- Konu Sahibi Cherry Mom
- #18.541
kallistecim kolay gelsin sana inşallah hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bir obuamiz eksik... dur hemen alalim :roflol::roflol:hani bi reklam var ya hem obua çalıyor hem koşuyor diyesırnaşık şey mesajını okuyunca aklıma geldi.
bizd eyüzme diye düşünüyoruz inşallah bakalım spor şart mutlaka.
ya ama regl sisligi vardi zaten:sinifsinif:piacım bence harika ben haftada 1.5 kilo versem hem de hiç zorlanmadan daha ne isterimki. zaten fazlası zararlı olmaz mı
mesajlara yoruma vakit bulamadım bi türlü :))
tombilicim sen tencerede ne kadar yağın azalmamış halini görsende sonuçta kızartma yemişsin hemde 4-5 tane.. yapma bak böyle diyet olmaz ya üst üste yiyin ara verin tam anlamıyla başlayın böyle 3 gün normal ye az ye sonra ki 2 gün böyle hamurdu kekti ye inan bizde bu hatalara düştük sonuca varamazsın böyle sonuç metabolizmanın bozulması olur söylemedi deme..
canım inan ki eleştirmek amacım değil sende anlayarak cevap yazmışsın zaten daha önce yaşadık herkes yediğini yazıyor benim yediğimmi gözünüze batıyor bu kadar eleştiriyorsunuz motive edeceğinize köreltiyorsunuz dendi ama uzun zamandır diyet yapanlar artık bıkkınlık duyuyor onları eleştirmek yerine ne yapacaklarını bekliyoruz örnek vereyim: cedricopuyorumnanaktan ama siz yeni diyete başlayanlara yol göstermek adına bu eleştirilerimiz çünkü bizde hata yaptık sonra bak aylardır kendimize gelemiyoruz değil mi reyhan abla delikafadulden birde bijoma bakınediyorum gözümün önünden.lmaz: vallahi çöktüm yaaaa. kafamçokkarıştı öğlene evde karnıbahar haşlayıp getirmiştim. üstüne yoğurt döküp onu yicem akşam da evde çok dikkat ederim. affettirebilirmiyim böylece yaptığım hatayı acaba?
selamlar güzel takımım herlkesler iyidir umarım diyetlerinizi sorunsuz yapmanızı diliyorum ve herkesin hedeflediği tarihlerde istedikleri kilodo olmalarını diliyorum hepinizi çok çok öpüyorumm
Piacım hamur ve kızartmalar için bir şey yazayım bir diyetisyenin azğından hemde..
bir iki adet minicik patates kızartması yiyene kadar yarım kiloluk bir paket makarnayı haşlayıp bir tencere makarna elde edin çok daha az zararlı demişti...
eyvahedigeldismile mafoldumben utanıyorum kendimden valla. ayyy naptım ben yani kötü bişey yaptığımı biliyordum da bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum.
amin amin aminn canimmboshayallersmile ayy bu aralar kafam karisik yaaa.. cocuk konusunda.. cok seviyorum cocuklari ama istemiyorum aslinda istiyorum ama istemiyorum yani istiyorum istemiyorum aynen böyle karisik akannehir o yuzden kedi almayi düsünüyorum aylardir... ama yeterince ilgilenemssem diyede korkuyorum ..selamlar güzel takımım herlkesler iyidir umarım diyetlerinizi sorunsuz yapmanızı diliyorum ve herkesin hedeflediği tarihlerde istedikleri kilodo olmalarını diliyorum hepinizi çok çok öpüyorumm
canım inan ki eleştirmek amacım değil sende anlayarak cevap yazmışsın zaten daha önce yaşadık herkes yediğini yazıyor benim yediğimmi gözünüze batıyor bu kadar eleştiriyorsunuz motive edeceğinize köreltiyorsunuz dendi ama uzun zamandır diyet yapanlar artık bıkkınlık duyuyor onları eleştirmek yerine ne yapacaklarını bekliyoruz örnek vereyim: cedricopuyorumnanaktan ama siz yeni diyete başlayanlara yol göstermek adına bu eleştirilerimiz çünkü bizde hata yaptık sonra bak aylardır kendimize gelemiyoruz değil mi reyhan abla delikafadulden birde bijoma bakınne kaçamak ne bişey sadece hedefine ulaştı çabucak maşallah diyeyim
![]()
yarin belli olucak canim ak koyun kara koyun
yarin tartilicam bir hafta olmus olucak..bakalim sonuc nasil olucak.. eger az olursa fark ogunlerimi biraz daha azaltmam gerekicek..ama böylede denemek istedim
bende öyle bir etki yapmadi simdilik memnunum ..sonucu yarin sabah cok merak ediyorum
günaydın herkese, hazırlandım çıkıyorum hastaneye arkadaşımın yanına. akşama doğru gelirim,
papatyacım sana yazayım ama.. öncelikle senden cevap almak hoş geldi :)) herkese ayrı ayrı bir şeyler karalanam dahada hoş :)) devam diyorum sadece ha gayret...
hemen finm için ilenimimi yazayım onu sormuşsun... hiç ama hiç beğenmedim neden bilmem ben cem yılmazı çok aşırı severim diğer filmleride izledim ama buna gttiğime nedense pişman oldum eşimde beğenmedi kızımda... filmde gülünebilecek 3 yer var onlarıda zaten fragmanlarda deşifre ettikleri için bir özelliği kalmamış benim için..
alvin ve sincaplara gelince :)) sinemadan çıktık arabada geliyoruz alvini izleyen 10 ve 20 yaşında olan kızlarım.. büyük dediki size bir şey itifar edeceğim hepimiz sustuk evet seni dinliyoruz diye.. ben filmde ağladım dedi:roflol: sincplardan biri çok üzgünmüş ve bu gözyaşlarını tutamamış.. ufak kızımda ditor ki -neeeee ağladınmı daha neler:roflol:
ayyy naptım ben yani kötü bişey yaptığımı biliyordum da bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum.akannehir haklısınız galiba 1 haftalık emek boşuna gidiyor böyle olunca. eyvah yaa çok üzüldüm. bi daha yok söz veriyorum. sabah ince bir dilim kek de getirmiştim evden ara da yerim belki diye hemen onu yok ediyorum gözümün önünden.lmaz: vallahi çöktüm yaaaa. kafamçokkarıştı öğlene evde karnıbahar haşlayıp getirmiştim. üstüne yoğurt döküp onu yicem akşam da evde çok dikkat ederim. affettirebilirmiyim böylece yaptığım hatayı acaba?
selamlar güzel takımım herlkesler iyidir umarım diyetlerinizi sorunsuz yapmanızı diliyorum ve herkesin hedeflediği tarihlerde istedikleri kilodo olmalarını diliyorum hepinizi çok çok öpüyorumm
cok tesekkür ederim piacigim..sonuclari bile aldik 29 üzerinden 28 puan.. hicde fena sayilmaz. iki soruyada dozent kendi yardim etti..alkisalkisalkisreyhan ablacim basarilarrrrrzemuszemuszemuszemus
kallisim allah yardimcin olsun iyi haberlerle gel inszemuszemuszemuszemus
ah benim tombisim... ne denirki bu durumda... düsünmen gerek nedir gicik olduklari.mutlaka vardir birsey. seni istiyerek almislar.. sonradan ne olmuski nedir onlari gicik eden. sevilmedigini hisseden bir insanin, kendini oraya kabul ettirmesi öyle zordurki. insan icin onur kiricidir.. sen nekadar güzel düsünüyorsun.. basini kaldirmadan herkesi oldugu gibi kabulleniyorsun.. insallah birgün kiymetini kadrini anliyacaklardir tombisim.ben uğraşıyorum ablacım ben uğraşıyorum da bir türlü sonucunu alamıyorum 4. yılıma girdim evliliğimde. hala beni severek isteyerek alan eşimin ailesine kendimi sevdiremedim. biz görücü usulü evlendik. ortak tanıdıklarımız vardı yani onlar beni tanıyorlardı ben tanımıyordum. ben beğendiler istediler ben de istedim evlendik. ama bir türlü olmuyor. beni sevemiyorlar hiçbir yakınlık kuramıyorlar. saygımda sevgimde hiçbir eksikliğim yok buna eminim. ama kafam basmıyor işte. gelip gitmezler bana arayıp sormazlar. hastalanırız yine sormazlar. oğlum çok hareketli . bir ara her hafta hastanede sabahlardık. mutlaka düşüp kafasını falan vururdu. sabah olur yine kimseden çıt yok. ben götürmesem torunlarını görmezlerdi. hele görümcem . birgün eltimin kızıyla benim oğlum ay farkı var aralarında. balkonun kenarından sarkıyorlardı. ablam koştu hemen kızı aldı. düşeceksin öyle sarkılır mı dedi benim oğlumqa dokunmadı. orda bıraktı onu. benimki de onların kucaklaşmalarına bakakaldı. koştum hemen ben aldım. o olaydan sonra bu kelimeyi ağzıma bile almak istemiyorum ama nefret ediyorum ondan. insan elalemin çocuğu olsa kenara çeker dimi ya? o kıza aşık zaten. afedersiniz bi emzirmediği kaldı. her hafta bişey örer bitirir. öremezse diker. oğluma daha işey yapmadı. şimdi de mecburen beraber oturuyoruz 2 aydır işe başladım. o aralar ne sıkıntı çektim oğlumdan ayrılıyorum diye kimse nasılsın demedi bana. hala eve gidiyorum beni kaale alan yok. nasılsın naptın bugün diyen yok. benimle iki çift laf eden yok kendiliğinden. ben sırnaşıyorum anca onlara. çünkü benim abimle de problemlerimiz oldu annemler şimdi oğullarına torunlarına hasretler. ne demek olduğunu bilirim. aman ben sebep olmayım diye uğraşıyorum. kayınbabam abzen çocuk azarlar gibi azarlar. eşim duymasın diye hem hem de belki iyi olur diye peki babacım sinirlenmeyin dikkat ederiz bundan sonra derim. eşim duysa yani sonra mecburen öğreniyor wağladığımda da yanımızdayken duysa koca adama çıkışıyor benim yanımda. eziliyor o da. benim yüzümden olmasın diye uğraşıyorum. ohooooo daha yazacak ne çok şey var da çok yazmışım iyi mi ettim onu da bilmiyorum ama içimi döktüm belki de biri çıkar şöyle davran sevgilerini kazan derler. çünkü mesela kayınpederim eltimle çok iyidir şakalaşırlar alışverişe bile giderler halbuki eltim çok iyidir tatlıdır ama eğitimsizdir. konuşmaları bazen nereye gideceğini bilmez onu hep hoşgörürler ama beni değil. aman neyse bitmez bu konular sabah sabah kimsenin canını sıkmayım
haklisin kallisim, tam dagittik toparlanamiyoruz bir türlü..ohaoldumsmilecanım inan ki eleştirmek amacım değil sende anlayarak cevap yazmışsın zaten daha önce yaşadık herkes yediğini yazıyor benim yediğimmi gözünüze batıyor bu kadar eleştiriyorsunuz motive edeceğinize köreltiyorsunuz dendi ama uzun zamandır diyet yapanlar artık bıkkınlık duyuyor onları eleştirmek yerine ne yapacaklarını bekliyoruz örnek vereyim: cedricopuyorumnanaktan ama siz yeni diyete başlayanlara yol göstermek adına bu eleştirilerimiz çünkü bizde hata yaptık sonra bak aylardır kendimize gelemiyoruz değil mi reyhan abla delikafadulden birde bijoma bakınne kaçamak ne bişey sadece hedefine ulaştı çabucak maşallah diyeyim
![]()
merhaba benim güzel takımım,haftasonu bir iki misafirliğe gittik,derken eşimin bilgisayarı arızalanınca benim bilgisayarı aldı elimden,o yüzden hiç giremedim. herkesler iyidir inşallah...
bakalım ne muhabbetler dönmüş...
ne diyorsun yaaaa. amannnnnn ben nasıl kilo vericem bu cahillikle. dün zararlı şeyler yedim diye bugün karnıbahar ve havuç haşlamıştım evde üstüne yoğurt döküp yemiştim ve içim de nasıl rahat hahaha çok güzel oldu bu öğünüm diye seviniyorum. sen havuç yasak diyorsun. ben bu hafta kilo verirsem sürpriz olacak herhalde.kesinlikle eleştirmek değil, zaten bana düşmek ama naçizane benim de bir ii aklımdan geçen şey var, onları paylaşmak istiyorum sizlerle tombili arkadaşımızın vesilesi ile..
bizim bir hatamızda sanıyorum, aslında diyet yapmadığımız halde, yaptığımızı sanarak kendimizi sıkıyoruz. o zaman da ne yemekten keyif alıyoruz (ama aslında yiyoruzz) ne de kilo veremediğmiz için diyetten bir şey anlıyoruz..bir yandan da hep diyet modundayız ya, o da içimizi sıkıyor tabii, kısır döngü gibi bir şey..
benden tavsiye, tombili'm, eğer ciddi ciddi başladıysan rejime ki (hepimiz biliyoruz başladın da) hiçç aklına bile getirme başka yemekleri filan. sadece sebze (patates, bezelye, mısır ve havuç yok), salata, bir de domates filanla beslenmeye de şartla kendini.
bir de benim tecrübem, ne pişerse, ondan az yemek diyet sayılmıyor. eğer mümkünse, ayrı bir yemek pişirmemiz lazım kendimize diyet kurallarına uyarak..
bilmem katılır mısınız söylediklerime??