- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #182.701
Çokkkkkk teşekkürler kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokkkkkk teşekkürler kızlar
Acaba neden?
Ögle makarna+çorba+ekmek (hepsi de karbonhidrat!!) akşam da çörek yedigin icin olmasın???
Listeye girdiginde persembe günleri böyle menü görürsem 2 katı ceza yazarım ona göre!
Diyetisyenim bana,
1 kepçe çorba= 1 dilim ekmek
3 yk makarna = 1 dilim ekmek
Demişti. Bu da dipnot olarak burda dursun mu :)
banda öyle demişti
1 kaşık pilav = 1 dilim ekmek demişti
Acaba neden?
Ögle makarna+çorba+ekmek (hepsi de karbonhidrat!!) akşam da çörek yedigin icin olmasın???
Listeye girdiginde persembe günleri böyle menü görürsem 2 katı ceza yazarım ona göre!
tebrikler ortimÇokkkkkk teşekkürler kızlar![]()
Teşekkürler ortimmmm gel bir öpeyim seniitebrikler ortim![]()
Sorma tatlı canavarı kesildim resmenama toparlıyorum bugünden itibaren.
Listeye el atmışsın sağol sultanım.
Hadi bakalım tambağım senden çok ümitliyim
Tatlım menü güzel ama akşamdan sonra ara yapma helede meyveyle.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin.
İveet![]()
Tamam kuralları tekrar gözden geçiriyorum
öp hadi ben sana küstüydümde neyse 1. oldun diye bişe demiyim hadiTeşekkürler ortimmmm gel bir öpeyim senii![]()
Acaba neden?
sende güzel vermişsin kuşana devam ediyormusunCanim ben de emziriyorum ve 3lt su tuket hic sutun azalmaz tecrube ettim yani rahat ol
Küsme banaaaaaaa valla sulu öperim yanağındanöp hadi ben sana küstüydümde neyse 1. oldun diye bişe demiyim hadi![]()
sende güzel vermişsin kuşana devam ediyormusun
şaka tatlım onu bunu bırakta ne kaçamağı yapmayı düşünüyorsun? merak ettim bugun benim kuşanda 4. günüm nasip olursa 14 gün bırakmıcam şimdi 1 tabak bol yeşillikli patates salatası yedim 3 günde 1.4 kilo verdim tatlımKüsme banaaaaaaa valla sulu öperim yanağından
seviyom ortim seni hemşerim beniiimmmm![]()
Canim ben de emziriyorum ve 3lt su tuket hic sutun azalmaz tecrube ettim yani rahat ol