- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #184.501
vak vakta kızıyordu ama baktı çok arsız çıktık alıştı dimiçıtır ördek bikere kuu vak vakkta nerden çıktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vak vakta kızıyordu ama baktı çok arsız çıktık alıştı dimiçıtır ördek bikere kuu vak vakkta nerden çıktı![]()
düşünsene zayıflayınca korkusundan zayıflamışsın bile demez diO daha kesin bi yöntem tabi![]()
yok canım ya bana taze günlük süt bir şey yapmıyor çok enterasan kefir yapıyor ayranda yapmaz neden acaba hiç şikayetçi olmadım süt ürünlerinden şimdiye kadarvücut laktozu parçalayamadığından olur aslında şişlik.. laktozsuz sütler var alerjisi olanlar ve hazımsızlık yaşayanlar için ama anca büyük marketlerde vardır.. bi araştır istersen onu da canım.. yorum yapamıcam çünkü kullanmadım ama varlığını biliyorum![]()
Yarın tartıda üzülmeyeyim de :) motivasyonum düşer diye korkuyorum o yüzden danışmak istedim ..Sildim sildim merak etme
Ay cok sükür.nilsub da wc'ye cıkarsa cok rahatlayacagım burda
Eveeet +100 dahaaa
Di mi rakibem bak sen ne rakibelerini mezun ettin gaz vere vereama biz sana verememişiz sanırım.
Guzel menü canım. Bu sefer yanlıslıkla da olsa ceza yazmadım
100 zıpla o halde :)
Menün güzel canım.
Yeşil çay içebilirsin ödem atması icin eger metabolizmana zararı yoksa. Maydanoz suyu, kiraz sapı kaynatıp iç falan da diyorlar ödem için ama ben bunları denemedim. Tartıya yansıyabilir ister istemez.
menün güzel neden miden bulandı hastamı olcan allah korusun inşallah hepimiz eksi görürüz:)Merhaba canlarr:)
Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
3 çeri domates
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
Ara;
Kivi
Akşam;
Midem yemek kaldıramaz diye peynir zeytin domates atıştırdım nedense midem bulandı çok fena :/
Su: 2 lt içtim artırmaya çalışcam
Spor: bugun Erzincan'da fırtına vardı resmen o yüzden yürüyüşe çıkamadım ama evde atlama squat mekik ve iç bacak çalıştım 1 saat kadar :)
Herkese iyi akşamlar kızlar :)
Yarın tartıda hepimizin yüzü gülsün inşallah :)
Canım bende insülin direnci var glukofen kullanıyorum oda acayip mide bulantısı yapıyor nalet:)menün güzel neden miden bulandı hastamı olcan allah korusun inşallah hepimiz eksi görürüz:)
geçmiş olsun canım yaa :) zayıflayınca düzelirsin inşallahCanım bende insülin direnci var glukofen kullanıyorum oda acayip mide bulantısı yapıyor nalet:)
Teşekkür ederim inşallah canım ya sırf bunun için spora dikkat ediyorum. Sporla düşüyor çünkü insülin direnci ama ilk başta kilo vermeyi biraz zorlaştırıyor. Napalım biraz uğraştıracak bizi :)geçmiş olsun canım yaa :) zayıflayınca düzelirsin inşallah
geç olsun güç olmasın canımTeşekkür ederim inşallah canım ya sırf bunun için spora dikkat ediyorum. Sporla düşüyor çünkü insülin direnci ama ilk başta kilo vermeyi biraz zorlaştırıyor. Napalım biraz uğraştıracak bizi :)
İki kez düzelttim msjı cevaplamadan önce her şey düzgün cevaplayınca böylr saçma sapan bi msj oldu. Kusura bakmayın. Belki yarın eksiye düşerim. Umut fakirin ekmegiymis napalimbu ne biçim alıntıdır :))
100 gr da gitmez +500 +600 bile görebilirsin.... istersen geçmişi bi oku.... ne çok zöylendim ben bakma bu aralar bozum ama gene kontrollüyüm.... ama o dönem fulll dikkat edip sabit olduğum hatta artı da olduğum çok oldu....
Yediklerine dikkatt edebildin mi?
Yarın tartı günü
emzirmiyom ben mama bebeğiyiz üç ay sağdım verdim saydırabilirsin emzirenlere
Bi Maşallahınızı alırız o vakit Eki Görüntüle 1818084![]()
Ne vermişsin be, 66'yla geldin listeyemümkün bi de bana aaa süper vermişsin helaaal melaaal diyolar şımardım zannımca :))
Ayy ben ondan verdim kilolarımı hep, topu topu 6 kilo fazlam vardı, hamile kalırım belki diye verdim gittiamin cümlemizin evladını Allah olmayanlarada versin bu arada doğurmak için kiloluydum ben dukan yapıp 81 e düştüğümde bi hissiyat oluştu bende bi bakmışım gebeyim diyeti bırakmak durumunda kalmıştımHani hamile kalmak isteyen arkadaşlar kilo vermek çok etkiliyor bilginiz olsun sebebini bilmiyorum.
Bence regl günlerinde yürüyüs yap bol bol agrılarına da iyi gelir hem de sporu atlamamıs olursun.Kızlar dün ben çok zorlandım valla.Nasıl bişeylere saldırasım geldi doymadım bir türlü.Akşam tarçınlı sütümüde içtim yarım saat sonra yine acıktım .Neyseki baya bir direne direne yanlış bişey yapmadan bitirdim günü :) bir spor yapamadım. Tabi regl olduğumdan hem fiziki hem psikolojik zorladı beni.Hem belim karnım ağrıyordu,hem stres gereksiz hemde açlık.Saat 10 da yattım baktım geçmiyecek bari uyuyayım dedim gece 3 te uyandım yine açımzorlaya zorlaya uyudum.Kendimi telkin ediyorum bide sabah çok güzel bikahvaltı yapıcam söz sana diye diye
Allahtan atlattım krizi bugün iyiyim ohhhhh
![]()
Yarın kilo bildirecek misin???Kizlar arada okuyorum ama yarin. Kaynanamlar gitsin daha aktif olurum inşâallah...
Vay bee hatun hem organik hem girişimci. Takdir ettim Nilgünümvalla öyle canım ya ben 3 sene önce tarım bakanlığından adamlar geldi genç çifçilere hibe ve kredi vericez dediler bende başvurdum kadın girişimci olduğum için çıktı bana o şekilde oldu inek parası ve barınak parası verdi devlet destekli hayvanların kaldığı yer projeli vesselam herşey üzerime paranın yarısı hibe yarısı geri ödemeli şimdi kocam iyiki baş vurdun diyor anlıcan gerçekten adamı ben zengin ettim iyi para var bu işlerde![]()
AaaaKız tatli
Kız tatliş tambak bu hafta sen bana rakip ol bakem benim kilom sana yakın olar mı?
Bence sizBen de rakip istiyoruuummm
Ya evet hangi hayvan ismini saysan artık üzerime alınıyorum.kızsalar bana kızarlar kuu vak vakk vaaaak vaaak kuyruğun neredeeee kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim deredeeee :)) kıza takmadığım isim kalmadı :)))
Alıştım artık sizevak vakta kızıyordu ama baktı çok arsız çıktık alıştı dimimorordek
Ne döktürmüssünüz arkadas...
Ne vermişsin be, 66'yla geldin listeye(ters psikoloji yapalım da işe yarasın)
Ayy ben ondan verdim kilolarımı hep, topu topu 6 kilo fazlam vardı, hamile kalırım belki diye verdim gitti
Bence regl günlerinde yürüyüs yap bol bol agrılarına da iyi gelir hem de sporu atlamamıs olursun.
Yarın kilo bildirecek misin???
Vay bee hatun hem organik hem girişimci. Takdir ettim Nilgünüm
Aaaad_mndc Duygum sana ihanet ediyor bak ulu orta
Bence sizebrusonmez ile rakip olabilirsiniz, kilolarınız yakın. Bi el at da şu kızı mezun edelim hem
Ya evet hangi hayvan ismini saysan artık üzerime alınıyorum.
Alıştım artık size![]()