• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oncelikle kilomu yazayim.
83.3 maalesef 600 gr artıdayım. Sonra bildirimlere bakayim. Belki de kollontai kollontai beni atmıştır gruptan
canım sen gelmeyince biz kendi istegi ile ayrılmak istiyor yazdık, ne yapmayı dusunuyosun, devam etmek istiyo musun? ona gore bi cozun dusunelim

Allahim 10 dk dir üste ki mesji gondermek icin uğraşıyorum. Eve taşındık ev merkezde amma telefi ve internet cekmiyor. Evi de yerlestiremedim..oglum birakmiyor ki yapayim. Rezil bir haldeyim anlayacaginiz. Sali günü disarda yedigim yemekten zehirlendim diye bilirim. 85 lerde olan kilom 2 gunde 83.3 edustu ve hala iyilesemedim.
esim de dun kaza yapti. 4 yasinda bir cocuk arabaya ana caddeye kosmus aniden. Allahtan esim yavasmista cocugua birsey olmadi. Cok şükür. Hastane karakol ugrasip durduk.

Simdi kara kara düşünüyorum ben bu evi nasil yapacam duzeltecem diye...
telefon ve internet cekmiyor 1 yil nasil gecer yahu burada.
bu arada kaptan ve yardimcilarim ben kovsaniz da ben yine yazarim kii....

canım sen gelmeyince biz kendi istegi ile ayrılmak istiyor yazdık, ne yapmayı dusunuyosun,istiyomek istiyo musun? ona gore bi cozun dusunelim

Galiba aceleden benim size yazdigim son mesaj gelmemis. Yoksa ani kararla ev tasidigimizi bir kac gun giremeyecegimizi yazmistim.devam etmek istiyorum tabiki. Siz olmadan veremem kilolarimi.
ne olacak simdi

Allahim 10 dk dir üste ki mesji gondermek icin uğraşıyorum. Eve taşındık ev merkezde amma telefi ve internet cekmiyor. Evi de yerlestiremedim..oglum birakmiyor ki yapayim. Rezil bir haldeyim anlayacaginiz. Sali günü disarda yedigim yemekten zehirlendim diye bilirim. 85 lerde olan kilom 2 gunde 83.3 edustu ve hala iyilesemedim.
esim de dun kaza yapti. 4 yasinda bir cocuk arabaya ana caddeye kosmus aniden. Allahtan esim yavasmista cocugua birsey olmadi. Cok şükür. Hastane karakol ugrasip durduk.

Simdi kara kara düşünüyorum ben bu evi nasil yapacam duzeltecem diye...
telefon ve internet cekmiyor 1 yil nasil gecer yahu burada.
bu arada kaptan ve yardimcilarim ben kovsaniz da ben yine yazarim kii....
Canım daha listeyi yayınlamadık ama acıkcası burası sureklilik gerektiren bir grup biliyorsun ki. Her cuma düzenli kilo bildirebilecek misin? Diyetine düzenli devam edebilecek misin? İlk hafta cok iyiydin ama daha sonra taşınma işleri, saglık sorunları vs derken paylaşımın yok denecek kadar az bir seviyeye indi. "Siz kovsanız da ben yazarım" diyorsun, tabi ki yaz, ona karısamayız ama takım listesinde iken bir yazıp bir yazmamanın kaptan ve yardımcılarına getirdigi yükün de farkında ol lütfen. Hayatının akışını biz bilemeyiz, lütfen iyice düsün ve takımda devam edip etmeyecegine ona göre karar ver. Dilersen takım içi kendi listemize alalım seni, yarıstırdıgımız listede bulundugun sürece artı ya da sabit geldigin her hafta takım yüzdesini etkileyeceksin. Ki bak bildirimini bile saat 1'de yapabildin, normalde 12'ye kadar süren var. Ona göre kararını yaz lütfen.

Galiba aceleden benim size yazdigim son mesaj gelmemis. Yoksa ani kararla ev tasidigimizi bir kac gun giremeyecegimizi yazmistim.devam etmek istiyorum tabiki. Siz olmadan veremem kilolarimi.
ne olacak simdi
morordek yazmış canım, düşün taşın bize söyle, az sonra listeyi ekliycem ona göre eklyim

çok geçmiş olsun bu arada

aaayyy bacaklarımet kesmiş geçen squatlı bir leslie videosu yaptım paytak paytak yürüyom vallaa.... demek iç bacak çalışmış... bacak bacak üstüne atamıyom yahu elimle alıp birini öbürünün üstüne koyuyom :))
Ben de öyle oluyorum o yüzden squatı 2-3günde 1ekliyorum alışık değilim hareket etmeye kondisyon hala yerlerde :63:

Canım daha listeyi yayınlamadık ama acıkcası burası sureklilik gerektiren bir grup biliyorsun ki. Her cuma düzenli kilo bildirebilecek misin? Diyetine düzenli devam edebilecek misin? İlk hafta cok iyiydin ama daha sonra taşınma işleri, saglık sorunları vs derken paylaşımın yok denecek kadar az bir seviyeye indi. "Siz kovsanız da ben yazarım" diyorsun, tabi ki yaz, ona karısamayız ama takım listesinde iken bir yazıp bir yazmamanın kaptan ve yardımcılarına getirdigi yükün de farkında ol lütfen. Hayatının akışını biz bilemeyiz, lütfen iyice düsün ve takımda devam edip etmeyecegine ona göre karar ver. Dilersen takım içi kendi listemize alalım seni, yarıstırdıgımız listede bulundugun sürece artı ya da sabit geldigin her hafta takım yüzdesini etkileyeceksin. Ki bak bildirimini bile saat 1'de yapabildin, normalde 12'ye kadar süren var. Ona göre kararını yaz lütfen.

Cok haklisin canim. Inanki ben de sabah 8 den beri belki 15 kere nete girmeye çalıştım. Yeni girebildim. Yoksa 12 den once bildirimi yaparim ben... evime tasindim. Kafam rahatladi. Kurallara uyarak devam edecegim tatlim....
Yine de son karar sizin tatlim. Herseye uyarim ben sorun yok

Cok haklisin canim. Inanki ben de sabah 8 den beri belki 15 kere nete girmeye çalıştım. Yeni girebildim. Yoksa 12 den once bildirimi yaparim ben... evime tasindim. Kafam rahatladi. Kurallara uyarak devam edecegim tatlim....
Yine de son karar sizin tatlim. Herseye uyarim ben sorun yok
Tamam o halde, bu hafta lütfen aktif olmaya calıs, menülerini bildir ki kacamak falan yaptıgında uyaralım seni. Yoksa artı geliyorsun bak böyle :)

kız listeyi yenileyip paylaşıyorum kızlar bildirim yaptıkça ondan ne eksik..
Tatlım PC sen girenler kendi girsin bildirimlerini listeye, böyle siz yorulursunuz.. hem o şekildeydi düzen.
telden girenler sadece yazsın başkası girsin..
Boyle eksik olur yanlış olur neden sorumluluk alıyorsunuz.. Yapmayın boyle ..

***5. Takım 463. Etap***

kollontai (62,8/61,3/1,5/%2,39) 455. etapta sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü. başlangıç kilosu: 63,8 hedef kilo: 53
ebrusonmez (58,8/58,5/0,3/%0,51)
d_mndc (79,4/78,9/0,5/%0,63)
nilsub (75,8/74,9/0,9/%1,19)
deryalimm07 (77,5/77/0,5/%0,65)
ulasimiz (63,1) kendi isteği ile ayrılmak istiyor
zynp1980 (80,5/) 2. kez bildirimde bulunmadı
tatlıtambak (82,7/83,3/-0,6/-%0,73)
savurgan (74/73,6/0,4/%0,54)
denhizx (72,6/71,8/0,8/%1,10) yeni üye başlangıç tarihi: 12 nisan başlangıç kilosu: 74, hedef kilo: 65
melampusefe (77,4/75,2/2,2/%2,84) yeni üye başlangıç tarihi: 13 nisan başlangıç kilosu: 79 hedef kilo: 60

5. Takım Ortalaması: %0,829

parkbyull (96,8/96,2/0,6/%0,62) başlangıç tarihi: 13 nisan, başlangıç kilosu: 99 hedef kilo: 60
denizmineymiş(91,2/89,5/1,7/%1,86) başlangıç tarihi: 12 nisan başlangıç kilosu: 93,2 hedef kilo: 60
Ay Isigim (70/67,1/2,9/%4,14) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 73 hedef kilo: 60
inatettimolacak (87,5/85/2,5/%2,86) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 91 hedef kilo: 60
minnak kelebekim (83/82,7/0,3/%0,36) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 85,7 hedef kilo: 55
ayhan zeynep (102,9/100,8/2,1/%2,04) başlangıç tarihi: 19 nisan başlangıç kilosu: 104,6 hedef kilo: 78
turkis94 (72/71/1/%1,39) başlangıç tarihi: 27 nisan başlangıç kilosu: 72 hedef kilo: 57
blanche_ea (59,2/58,9/0,3/%0,51)
btlbetul (65,7/64,7/1/%1,52)
toplight 69,7

***5. Takım 463. Etap***

kollontai (62,8/ ) 455. etapta sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü.
ebrusonmez (58,8/58,5/0,3/%0,51)
d_mndc (79,4/78,9/0,5/%0,63)
nilsub (75,8/74,9/0,9/%1,19)
deryalimm07 (77,5/77/0,5/%0,65)
ulasimiz (63,1) kendi isteği ile ayrılmak istiyor
zynp1980 (80,5/)
tatlıtambak (82,7) kendi isteği ile ayrılmak istiyor
savurgan (74/73,6/0,4/%0,54)
denhizx (72,6/71,8/0,8/%1,10) yeni üye başlangıç tarihi: 12 nisan başlangıç kilosu: 74, hedef kilo: 65
melampusefe (77,4/75,2/2,2/%2,84) yeni üye başlangıç tarihi: 13 nisan başlangıç kilosu: 79 hedef kilo: 60

5. Takım Ortalaması :%

parkbyull (96,8/96,2/0,6/%0,62) başlangıç tarihi: 13 nisan, başlangıç kilosu: 99 hedef kilo: 60
denizmineymiş(91,2/89,5/1,7/%1,86) başlangıç tarihi: 12 nisan başlangıç kilosu: 93,2 hedef kilo: 60
Ay Isigim (70/67,1/2,9/%4,14) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 73 hedef kilo: 60
inatettimolacak (87,5/85/2,5/%2,86) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 91 hedef kilo: 60
minnak kelebekim (83/) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 85,7 hedef kilo: 55
ayhan zeynep (102,9/100,8/2,1/%2,04) başlangıç tarihi: 19 nisan başlangıç kilosu: 104,6 hedef kilo: 78
turkis94 (72/71/1/%1,39) başlangıç tarihi: 27 nisan başlangıç kilosu: 72 hedef kilo: 57
blanche_ea (59,2/58,9/0,3/%0,51)
btlbetul (65,7/64,7/1/%1,52)
toplight 69,7
Tatlım listeye yeni girenlerde son 2 haftanın ortalaması alınıyor gibi bişey yazıyodu ilk sayfada.Eğer öyleyse benim ortalama artıyor biraz onunda gruba etkisi olur diye hatırlatayım dedim :)

Tatlım listeye yeni girenlerde son 2 haftanın ortalaması alınıyor gibi bişey yazıyodu ilk sayfada.Eğer öyleyse benim ortalama artıyor biraz onunda gruba etkisi olur diye hatırlatayım dedim :)
Valla canım yeni giren üyelere bu şekilde yapılıyor diye biliyorum ama?
kollontai kollontai bi bak istersen?

Tatlım PC sen girenler kendi girsin bildirimlerini listeye, böyle siz yorulursunuz.. hem o şekildeydi düzen.
telden girenler sadece yazsın başkası girsin..
Boyle eksik olur yanlış olur neden sorumluluk alıyorsunuz.. Yapmayın boyle ..
tatlım kimse eklemeyince nilsub yapmış sağolsun bende herkes eklesin diye geceden koydum listeyi ama ne fayda :(

kollontai kollontai canım ben zeynep'in yanına 2. kez bildirimde bulunmadı diye not düstüm, ona göre yüzdeyi hesapladım. Gelirse yazarız, gelmezse böyle olacak liste.
tamam canım ben eklerim az sonra zeynep gelecek gibi görünmyor

tatlım kimse eklemeyince nilsub yapmış sağolsun bende herkes eklesin diye geceden koydum listeyi ama ne fayda :KK43:

tamam canım ben eklerim az sonra zeynep gelecek gibi görünmyor
yapmaya çalışmış desek daha doğru olur yüzdeler doğru ama tam olmadı :) bide betüşe makara olduk :)

Back
X