• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evli ablalarimiz sıkıştırsin artik biz bilmiyosss oyle seyleri daha.. :KK66: :KK66: bizim adamlar anca ayda yilda bi hadi sahile kahvaltiya gidelim diyo simdilik haftasonu keyfi yerindeyse o da :KK70::KK70::KK70:
Sen kac yasindaydin? Ya bir de emziren vardi, bende arada hatlar karisiyor :D

Benim de yatkinligim cikmisti insulin direncine, dikkat etmezsen direncin olusur demisti doktor ama Karatay denesene aslinda ya; insulin direncine cok iyi geliyor diyorlar. Ben onu cok saglikli ve dogru buluyorum ama ben de kendi adima herhangi bir kisitlanmayi hayat tarzi haline getiremeyecegimi anladim ve o nedenle surduremeyecegim seyleri artik yapmak istemiyorum. Bazen heveslensem de saf protein vs artik en azindan gun icinde bozuyorum, olmuyor bana gelmiyor ya :KK70:

Benim de ayilip bayilmalarim, mide hassasiyetim vs meshurdur bu arada o yuzden ben de 1000-1300 arasi kalorimi alirim, sporumu yaparim yeter :KK70:
Karatayı birebir uygulamam çok zor ama dediği şeyler kesinlikle doğru.Mesela paketli yiyecekler yemiyorum artık eskiden bisküvi filan çok yerdim, sonra hergün mutlaka protein almaya çalışıyorum, meyveyi günde en fazla 1 porsiyon yiyorum ve ekmeği sadece 1 dilim kahvaltıda.Karbonhidratı baya azalttım .İnan bu kadarı bile bana çok iyi geldi.Hatta son kontrollerimde değerlerim normal çıktı 4 yıldır çıkmadığı kadar :) tam anlamıyla yapabilenler yapsın kesinlikle karatay diyeti çok iyi.Ben tam anlamıyla yapamıyorum ama biçok şeyini kendimce yapmaya çalışıyorum.

valla başım dönüyordu dün akşamdan beri iki kere eşimin yanında yere serildim sabah gitmiş simit poça çikolata almış balkonada kahvaltıyı hazırlamış öyle manzaraya karşı o kadar uğraştım yemezsem bir daha hazırlamam dedi açılışı öyle yaptım üstünede çikolatayı tutuşturdu elime ama inanırmısın ilk kez pişman olmadım ihtiyacım varmış bu kaçamağa bir süre baş dönmesi yaşamıycam inşallahh.... spor yaparken bilee sallanıyorum bazen .. kendime de sınır koydum haftada en fazla 1 kilo vermeliyim daha fazlası beni sarsıyo malum taa 96 lardan indim vücut nevri döndü.. :KK43:
Ana sen hak ermişsin bu kaçamağı. Yarın tam gaz devam diyete
Kızlar çok sıkı diyetlerde 1 öğün serbest yemek olayı var deneyenler oldumu bilmiyorum.Ben burdan önceki 6 kilomu verirken hafta boyunca dikkat ediyordum 1 gün istediğim herşeyden yiyordum.Tabi o zaman normalin çok üstündeki yeme düzeninden normale dönmeye çalışıyordum etkili oldu.Şimdide istediğim kadar sıkı diyet yapabilirsem haftada bir öğün istediğim bir şeyi yemeyi düşünüyorum.Mesela tatlı, makarna yada pilav gibi ne istersem.Tabi bu hafta değil önümüzdeki hafta biraz daha sporuda aktif yapmaya başlayınca düşünüyorum :KK66: Bu olaya cheat meal deniyor eminim çoğunuz biliyorsunuzdur
Benim gibi diyet cahili okanlar bilmiyordur canım. Çoğu şeyi sizden öğrendim bunu da öğrendiğim süperrr oldu

heh iştee bak benim durumumun bilimsel adı varmış nilsub nilsub cheat meal yapmışım ben .. hem ben haftada değil 2 ayda 1 güncük ödül verdim kendime :KK47:
Ben de istiyorum o ödülden bana ne baba ne
merak etme canım 20 kiloya yakın kilo verdim eminim o 1 güncükle sınırlı kalır 15 kiloda daha veriyim gene böyle 1 güncük kaçamağım olcak ama...
şimdiden önemli mercilere duyrulur :KK70:
Ne kadar sürede verdin canım 20 kiloyu? Ben de bi 5 kilo daha vereyim 1 gün tatil vereceğim kendine ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum

Bugünkü menüm nilsub nilsub kollontai kollontai morordek morordek
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 dilim tb ekmeği

Ara 5 fıstık

Öğle 1 porsiyon yeşil mercimek yemeği salata 3 kaşık yoğurt

Akşam öğle yemeğinin aynısı 2 çatal karpuz

Ara 1 bardak humana stil tea

Spor 2 mil leslie 100 ip atlama 30 mekik
Su 2.5 litre

Ne zaman geldim ben kizlar..tam hatirlamiyirum ama nisan 15diyelim biz ona..bi kismi odemdir ama oyle dusun..ilk 2-3gun 1dlm kepek ekmegi yedim sonra ekmegi de biraktim aramiyo da artik canim. Ama beni hızlandıran asil sey spor..bi gun digerinden daha az olsun hemen farkediyo gitme orani tartida.bu hafta yogundu bakalim cumaya ne cikacak :KK66:
Darısı basima inşallah bi 5 kiloda ben versem kendime olan inancım geri gelecek

Ay kiyamam ya olur arada oyle, bence yarin - bile cikarsin; sabah yemissin aksam yememissin kalori hesapladin mi?

Bence %1 diye dusunebilirsin her hafta, en sagliklisi :KK70:

Cuma ye yavrukus, bir gun daha yalnizca :KK70:

Ya o olaya ben de inaniyorum ama haftada 1 veya 15 gunde 1 olacak; ve abartmayacaksin tek bir sey yalnizca. Metabolizmayi sasirtmak onemli, hep ayni tip beslenmek yavaslatiyor. Ben bu ara her gun cikolata yedigim icin, yarin bi yemeyeyim de metabolizmam sasirsin ahaha :KK70: Ama ben de kalori sinirimi asmiyorum diye avutuyorum kendimi iste :KK70:

Onu Dukan amca da veriyor ama ayni seyin ikinci tabagini yemeyin mesela diyor, bir ana yemek, bir icecek, bir tatli diyor.

Ben gecen sene cok durdum ve kilo verdim ama yani surune surune; son safhalarda hicbir sey yemememe ragmen - goremiyordum; dusun tum gun ayran iciyorum 1 bardak ve yine de - goremiyorum gibi. Benim de hic sicak baktigim bir sey degil, bir de benim spora enerjim olmuyor.
inşallah ama sanmıyorum sabaha eksi göreceğimi tartıya çıkma hatasında bulundum demin pek güzel karşılamadı beni :(

Millet demis diyecegini de zaten bacim simiti yidin pogacayi niye yiyon. Cikelattan 1kit al birak.. ah bu adamlar incecik fistik gibi olalim istemiyolar hep :63: simdi enisteye laf söylemek gibi olmasin da normalde de yapar mi boyle incelikle yoksa koca bi tesadüf mu diyelim bu kahvalti hazirlama isine :KK39:
haklısın tatlım şımartılasım tutunca poçada arada gümledi zaten sonra midem fena oldu .. bide öğlende balık yemeye götürdü ama yemek sonrasında 2 saat yürüdük .. hala midem kötü :(
dün ayaklarının dibine iki kere yığılınca yapası tutmuş bugün bu inceliği ..normalde bu kadar yapmaz.. 4 yıldır evliyim suyunu bile ayağına ister üşengeçtir ..
korkmuş ondan yapmış ama yarın yedirmiycekmiş iletmemi rica etti size :D
adam bile korkuyo buradan hee, benden korkmuyo bu kadarr :-):-):-)

ne yaptın kız adamada sabah kalkar kalkmaz padişah sofrası kurdu d_mndc d_mndc :KK70::KK70::KK70:
bayıldım canım 2 defa akşam.. spor yapıyım öyle yatıyım dedim 1 mil en azından ileri geri yürürken bir anda yığıldım.. bide su içmeye kalktım ve yere çöktüm.. tansiyonum normalde de düşüktür ama bu sefer resmen sınırdaydım 6 - 5 tansiyondu düşün ..
bileydim bu 4 sene içinde 1-2 numaradan atıverirdim kendimi yere :D

Ana sen hak ermişsin bu kaçamağı. Yarın tam gaz devam diyete

Benim gibi diyet cahili okanlar bilmiyordur canım. Çoğu şeyi sizden öğrendim bunu da öğrendiğim süperrr oldu

Ben de istiyorum o ödülden bana ne baba ne

Ne kadar sürede verdin canım 20 kiloyu? Ben de bi 5 kilo daha vereyim 1 gün tatil vereceğim kendine ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum
saol tatlım aynen yarın aynen devam... :KK39:
18 kilo verdim canım 3 ayda ilk aylar hızlı gitti ama bu son ay gıdım gıdım bir hafta hızlı verdiysem 1400 gram falan diğer hafta 400-500 gram genelde.. öyle öyle 78 gördüm (sabah görmüştüm ama şuan aynı şeyi söyleyemiycem :KK47::KK47: )

Kızlar vallahi kafayı yicem bi tartılıyorum 74 kilo gidip su içiyorum hopppp74.700 bu neee yaaa kafayı yiyecem kilo vermek aç kalmakmış anacım ilk ödem su falan atıyon patırrrr patırrrrr gidiyorr sonra 100 gr gidip 300 geri geliyor bu ne iş anlamadım gitti hiçbir şey yemezsem kilo gidiyor yersem normal kilomun üzerine ekleniyor :KK61:4 litre su içiyorum ondanmı kaynaklanıyor acaba su kurbağısına döndüm:KK17:ödem atıcı çayda içiyorum yokkkkkk yokkkk nerde hata yapıyorum bilmiyorum :KK17:en iyisimi yağsız salata yiyeyim bakim oda olmadı attın beni denizlerede kurtulayım bariii:mad:

saol tatlım aynen yarın aynen devam... :KK39:
18 kilo verdim canım 3 ayda ilk aylar hızlı gitti ama bu son ay gıdım gıdım bir hafta hızlı verdiysem 1400 gram falan diğer hafta 400-500 gram genelde.. öyle öyle 78 gördüm (sabah görmüştüm ama şuan aynı şeyi söyleyemiycem :KK47::KK47: )
3 aydaaa 18 kilomu anaaaaaaammmmm kız bende o kadar sabır yokkkkkkk ölmesem bariiii sırf bu sabırsızlıkdan çoçuğumu bile 8 aylık doğurmuş bayanım ben yaaaaa:KK34:bu arada geçmiş olsun canım tansiyona dikkat et :KK68:

haklısın tatlım şımartılasım tutunca poçada arada gümledi zaten sonra midem fena oldu .. bide öğlende balık yemeye götürdü ama yemek sonrasında 2 saat yürüdük .. hala midem kötü :KK43:
dün ayaklarının dibine iki kere yığılınca yapası tutmuş bugün bu inceliği ..normalde bu kadar yapmaz.. 4 yıldır evliyim suyunu bile ayağına ister üşengeçtir ..
korkmuş ondan yapmış ama yarın yedirmiycekmiş iletmemi rica etti size :KK70:
adam bile korkuyo buradan hee, benden korkmuyo bu kadarr :-):-):-)
Al bendende o kadar benimkiside ameliyat olucam geniz eti bademcik hayatım ameliyata gitmeden birkaç yemek çeşidi yap dolaba koy şimdi sen 3 gün falan kendine gelemezsin dedi :KK57:bende yok aşkım sen ne diyon ben sana börek poğaça mantılar açıp gitmeyi düşünüyorum dedim vallahamı diyor:KK53:dengesiz :KK62:bu adamlarda iş yok kardeşim yokkkkk kırk yılda bir yaparlar artistliklerindende geçilmez :pbenim eşimde 40 yılda bir eserse yapar sonra ben altında çok şey ararım hopppp kavga çıkar birbirimize totomuzu dönüp yatarız:KK59:sabah hiçbirşey olmamış gibi kaşdığımız yerden hayata devam ederiz:KK70:

Benim de yatkinligim cikmisti insulin direncine, dikkat etmezsen direncin olusur demisti doktor ama Karatay denesene aslinda ya; insulin direncine cok iyi geliyor diyorlar. Ben onu cok saglikli ve dogru buluyorum ama ben de kendi adima herhangi bir kisitlanmayi hayat tarzi haline getiremeyecegimi anladim ve o nedenle surduremeyecegim seyleri artik yapmak istemiyorum. Bazen heveslensem de saf protein vs artik en azindan gun icinde bozuyorum, olmuyor bana gelmiyor ya :KK70:

Benim de ayilip bayilmalarim, mide hassasiyetim vs meshurdur bu arada o yuzden ben de 1000-1300 arasi kalorimi alirim, sporumu yaparim yeter :KK70:
Karataya başlayayım diyorum sizce faydasını görür müyüm ??

bayıldım canım 2 defa akşam.. spor yapıyım öyle yatıyım dedim 1 mil en azından ileri geri yürürken bir anda yığıldım.. bide su içmeye kalktım ve yere çöktüm.. tansiyonum normalde de düşüktür ama bu sefer resmen sınırdaydım 6 - 5 tansiyondu düşün ..
bileydim bu 4 sene içinde 1-2 numaradan atıverirdim kendimi yere :KK70:
Niye zorluyosun kendini canim kendini kotu hissederken yapma..bayilma vucudun error hali kendini kapatmak icin yapiyo bunu.3lt ustu su zararli bence su zehirlenmesi yasayabilirsin ayrica cok tuvalete gittigimiz için mineral de kaybediyoruz suyla..ben bikac gundebir bi maden suyu içiyorum..bence bayilman bundan kaynakli..su biraz fazlaya kaciyo gibi olunca bırakıyorum ben icmeyi dikkat et sen de..gecmis olsun bu arada bi daha yasanmaz umarim

Kızlar vallahi kafayı yicem bi tartılıyorum 74 kilo gidip su içiyorum hopppp74.700 bu neee yaaa kafayı yiyecem kilo vermek aç kalmakmış anacım ilk ödem su falan atıyon patırrrr patırrrrr gidiyorr sonra 100 gr gidip 300 geri geliyor bu ne iş anlamadım gitti hiçbir şey yemezsem kilo gidiyor yersem normal kilomun üzerine ekleniyor :KK61:4 litre su içiyorum ondanmı kaynaklanıyor acaba su kurbağısına döndüm:KK17:ödem atıcı çayda içiyorum yokkkkkk yokkkk nerde hata yapıyorum bilmiyorum :KK17:en iyisimi yağsız salata yiyeyim bakim oda olmadı attın beni denizlerede kurtulayım bariii:mad:
Canim menulerini simdi hatirlayamiyorum ama sporunu icine sinerek yapiyo musun..hareket cok onemli ac kalmaktansa bence..bi de yeni daha yolun basindayiz biz hemen su koyuveriyon bacim etma ;) vücut yeni bi sisteme alismak icin 21gun bekler sonrakk hafta savasir sonra da pes eder..sabret sonu guzel olacak bence ;) :KK15:

Back
X