durumları oluyor moral bozmak yok:) valla ben bugun simiti gömdüm sabaha artı çıkmasam bari:)

Canım ishalin verdiği bir şişkinliktir. Bir günde 3 kilo alamazsın. Yarın geçer merak etme.Gaz falan vardır.

tatlım olsun yarın toparlarsın hepimizin öyle durumları oluyor moral bozmak yok:) valla ben bugun simiti gömdüm sabaha artı çıkmasam bari:)
Ya canim kushan'da var domates yesillik sinirsiz, ben yiyordum hatirliyorum. Adamin internetteki listesinde yazmiyor, yanlis o. Yiyin guzelce yesilliklerinizi.

Back
X