• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Helvadan ceza yazdim, sabah iyi yemissin ya! Bence bi 100 zipla yani.
150 kere zıpladım morordek morordek evi salladım kizzzz ziplarken tankur tunkur etti birşeyler amma lakin hiç bakmadım cezamı ödemek için:63:sabahları iyi yerim ben yalnız diyette olmasam 1 günlük öğünü sabah yer bidaha uğraşmam yemek derdiyle ama ne etcek diyetteyiz 3 öğün yeyip metabolizma çalıştırcaz mecburrrrr:KK53:

Bende ilk defa yemeğini yaptım buranın dağlarında yetişen faydalı otlardanmış.Eki Görüntüle 1817474
Ebrucum iyi güzelde zehirlenme bide tatlişim ben çok korkarım yaa burda millet bir sürü mantar çeşiti var tüketiyor ben kültür mantarı yerim asla yemem başka çok korkarım ot türlerindede öyle bildik şeyler yerim burda bide semiz otundan ayıramazsın bi ot çeşiti var yabani semizotuymuş arkadaş dedi geçen yalancı semizotu sakın bilmediğinizi yemeyin diye zaten yememki ben korkarım aman dikkat et kuzum yaaa:KK17:

Kızlar ne zaman kilo vermeye başlasam şakkkkk kan seviyem yerlere düşüyor :KK61:aşırı yorgunluk baş dönmesi kendi doktoruma gidip kan vermiştim düşmüş gene demezmi bol bol kırmızı et demesiyle tüm yediklerim ağzıma geldi hayatta yiyemem kırmızı et :mad:ne olcak halim bilmiyorum:KK43:amma lakin hap kullanmaya başladım et yemekden iyidir:63:aslada bırakmam diyetimi :KK50:sizce başka ne yiyebilirim kansızlık için bilgisi olanlar bi zahmet yazın lütfen :KK68:
bende pekmez diyecektim ama yazmıs arkadaslar :)

26 yaşındayım 10 yıllık evliyim cocuk gelinlerdenim maalesef 104 kiloyum boyunda 169 aslında 112 kiloda başladım 99 a kadar düştüm evimi satıp taşındım ve çok saldim okadar yoruluyodumki diyet falan umursamadim ne B ulduysam yedim haliylen 104 e geri dondum
simdi hepsini geri vereceksin kiloların ;)
aslında bencede öğlen tam tahıllı ekmek yenilmeli akşama çok acıkıp saldırmamak için diyetisyen bana her öğün vermişti ekmeği:)
diyetisyen bana hergun 9 dlm beyaz ekmek vermisti, ben asla diyetisyen menusu uygulamıyorum :(

Canım günlük menülerini paylaşman gerek, dün paylastın mı örnegin?

İki hafta deneme süren olacak, eger bu iki haftada katılımın yetersiz kalırsa listeye dahil olmazsın. Bir önceki mesajımda arkadasları uyardım örnegin, hepsi bir heves geldi sonra fıss yok oldular. Bunu önlemek icin de elimizden geldigince uyarmaya calısıyoruz.

Birincisi ; üstteki mesajında uyarının sonuna ünlem koyunca daha korkutucu olmuyorsun.
İkincisi; bana fısss deme hakkına sahip değilsin
muska77 muska77 tatlım sana saygı duyuyorum ama bu tavra saygı duymam mümkün değil. Kimse kimsenin babasının kızı değil burda. Bu şekilde bir azarlama yada fısss diye itham etme durumunu kabullenemiyorum.
Takıma başarılar ve sağlıkla verilen kilolar diliyorum...

Kızlar siz deyince dikkatimi çekti B blanche_ea ye mesaj atan sapik var ya 7.takimdan da birine yazmis bugun dolaşırken farkettim ben de..
Hastalikli zihniyet heryerde maalesef ve kadına şiddet sadece fiziksel degil ulkede.
gayet yaratici bi toplumuz bu konuda kadın her turlu hakarete psikolijik ve fiziksel her turlu saldiriya ugrayabilir ve bu gayet olağan caanim ülkemde...yazik cok yazik gercekten..bu insanlar evli çoluk çocuk sahibi ve sorsan hepsi namus bekçisi..Allah islah etsin , boylesi yuzunden isyan esip kufur edip gunaha girmekten yıldım ben gercekten :KK34::KK34::KK34:

kız akşam yemeğimi yiyicem sen daha kahvaltımı yapıcan ay senin düzenin çok kötü tatlım yaaaaaa.......
bakalım tatlım ise girersem normale girecek insallah :)
bencede akşam yenmemeli ekmek sabah ve öğlen 1 er dilim olmak kaydıyla olabilir:)
aynen 1er dilim en fazla ;)
Birincisi ; üstteki mesajında uyarının sonuna ünlem koyunca daha korkutucu olmuyorsun.
İkincisi; bana fısss deme hakkına sahip değilsin
muska77 muska77 tatlım sana saygı duyuyorum ama bu tavra saygı duymam mümkün değil. Kimse kimsenin babasının kızı değil burda. Bu şekilde bir azarlama yada fısss diye itham etme durumunu kabullenemiyorum.
Takıma başarılar ve sağlıkla verilen kilolar diliyorum...
kimsenin korkutucu olmaya ya da azarlamaya calıstıgını zanetmiyorum, iyi kilo vermeler diliyorum

Kızlar siz deyince dikkatimi çekti B blanche_ea ye mesaj atan sapik var ya 7.takimdan da birine yazmis bugun dolaşırken farkettim ben de..
Hastalikli zihniyet heryerde maalesef ve kadına şiddet sadece fiziksel degil ulkede.
gayet yaratici bi toplumuz bu konuda kadın her turlu hakarete psikolijik ve fiziksel her turlu saldiriya ugrayabilir ve bu gayet olağan caanim ülkemde...yazik cok yazik gercekten..bu insanlar evli çoluk çocuk sahibi ve sorsan hepsi namus bekçisi..Allah islah etsin , boylesi yuzunden isyan esip kufur edip gunaha girmekten yıldım ben gercekten :KK34::KK34::KK34:
bu ulkede kadın olmak kadar zor bisey var mı acaba ???

deep_fat deep_fat : pazartesi ve salı yogun olacagını belirtmistin, gecen cuma da kilonu vaktinde bildirmedigin icin listeye alınmadın. Bu hafta salı gununden sonra menü bildirimi vs yapmaz ve cuma yine kilo bildirimini gec yaparsan listeye alınmayacaksın!

@tatlitambak : sen de taşınma durumunu belirttin ama listeye gecen hafta girdigin icin 2 ay süreyle izin kullanamıyorsun. Cuma günü en azından kilo bildirmeye gel yoksa üst üste kilo bildirimin olmadıgında diskalifiye olursun, şimdiden uyarıyorum.

@blackys & @elvin cennet cicegim : birkaç gündür menü bildirmiyorsunuz! Takım kuralları geregi günlük paylaşım yapmanız gerekiyor ve en az 5 mesaj bekliyoruz. Yoksa takımda yer almayacaksınız.

Dun yukarıdaki mesajda uyarı yazdıgım arkadaslara ek olarak H hdamlapal sen de 2 gündür ugramadıgın icin uyarıyorum. Bu sekilde devam edersen takım listesine alınamayacaksın.

Neyi yapamamıstın canım bisikleti mi zıplamayı mı anlamadım?
Tatlım ben dün spor yani bisiklet yapmadım bide kekten dolayı cezam -200 dü yani.
Ama bugün sabah 30 dk ceza için öğleden sonrada bu günün sporu için 30 dk bisiklet yaptım.
Cezamı ödedim günümü savdım diye düşünüyorum . Cok mutluyum. Bugün iyi gidiyorum . Aksama da spor yapıcam, yaptıkça alışıyor insan daha cok yapası geliyor :21:

Tatlım ben dün spor yani bisiklet yapmadım bide kekten dolayı cezam -200 dü yani.
Ama bugün sabah 30 dk ceza için öğleden sonrada bu günün sporu için 30 dk bisiklet yaptım.
Cezamı ödedim günümü savdım diye düşünüyorum . Cok mutluyum. Bugün iyi gidiyorum . Aksama da spor yapıcam, yaptıkça alışıyor insan daha cok yapası geliyor :21:
Tamam oldu simdi :)
Bundan sonra da cezalarını bisiklet ya da yürüyüs seklinde yapabilirsin.

bakın yeni gelen arkadaşlar ( herkes için söylemiyorum lütfen kendini bilen üstüne almasın)
tabiki zor oluyor bu şekilde yediklerimizi yazmak gr gr ama neden anlamak istemiyorsunuz ancak bu şekilde kilo verebiliriz hayır kabul etmiyorum kaptan ve yardımcılarına lafı neden yeri geldi bana çok kızdılar ama iyiki kızmışlar şimdi teşekkür ediyorum arkadaşlarıma 2 ayda 9 kilo verdim umutsuzluğa kapıldığımda hep yapıcaksın dediler ve bu listeleri hiç bir şey beklemeden yapıyorlar emek ve mesai harcıyorlar neymiş laf demiş dedirtmeyin kendinize laf burası katılım ve motivasyon amaçlı zamanın yoksa girme takıma burdaki yeni gelen arkadaşların hakkınıda çalma yapmayın kızlar bu kadar şeylere kızıcaksan bu uzun yolu nasıl atlatıcaz o yüzden herkes bazı şeyleri görmezden gelicek kaldıki kimsemin saygısızlık yaptığı da yok:KK20:

Son düzenleme:
nilsub nilsub nasılsın canım ?
Ben bugun doğal süt aldım. Şimdi koydum kaynıyor. Yoğurt ve kefir mayalamayı düşünüyorum ama ilk kez yapacağım accaba bi püf noktası var mı? Yoğurdu teyzem çok güzel yapıyordu. Mayayı 5 litre süte 1 tatlı kaşık koyuyormuş.Az mı olur sence :KK64:
az olur 5 lt süte ben 2 yk kaşığı yoğurt koyarım canım
kefirin mayasını nasıl aldın toz halindemi?

Back
X