Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah 84.8 geldim soktayim :))) iki gün abur cuburu kestim sadece... cok mu hızlı olur bu şekilde acaba ya?
Harikasın.:rolleyes:Sakın bozma aynen devam. Yeşil çay falan içtiysen ödem atmışsındır. Ama bir de emziriyorsun.Ondan bu kadar hızlı vermiş olabilirsin. Ama her ne ise harika bi sonuçç. Hayallerin kapının önünde seni bekliyor.Sadece içeri almak kaldı sana :KK66:

Harikasın.:rolleyes:Sakın bozma aynen devam. Yeşil çay falan içtiysen ödem atmışsındır. Ama bir de emziriyorsun.Ondan bu kadar hızlı vermiş olabilirsin. Ama her ne ise harika bi sonuçç. Hayallerin kapının önünde seni bekliyor.Sadece içeri almak kaldı sana :KK66:

Ihlamur ekinezya cayi içtim akşam sekersiz.. Sanırım ekinezya da ödem attiriyomus. Cok mutluyum şu an :))

Canım aslında çok az kalori almışsın. Keşke öğlende bişeyler yeseydin. Akşam sadece salata yemişsin zaten.
Simit ekmek pizza yedimmi kendimi suçlu hissediyorum:KK14:ondanda öğle çoğunlukla yemiyorum sabah az yemişsem öğle yerim iyi yemişsem yemem çoçukluğumdan beri böyleyim 2 öğün yeriz biz ailecek öyleyiz şimdi eşimde öyle iki öğün yer:KK53:akşamıda hafif tutuyorum yoksa grda olsa gidiyor:KK52:

Kötü bir menü. Biraz daha sağlıklı menüler gelse dahs güzel kilo verirsin.
Canım bazen öküz gibi canım birşeyler istiyor yiyorum bazende hiçbirşey yemek istemiyorum hatta midemi bile bulandırıyor yemek yemek kokosu neyin kafası bu anlamıyorum bugünde simit çekti canım yedim başkada birşey yemesem olurdu zorla yedim diğerlerini :KK12:menümmm kötüüü ama yapılcak birşeyim yoktu yoksa tüm gün aç kalacakdım :KK59:

Walla direk daldım hatunlar ama doğru yerdeyim galiba Zayıflamak istiyoruuum...beyan ettim kabul ettim buraya mi yazcam bu arada ☺ 3.bebisimi doğurdum 5 aylık. .36 yaşımdayım ..8 kilo aldım 6 si gitti ama kilolu hamile kalmıştım biraz..67 kiloyu hedef 57 ...pofff ..Bu arada kızçem emiyo ..

Simit ekmek pizza yedimmi kendimi suçlu hissediyorum:KK14:ondanda öğle çoğunlukla yemiyorum sabah az yemişsem öğle yerim iyi yemişsem yemem çoçukluğumdan beri böyleyim 2 öğün yeriz biz ailecek öyleyiz şimdi eşimde öyle iki öğün yer:KK53:akşamıda hafif tutuyorum yoksa grda olsa gidiyor:KK52:
Güzel bi alışkanlıkmış

Walla direk daldım hatunlar ama doğru yerdeyim galiba Zayıflamak istiyoruuum...beyan ettim kabul ettim buraya mi yazcam bu arada ☺ 3.bebisimi doğurdum 5 aylık. .36 yaşımdayım ..8 kilo aldım 6 si gitti ama kilolu hamile kalmıştım biraz..67 kiloyu hedef 57 ...pofff ..Bu arada kızçem emiyo ..
Hoşgeldin canım. Zaten bu aralar emziren annelerin istilası altındayızz. :-)Grubu ele geçirdilerr.
Kaptanımız muska77 muska77 Kesin olarak pazartesi belli olur alınıp alınmaman. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekior.Sonrasında da tanışalım.

Böyle seyleri duymak iyi geliyor :) emzirmek çok efor kaybettiriyor cidden. Benim hatam da zaten harcadigim eforu hemen arkasından şekerli yiyerek fazlasıyla geri almam oldu. Sonuç gittikçe artan kilo. Dün tartildim 85 olmuşum

Doğru beslendiğinde sorun olmaz bence. Buraz spor eklersen çanucak gider kilolar. Yetr ki bırakma ve azimli ol.

Geliceksin tabiki Hep birlikte başaracağızz :21:

Hadi bakalım yaz gelmeden herkesi şoke etmek istiyorum. Kıskananları çatlatacağım.

Sabah 84.8 geldim soktayim :))) iki gün abur cuburu kestim sadece... cok mu hızlı olur bu şekilde acaba ya?

Canım bunlar ilk kilolar kolay gider. Ama sen inatçı olursan hepsi gider.

Canım onları zaten yeme. 2 öğün de bence az. 3 öğün düzenli olmalı. Ben buna çok dikkat ederim. Çocuklarımı da öğle alîştîrıyorum.

Hoşgeldin canım. İnşallah hemen verirsin. Boyun ne kadar.

Eflak sen de kasim annesisin değil mi :) bütün kasim anneleri burdayiz :))

Canım onları zaten yeme. 2 öğün de bence az. 3 öğün düzenli olmalı. Ben buna çok dikkat ederim. Çocuklarımı da öğle alîştîrıyorum.
Yok tatlım arada yiyorum işte yememem gerekiyor ama eşim sabahdan gitmiş almış sıcacık mis gibi koku sarmıştı evi börek falanda vardı yemedim simiti yedim sadece:eek:2 öğün bizde alışkanlık olmuş hatta 80 yaşındaki babaannemde 2 öğün yer valla genç kızlara taş çıkarır bide bi fizik var taş hatun hiçbir hastalığıda yok halamlar amcamlar hep öyle hiç kimsede kilo sorunu yok annemlerde öyle onlardada yok tek kilolu benim şuanda:KK61:ama sabah kahvaltısını kral gibi yaparız belkide ondan öğle acıkma olmuyor:KK66:ama ben 3 öğün sağlıklı yiyecem metabolizmam hızlı çalışsın:KK66::rolleyes:yarından itibaren başlıyorum :KK71:

Merhabayın takımcıyım..ben bu sabah iki yumurta kırdım az sızma zeyrinyağına dört adet siyah zeytin bir parça kuflu peynirle yedim oğlum durmuyo bugun..spor niyetine nevi temizledim şimdi oğlanı arabaya atıp pazar yapiciğim baya yururum artıkın ayağıma sporları takıp...ebru ceza takımına alma derken baya baya spor yapıyorum ben galiba..eşimin evde olmaması sorun bugun şehit var göreve gitti o olsa her şeyi daha kolay hallederdim...öğlen geçişcek gibi ama akşam menumu şimdiden yazayım ..zeytinyağlı yeşil fasulye bol yeşil salata yoğurt;)) bu arada bizim hamile topiği gelmeye devam ediyor en çok üye getiren uyeye odul var mı acep:D

Merhabayın takımcıyım..ben bu sabah iki yumurta kırdım az sızma zeyrinyağına dört adet siyah zeytin bir parça kuflu peynirle yedim oğlum durmuyo bugun..spor niyetine nevi temizledim şimdi oğlanı arabaya atıp pazar yapiciğim baya yururum artıkın ayağıma sporları takıp...ebru ceza takımına alma derken baya baya spor yapmam ben galiba..eşimin evde olmaması sorun bugun şehit var göreve gitti o olsa her şeyi daha kolay hallederdim...öğlen geçişcek gibi ama akşam menumu şimdiden yazayım ..zeytinyağlı yeşil fasulye bol yeşil salata yoğurt;)) bu arada bizim hamile topiği gelmeye devam ediyor en çok üye getiren uyeye odul var mı acep:D

Aksam menumuz de ayniymis :)))

Merhabayın takımcıyım..ben bu sabah iki yumurta kırdım az sızma zeyrinyağına dört adet siyah zeytin bir parça kuflu peynirle yedim oğlum durmuyo bugun..spor niyetine nevi temizledim şimdi oğlanı arabaya atıp pazar yapiciğim baya yururum artıkın ayağıma sporları takıp...ebru ceza takımına alma derken baya baya spor yapıyorum ben galiba..eşimin evde olmaması sorun bugun şehit var göreve gitti o olsa her şeyi daha kolay hallederdim...öğlen geçişcek gibi ama akşam menumu şimdiden yazayım ..zeytinyağlı yeşil fasulye bol yeşil salata yoğurt:KK66:) bu arada bizim hamile topiği gelmeye devam ediyor en çok üye getiren uyeye odul var mı acep:KK70:

Hoşgeldin canım ben zeynep. Küçük bebiş var anlaşılan. İnşallah en kısa zamanda verirsin kiloları. Nerede oturuyorsun.

Back
X