- Konu Sahibi Cherry Mom
- #18.561
ne diyorsun yaaaa. amannnnnn ben nasıl kilo vericem bu cahillikle. dün zararlı şeyler yedim diye bugün karnıbahar ve havuç haşlamıştım evde üstüne yoğurt döküp yemiştim ve içim de nasıl rahat hahaha çok güzel oldu bu öğünüm diye seviniyorum. sen havuç yasak diyorsun. ben bu hafta kilo verirsem sürpriz olacak herhalde.
valla çok ciddi başladım rejime nasıl da kararlıyım yürüyorum hareketler yapıyorum ama biraz bilgisizim herhalde. bu kadarcık kaçırmadan ne olacak diyorum kalliste sonuçta kızartma diyor. havuç yedim oh iyi diyorum sen havuç yasak diyorsun. kafamçokkarıştı
ayyy, estagfurullah, cahillik de ne demek!! hiç öyle düşünme... herkes yavaş yavaş öğreniyor bunları. önceleri ben de bol bol bezelye yiyodum , hani yeşil sebze faydalıdır filan die ama sonra bir öğrendim ki, nişasta doluymuş bezelye die, yenmemesi gerekenler arasındaymış maalesef.
ben havuç için de aynı şey geçerli diye biliyorum nişasta oranı yüksek olduğu için rejim yemeğine uygun diil.
dediğim gibi, hiç kafan karışmasın bana kalırsa. sakinliğini koru ve kararlılığında hiçbir şey kaybetme.
benim altın yasaklar kurallarımı paylaşayım sizlerle: kuruyemiş, kızartma ve tatlı yasak. ekmek sadece sabah kahvaltısında. nişastalı sebzelerden uzak duruyorum. bir de mümkün olduğu kadar yeşil şeyler yemeğe gayret ediyorum, mesala semizotu, ıspanak, pazı, yeşil salata, taze faülye, bamya filan...
haaa, süper mi becerebiliyorum her zaman.. hiç de değil....
sakın sıkma canını tombili'm.. sakın.. yavaş yavaş ama emin adımlarla...