- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #184.641
ihanet mihanet yok ortada kız tatlıtambak ve betüşü gaza getirmek için yaptım:)Ne döktürmüssünüz arkadas...
Ne vermişsin be, 66'yla geldin listeye(ters psikoloji yapalım da işe yarasın)
Ayy ben ondan verdim kilolarımı hep, topu topu 6 kilo fazlam vardı, hamile kalırım belki diye verdim gitti
Bence regl günlerinde yürüyüs yap bol bol agrılarına da iyi gelir hem de sporu atlamamıs olursun.
Yarın kilo bildirecek misin???
Vay bee hatun hem organik hem girişimci. Takdir ettim Nilgünüm
Aaaad_mndc Duygum sana ihanet ediyor bak ulu orta
Bence siz @ebrusonmez ile rakip olabilirsiniz, kilolarınız yakın. Bi el at da şu kızı mezun edelim hem
Ya evet hangi hayvan ismini saysan artık üzerime alınıyorum.
Alıştım artık size![]()
küsme kızzzz bi daha olmıcak ben seni sAAAAAAAA ben görmedim bu msjı....
sen beni sevmiyomusunnilsub beni niye aldatıyosun
ben bu msjı nasıl görmedim nasıl gözümden kaçtı benim ..
küstüm sanaaaaaaa![]()
çatlaklar siziNiye yahu hepsi onun iyiligi icin. Kıymet bilmiyorsa o düsünsün![]()

hadi bakalım FİGHTİNG.....
yalan oldubtlbetul sen karatayciydin, noldu sana kuzum?

valla gördüm
bende rüyada gibiyim yıllardır görmedim 70 leri oturup ağlayasım var pek duygusallaştım
Eki Görüntüle 1818432

kızlar aşırı karnım ağrıyor yaaa zor geldim işe izin alcaktım hadi dedim yörü.... ben böyle ağrı görmedim göğüs kafesimde ağrıyo noluyo bana yahu....
dün gece 65,3 tüm yatmadan önce sabah 65.7 içerde napıyo bu metabolizma hiç bir fikrim yok.... içimde bir şey büyüyor :))64 lü bir şey beklerken pek bi dumur oldum doğrusu ama şişkinlik var... regl de olamadım......

ay tatlım kızma bana da nargile nedir ya ığğğğğ kamu spotunda görmüyomusun ne iğrenç başlıkları nasıl içiyorsun tamam ağızlığı deşiştiriyorlar ama yinede içim almıyor benimBen de dun yatmadan 200 daha zipladim ama hic halim yoktu benim dun niyeyse ya, dun nargile de icmistim ondandir belki.
O degil de her hafta %1 versem supper olur :)