• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne döktürmüssünüz arkadas...

Ne vermişsin be, 66'yla geldin listeye :p (ters psikoloji yapalım da işe yarasın)

Ayy ben ondan verdim kilolarımı hep, topu topu 6 kilo fazlam vardı, hamile kalırım belki diye verdim gitti :KK49:

Bence regl günlerinde yürüyüs yap bol bol agrılarına da iyi gelir hem de sporu atlamamıs olursun.

Yarın kilo bildirecek misin???

Vay bee hatun hem organik hem girişimci. Takdir ettim Nilgünüm :KK9:

Aaaa d_mndc d_mndc Duygum sana ihanet ediyor bak ulu orta :eek:

Bence siz @ebrusonmez ile rakip olabilirsiniz, kilolarınız yakın. Bi el at da şu kızı mezun edelim hem :KK66:

Ya evet hangi hayvan ismini saysan artık üzerime alınıyorum.

Alıştım artık size :KK45:
ihanet mihanet yok ortada kız tatlıtambak ve betüşü gaza getirmek için yaptım:)
AAAAAAAA ben görmedim bu msjı....
sen beni sevmiyomusun nilsub nilsub beni niye aldatıyosun:KK67:
ben bu msjı nasıl görmedim nasıl gözümden kaçtı benim ..:KK57:
küstüm sanaaaaaaa :63::KK12::KK12::KK12::KK12:
küsme kızzzz bi daha olmıcak ben seni s
Niye yahu hepsi onun iyiligi icin. Kıymet bilmiyorsa o düsünsün :63:
çatlaklar sizi :KK70::KK70::KK70:
btlbetul btlbetul ve nilsub nilsub yarin itibariyle yariş başlasın. Artı da olmama ragmen haftaya eksi bildirim yapcam
hadi bakalım FİGHTİNG.....
btlbetul btlbetul sen karatayciydin, noldu sana kuzum?
yalan oldu :KK70:
valla gördüm:KK57::KK57:
bende rüyada gibiyim yıllardır görmedim 70 leri oturup ağlayasım var pek duygusallaştım :KK61:
Eki Görüntüle 1818432
:KK9::KK9::KK9:helal kız sana
kızlar aşırı karnım ağrıyor yaaa zor geldim işe izin alcaktım hadi dedim yörü.... ben böyle ağrı görmedim göğüs kafesimde ağrıyo noluyo bana yahu....

dün gece 65,3 tüm yatmadan önce sabah 65.7 içerde napıyo bu metabolizma hiç bir fikrim yok.... içimde bir şey büyüyor :))64 lü bir şey beklerken pek bi dumur oldum doğrusu ama şişkinlik var... regl de olamadım......
btlbetul btlbetul kız bende çok fena oldum bu hafta niyeki fazla gaza geldik atamıyo vucud fazla gazı:KK70::KK70::KK70:
Ben de dun yatmadan 200 daha zipladim ama hic halim yoktu benim dun niyeyse ya, dun nargile de icmistim ondandir belki.

O degil de her hafta %1 versem supper olur :)
ay tatlım kızma bana da nargile nedir ya ığğğğğ kamu spotunda görmüyomusun ne iğrenç başlıkları nasıl içiyorsun tamam ağızlığı deşiştiriyorlar ama yinede içim almıyor benim

Aynen canım çoğu ödem zaten farkındayız ama o bile bi hafiflik veriyo insana.hem de moral oldu caktırmayın :KK66: dün 2hafta önce içine giremediğim bi pantolonun içine girdim ve gaza gelip resimlerini çektim.inşallah en son öncesi ve sonrası yapmak için kullanıcam :KK48:
Ayrıca haftabaşında da söylemiştim başarımı sevgili takım ördekimizin cezalarına borçluyum -her ne kadar cezalar benim olmasa da :KK70: - ama önce cezamı yapttıııımm sonra niden ben diye sordum. neden çünkü hareket harekettir :KK66:
Eve dönüp dana gibi yattığım zamanlarda akşama spor soracaklar ne dicem kısmını düşünüp kalkıp eşşek gibi yapıyom sporu gerçekten çok iyi oldu benim için burası.inşallah hep birlikte sonuna kadar gidebilirz:KK25:
Hadi bakalım şimdiki hedef 79 ;)

saol tatlımmm :KK15::KK15:
Ben de dun yatmadan 200 daha zipladim ama hic halim yoktu benim dun niyeyse ya, dun nargile de icmistim ondandir belki.

O degil de her hafta %1 versem supper olur :)

verirsin gibime geliyor :KK39:

kız bende çok fena oldum bu hafta niyeki fazla gaza geldik atamıyo vucud fazla gazı:KK70::KK70::KK70:

ay tatlım kızma bana da nargile nedir ya ığğğğğ kamu spotunda görmüyomusun ne iğrenç başlıkları nasıl içiyorsun tamam ağızlığı deşiştiriyorlar ama yinede içim almıyor benim
saoll tatlım şoklardayım hala :KK57::KK57::KK15:
1 kilo veririm diye hesaplamıştım bugün sabah 400 daha gitmiş öyle kal geldi çıbıl cıbıl telefona koştum bu anı ölümsüzleştirmeliyim diyee adama yakalanıyodum az kalsın öylee :KK53::KK53:
bu arada ben kıskanç bir ortiyim ağaç değilim yaneeee btlbetul btlbetul tabiriyleee :D
ama gaz vermek için yapmışsın affettim o zaman :KK15:

kızlar günaydın öpüyorum herkesi çok şükür herkes vermiş kilo ben sabitim ama olsun dün akşam regl oldum ay çok rahatladım bide şu şişkinliğim geçse dahada iyi olucak:)
morordek morordek tatlım sabitim 75.8
Ben listeye yazdım da asıl derdini kollontai'ye anlat artık :)

kızlar günaydın öpüyorum herkesi çok şükür herkes vermiş kilo ben sabitim ama olsun dün akşam regl oldum ay çok rahatladım bide şu şişkinliğim geçse dahada iyi olucak:)
morordek morordek tatlım sabitim 75.8
haftaya 2 kiloya yakın verirsin şeker regl bitşinde :KK39:

saol tatlımmm :KK15::KK15:

verirsin gibime geliyor :KK39:

saoll tatlım şoklardayım hala :KK57::KK57::KK15:
1 kilo veririm diye hesaplamıştım bugün sabah 400 daha gitmiş öyle kal geldi çıbıl cıbıl telefona koştum bu anı ölümsüzleştirmeliyim diyee adama yakalanıyodum az kalsın öylee :KK53::KK53:
bu arada ben kıskanç bir ortiyim ağaç değilim yaneeee btlbetul btlbetul tabiriyleee :KK70:
ama gaz vermek için yapmışsın affettim o zaman :KK15:
kız olarmı ikiside bırakıcaak yoksa dedim ya onlarla gönül eğlendiriyorum asıl aşkım sensin:KK70::KK70::KK70:

***5. Takım 462. Etap***
ebrusonmez (58,8/
d_mndc (80,8/79,4/1,4/%1,73)
nilsub (75,8/) sabit
deryalimm07 (77,7/
ulasimiz (64,2/63,1/1,1/%1,71)
zynp1980 (80,5/
afife lale (65,9/65,6/0,3/%0,46) kendi isteği ile ayrıldı.
tatlitambak (82,7/) sabit

5. Takım ortalaması: %

kollontai (
btlbetul (66,4/
toplight (69,7/
blanche_ea (59,9/59,2/0,7/%1,17)
hmyr_19 (94,5/
savurgan (75/74/1/%1,33)
denhizx (73,8/72,6/1,2/%1,63)
denizmineymis (93,2/
melampusefe (77,6/77,4/0,2/%0,26)
parkbyull (96,9/96,8/0,1/%0,1)
Ay Isigim (73/ başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 73, hedef kilo 60
inatettimolacak (91/87,5/3,5/%3,85) başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 91, hedef kilo 60
minnakkelebekim (85,7/ başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 85,7, hedef kilo 55
ayhan zeynep (104/ başlangıç tarihi 19 Nisan, başlangıç kilosu 104, hedef kilo 78

btlbetul btlbetul kız bende çok fena oldum bu hafta niyeki fazla gaza geldik atamıyo vucud fazla gazı:KK70::KK70::KK70:

Ya benim kendi marpucum var merak etme :) Kamu spotu da abartiyor olayi inanmayin :)

gaz yapmış olmasın vücutta dolaşıyo olabilir ? kahvaltıda ne yedin ?

yok bu 3. gün geçer dedim ama bu günde aynı... ne biliyim noldu. metabolizmamda çalışıyo çalışmasa dicem kabızlıktan ben böyle bir şey yaşamadım içi boş çuval gibiyim şu an gece elli kere ağrıdan uyandım... yazık banaaaa :)

sabah domates salatalık üzerine az zeytin yağı - 1 de haşlanmış yumurta yarım dilim tam buğday ekmeğee.....

Back
X