- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #182.221
ölürsen hiç bulamazsınyok ben öliim.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ölürsen hiç bulamazsınyok ben öliim.....
ölürsen hiç bulamazsın![]()
yok sen bizim ilk göz ağrımızsın ben seni kıskanıcamArtık bence beni degil blanche'yi kıskanın![]()
katılıyorumeneeeeeeee sen zayıfsın ne işin var burda uleyn.... sopa lazım bunlara....
olsun nefes aldığın sürece şansın vardirimden ne hayır gördüm ki :)))
olmaz menüye uycan kuşansakızlar bugun menümde 1 kase yoğurt 1 salatalık 1 dtbe var ama ben şimdi düdüklüye etli nohut koydum pişiyor öğlen 4 5 kaşık yesem menümün yanında sorun olmaz dimi mis koktu miss canı isteyen gelsin :)
yokmu tatlım erkek arkadaşın topikçe evlendirek seni:)dirimden ne hayır gördüm ki :)))
kuşan yaaaaaa tüh ne hayaller kurduydum:)olmaz menüye uycan kuşansa
bence yeme nohut sşişirir, yarın tartı günü!kızlar bugun menümde 1 kase yoğurt 1 salatalık 1 dtbe var ama ben şimdi düdüklüye etli nohut koydum pişiyor öğlen 4 5 kaşık yesem menümün yanında sorun olmaz dimi mis koktu miss canı isteyen gelsin :)
Tatlım senin boyun kaçtı?Ya ben eylulden beri duzenli pilates yapiyorum aletli, o yuzden iyice sıkılaştım sanirim, geçen seneden iyi duruyorum bence.
Yani kimse inanmiyor zaten 60 kilo olduguma ama ben daha incelmek istiyorum.
Sıkıyım ama ölçülerim çok küçük değil mesela, bilmiyorum ki.
nefsini körlemek için 1 kaşık ye hadi kıyamadım gene sanakuşan yaaaaaa tüh ne hayaller kurduydum:)
Ben sütü kaynatıyorum içine 1 adet çubuk tarçın atıyorum ılıyınca içiyorum o çubuk tarcınıda ısırıyorum emiyorumçikolata arzunuzu nasıl bastırıyorsunuz onuda öğretirseniz hora geçer![]()
sağol kaptanım :) ama olsun dikkat edicem yinede kendim için mayıs 5 e kadar 69 görmem lazım nasip olursa:)nefsini körlemek için 1 kaşık ye hadi kıyamadım gene sana
dimi tatlım bizim işimiz daha zor çünkü kendimize ayrı evdekilere ayrı yemek pişiriyoruz o zamanda onların yemeklerinde gözüm kalıyor zor oluyor :)bence yeme nohut sşişirir, yarın tartı günü!
168Tatlım senin boyun kaçtı?
yanı 1 kasık nohut, yogurt salatalık yapabilirsin. Ekmegi pas geç madem.dimi tatlım bizim işimiz daha zor çünkü kendimize ayrı evdekilere ayrı yemek pişiriyoruz o zamanda onların yemeklerinde gözüm kalıyor zor oluyor :)
aa ben seni 70 lerde sanıyodum iyi bari bende 1,60 olsun yetiyo bana :) benden kısalarda var.....
aklıma geldi çünkü sabah ekmek yemiştim yetiyor bana sabah ekmeği öyle yapayım etli hemde protein :)yanı 1 kasık nohut, yogurt salatalık yapabilirsin. Ekmegi pas geç madem.