Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinnnn. kizlar bugün cuma nirdesinizzz.
haaaaaaaaa hayirli cumalarrrrrrrrrr.
bayildim imzana kallisim.banada uyar aynen.boshayallersmile
iyi fikir kallisim ya ben kiyamadigim mailleri bir dosyaya kaydedeyim. cogunda emek var,dostluk sevgi var... kiyamiyorum bazen acip tekrar okuyorum... haaaaa sana bir link vermistim hani örecegim kendim nasil yapiliyor bir bak demistim yuvarlak büzük cepleri vardi. onun önünü ördüm. sikildim biraktim. sonra hazirini satin aldim. hemde kendime..delikafadulden,. cok genc isi ama olsun.

aayy reyhan ablaa ömürsün bu sabah geçirdim içimden o kitabı aldım elimede bulamamıştım örneğide yazmayı unutmuştum inan onu düşündüm ne yaptın acaba diye

o zaman söyliyim ben de 500 gram vermişim. mafoldumben ama nasıl hırslandım var ya haftaya görün siz beni daha güzel vericem inşallah

hahh geldim yaşasın benden mutlusu yokkk bütün işlerimi hallettim hihoyyyt
saat 1 e doğru çıkıp arkadaşımı ziyarete gidicem hastaneye. dün çok kötüydü o kadar üzüldüm ki arkadaşlarımmmmm mafoldumben

sonra da eve gelip ders çalışmaya kaldığım yerden başlicam, planımın baya gerisinde kaldım arayı kapamam lazım.

kallisim kabak koydum ocağa haha kaydirigubbakcemile3
en iyi kilo verdiren şey bana kızlar.. yazayım size.. kıymasız kabak yemeği az yağlı az salçalı, yine aynı şekilde ıspanak yemeği vee yine aynı şekilde karnabahar yemeği. haftada 1 kez de köfte yerseniz bu kıymasızları telafi edersiniz. her gün tartılıyorum ya en fazla fark eden günler bu 3 sebzeyi yediğim günler. belki uygularsınız işinize yarar..

hahh geldim yaşasın benden mutlusu yokkk bütün işlerimi hallettim hihoyyyt
saat 1 e doğru çıkıp arkadaşımı ziyarete gidicem hastaneye. dün çok kötüydü o kadar üzüldüm ki arkadaşlarımmmmm mafoldumben

sonra da eve gelip ders çalışmaya kaldığım yerden başlicam, planımın baya gerisinde kaldım arayı kapamam lazım.

kallisim kabak koydum ocağa haha kaydirigubbakcemile3
en iyi kilo verdiren şey bana kızlar.. yazayım size.. kıymasız kabak yemeği az yağlı az salçalı, yine aynı şekilde ıspanak yemeği vee yine aynı şekilde karnabahar yemeği. haftada 1 kez de köfte yerseniz bu kıymasızları telafi edersiniz. her gün tartılıyorum ya en fazla fark eden günler bu 3 sebzeyi yediğim günler. belki uygularsınız işinize yarar..

ne dersi çalışıyorsun sen bijoux ben de kpss ye hazırlanıyorum da bir yandan. bu yemekleri öğle akşam mı yiyorsun yoksa 1 öğün mü bir tabak mı yiyorsun. benim kaynuşum yapıyorya yemekleri etsiz yemek yapmaz o şimdi ben de kendime azcık azcık yapabilirim işe yarıyorsa

tombilicim sen 92 ile başladın değilmi o zamandan beri 500 gr mı verdin geçen haftadan berimi canım tam kilonu yazarsan garanti olacak :)

ne dersi çalışıyorsun sen bijoux ben de kpss ye hazırlanıyorum da bir yandan. bu yemekleri öğle akşam mı yiyorsun yoksa 1 öğün mü bir tabak mı yiyorsun. benim kaynuşum yapıyorya yemekleri etsiz yemek yapmaz o şimdi ben de kendime azcık azcık yapabilirim işe yarıyorsa

kpss ye çalışıyorum canım. baktım burda beni işe alan yok torpil diz boyu, işsizlik fena.. ben de dedim belki iyi not alırsam bir yere girerim son umudum bu anlayacağın.. dersleri aylara böldüm her ay bir ders yani bir koca kitap bitiriyorum. son sınav ayına da tekrar koydum. Allah muaffak etsin ne diyeyim..

evet canım ben öğlen 1 tabak bu yemeklerden hangisi varsa işte, 1 dilim ekmek ve 1 bardak ayran veya yarım kase yogurt yiyorum. gayet doyurucu ve hafif oluyor..

2 kabaktan, yarım karnabahardan veya yarım kilo ıspanaktan yapıp 2 gün yiyebilirsin hemen pişiyorlar zaten.. tavsiye ederim..

tombilicim sen 92 ile başladın değilmi o zamandan beri 500 gr mı verdin geçen haftadan berimi canım tam kilonu yazarsan garanti olacak :)

şimdi biraz karışık benim işim aslında perşembe günü tartıldıydım ben 2 hafta önce 92 idim. sonracığıma pazar tartıldım 2 gün sonra 93.1 dim ya kilo almışım galiba. ondan sonra geçen hafta 1300 gram vermişim 91.8 olmuştum bu hafta da 91.3 olmuşum. istersen sen beni 93,1 başlangıç diye kaydet 1800 gram verdim diyelim 91,3 oldum karışık oldu biraz ama durumum budur

aslında benim ilk işim bir tartı almak olmadlı evde tartı yok markette tartılıyorum o da akşam tartılıyorum malesef. tüm yediklerimle ve afedersiniz çıkaramadıklarımla. ne kadar sağlıklı oluyor bilmiyorum haftaya inşallah alabilecem. baktım modellere aslında . bazıları yağı suyu falan da ölçüp kaydediyor bi daha ki hafta da bakabilirsin ne kadar yağdan verdin diye. onlardan almayı istiyorum. 20 lira falan zaten daha fazla ayıramam

kpss ye çalışıyorum canım. baktım burda beni işe alan yok torpil diz boyu, işsizlik fena.. ben de dedim belki iyi not alırsam bir yere girerim son umudum bu anlayacağın.. dersleri aylara böldüm her ay bir ders yani bir koca kitap bitiriyorum. son sınav ayına da tekrar koydum. Allah muaffak etsin ne diyeyim..

evet canım ben öğlen 1 tabak bu yemeklerden hangisi varsa işte, 1 dilim ekmek ve 1 bardak ayran veya yarım kase yogurt yiyorum. gayet doyurucu ve hafif oluyor..

2 kabaktan, yarım karnabahardan veya yarım kilo ıspanaktan yapıp 2 gün yiyebilirsin hemen pişiyorlar zaten.. tavsiye ederim..

ben de çalışıyorum kpssye ben de ayda 1 ders diye başladım ama çocuktan işlerden pek de hesapladığım gibi devam edemiyor malesef ben de belki hızlandırılmış kurslara yazılırım diye düşünüyorum allah emeklerimizi zayi etmesin inşallah. bölüm nedir senin. benim işletme bi de iktisat okudum ikisi de 4 yıllık 2 üni mezunuyum ama iş yok malesef. memur olanlar da her gün meydanlarda. para yetmiyor diye
bu haftada senin dediklerini yapıyım bi de cedric bi yazı gönderdi ondan da çok yararlandım ikinizinkini birleştiriyim deneyim bakalım. bu hafta az vermişim çünkü. toparlanmam lazım

5.TAKIM 137.etap

chocolategirl ( 75.5 / 75.0 / 0.5 / 0.66% )
cedric ( 96.6 / 96.6 / 0.0 / 0.00% )
Pia ( 61.0 / 62.0 / -1.0 / 1.64% )
papatya73 ( 63.3 / 63.3 / 0.0 / 0.00% )
bijoux ( 61.5 ) geri dönecek
elektra21 ( 89.7 / 89.0 / 0.7 / 0.78% )
acıgül ( 67.6 / 67.6 / 0.0 / 0.00% )
Serzenish ( 77.1 / 76.8 / 0.3 / 0,39% )
_Mustang_ ( 60.9 / 65.9 / -5.0 / -8.21% ) ( eski üye geri döndü )
tombili ( 93.1 / 91.3 / 1.8 / 1.93% )( yeni üye )

5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 685.6 / 688.6 / -3.0 / -0.44 )

Son düzenleme:
kallisim ben yarım kg verdim bu hafta,nasıl %0 oluyor..? gerçi hesaplamadan pek anlamam ama...neyse,sen işini bilirsin.

bugün büyük teyzem aşure yapmış ve davet ediyor... yandım.gidersem 1 kase ile döneceğimi hiç sanmıyorum çünkü günlerdir aşure hayali kuruyorum.bijom da heveslendirdi beni zaten dün,evde az da olsa ben de pişireceğim.
şuanda geçmişi okuyamayacağım,akşama cevaplarım kısmetse...

anaaam bu ne kalabalık liste valla gözlerim yaşardı mafoldumben

çıkıyorum arkadaşlar hava süper kombiyi kapadım pencere açtım.. dönüşte görüşürüz muju muju

13.TAKIM 137.-138. ETAP

ad1 (55.3 / 55.9 / -0.6 / -1.08%)
dosba (68.2 / 68.4/ -0.2/ -0.29%)
melis08 (62.5 / 62.1 / 0.4 / 0.64%)
fikriye_bg (71.0 / 71.0 / 0.0 / 0.0%)
güzelimm (62.0, geri dönmek üzere ayrıldı)
Nachtigall ( 61.8/ 61.3/ 0.5/ 0.81%)
bhr.87 (82.0 / 84.6 / -2.6 / -3.17%)
melzeyit (78.0 / 79.0 / -1.0 / -1.28%)
scapula ( 79.8 / 79.8 / 0.0 / 0.0%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (558.6 / 562,1 / -3.5 / -0,63%)

5.TAKIM 137.etap

chocolategirl ( 75.5 / 75.0 / 0.5 / 0.66% )
cedric ( 96.6 / 96.6 / 0.0 / 0.00% )
Pia ( 61.0 / 62.0 / -1.0 / -1.64% )
papatya73 ( 63.3 / 63.3 / 0.0 / 0.00% )
bijoux ( 61.5 ) geri dönecek
elektra21 ( 89.7 / 89.0 / 0.7 / 0.78% )
acıgül ( 67.6 / 67.6 / 0.0 / 0.00% )
Serzenish ( 77.1 / 76.8 / 0.3 / 0,39% )
_Mustang_ ( 60.9 / 65.9 / -5.0 / -8.21% ) ( eski üye geri döndü )
tombili ( 93.1 / 91.3 / 1.8 / 1.93% )( yeni üye )

5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 684.8 / 687.5 / -2.7 / -0.39 )

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X