• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

siirt canım..diğer illere göre güvenli olsada doğu sonuçta..nereden ne çıkacağı belli olmuyor..hem benim okul hem kızın okulu çok zorlanıcaz..
Haklısın çok zor olacak senin için Siirt de pek bi sıkıntı yok ama yinede düzeninin bozulması tayin işleri falan sıkıntı. Hakkında hayırlısı olsun canım.

günaydııın,

ben bu hafta sonu baya sapıttım puding felam yedim ama ekerin şu küçük kaselerindekinden.... hem de iki tane... hem de pikolata yedim yedim de yedim yani...

spor da yapmadım evi temizledim.... affet beni peder :)))

ayyy temizlemedidiğim ne cam kaldı ne balkon perde asmaktan heder oldum... gençliğim gitti gençliğim.... yap yap bitmiyo.....yap yap bitmiyo.... ne evmiş arkadaş....

neyseki 65 im yani sadece +300 çok şükür... 66 - 67 olmuşumdur diyodum.... tartılmaya korktum bu sabah ama almamışım :))) tartıyı bir öpesim geldi....
Seni gidi kaçak 1 kase yedin tamm da ikincisi ne oluyorr.:sinirli:
Sonrada tartıya saydırıyorsun.

Evet ya benim de kilo almamin nedeni uzun sure acliktan sonra ne yedigime hic dikkat etmeden bol bol yemek oldu. Bakalim bu sene öyle yapmayi dusunmuyorum ama nasil olacak...

Hadi bakalim umarim biraz düşmüştür guzel haberlerle gelirsin :KK66:

Kiz sen okuyo musun calisiyor musun ben cozemedim :)

Cezan bitti de gene kacamak gene kacamak :duduk: 400 daha yazdim sana. nilsub nilsub

Canim sen ceza listesinde yoktun ama aksam aksam pilav yeme lutfen. O kilolarda daha cok eksi gormen lazim senin normalde. Biraz daha dikkat.
morcuyum aslında hani minik silikon kek kalıbımız varya onun içine zaten sığa sığa bir kaşık sığdı ekmek niyetine yedim ama bundan sonra akşamları pilavda yemem öğlen yerim yersem ;)

Zeynep orda mısın tık tık :)) allah kabul etsin canım.

Geçen hafta takimin ortalamasini yükselttin iyi kilo vermistin sakin pes etme. Aci yok Rocky acı yok! :tokat:

Bol bol spor yap. Bir de buraya daha çok ugrarsan motive olursun kaçamak yapmazsin fazla.
Ya evet arkadaşı bari siz uyarın malum benim dediklerimi gormezden geliyor. Böylesini de gormedim yani, kaptan bi yandan yardımcıları bi yandan harıl harıl kiza ulasmaya calisiyoruz, tek kelime ettigi yok hatunun..
Günaydın kızlar hemen muhabbetin dibine vurmaya başlamışsınız. Hrmen kalkıp sporumu yapmam lazım hafta sonu spor yapamadım telafi şarttt
Sen bi menu bildir hele :)
Bende değişim olmayacak anlaşılan. Aynen devam edeceğim.
Sen zaten alistin oruca ama sabit gidiyosun bacim, ramazanda da sabit kalmaya devam edeceksin anlasilan :))
morordek morordek sabah sabah tartıldım ne göreyim 74 geçen haftada öyle oldu cumaya kadar indim 73.600 bakalım cuma kaç olcam
Eksi gel, yoksa kollontai ne yapar bilmem :p
Ay teşekkür ediyim bari :işsiz::dondurma: azdı valla dondurma.:spor:
Habire ceza yaziyorum da amac sizi zayiflatmak. Gene güzel bi yuzdeyle gelirsin artik bu kadar zıplamaya :)))
morordek morordek cuma günü 82.7 kiloydum bugün 81.5 olmuşum :rapci: :eğlence:
Süper! :KK9:
günaydııın,

ben bu hafta sonu baya sapıttım puding felam yedim ama ekerin şu küçük kaselerindekinden.... hem de iki tane... hem de pikolata yedim yedim de yedim yani...

spor da yapmadım evi temizledim.... affet beni peder :)))

ayyy temizlemedidiğim ne cam kaldı ne balkon perde asmaktan heder oldum... gençliğim gitti gençliğim.... yap yap bitmiyo.....yap yap bitmiyo.... ne evmiş arkadaş....

neyseki 65 im yani sadece +300 çok şükür... 66 - 67 olmuşumdur diyodum.... tartılmaya korktum bu sabah ama almamışım :))) tartıyı bir öpesim geldi....
Seni kollontai'ye havale ediyorum, o affetsin artik :)))
Merhaba herkese multu haftasonları .Bende bugün 71.6 geldim cuma 71.8 idim fark -200 gr :)
Gayet iyi canim, sen zaten saglikli kilo veriyorsun gordugum kadarıyla ;) her seyden azar azar. Ayni benim mantik :)

Cuma kaç kiloydun tatlım? sanki çok az verdin diye üzülüyordun bi ilerleme varmı?
yopk az verdim diye üzülmedim salı günü bir anda tartıda 99,9 u görünce üzülmüştüm akşam cuma 96,2 geldim hafta sonu kaçamak yapmadım ama iki öğün yedim ve akşamı geç yediğimden kilo vermedim ama almadımda ;)

Ya evet arkadaşı bari siz uyarın malum benim dediklerimi gormezden geliyor. Böylesini de gormedim yani, kaptan bi yandan yardımcıları bi yandan harıl harıl kiza ulasmaya calisiyoruz, tek kelime ettigi yok hatunun..

Sen zaten alistin oruca ama sabit gidiyosun bacim, ramazanda da sabit kalmaya devam edeceksin anlasilan :))

Habire ceza yaziyorum da amac sizi zayiflatmak. Gene güzel bi yuzdeyle gelirsin artik bu kadar zıplamaya :)))

Gayet iyi canim, sen zaten saglikli kilo veriyorsun gordugum kadarıyla ;) her seyden azar azar. Ayni benim mantik :)

İnşallah bize cevap verir zeynep de yardımcı oluruz biz de :) acaba alintilari görmüyor mu özel mesaj gondermeyi mi deneseniz bi?

Gayet iyi canim, sen zaten saglikli kilo veriyorsun gordugum kadarıyla :KK66: her seyden azar azar. Ayni benim mantik :)
Evet canım aynen öyle :) ben sağlıksız şeyleri yemiyorum ama her ögünümü yiyorum çok kalori azaltmadan,ögün atlamadan yapmaya çalışıyorum.Az olsun temelli gitsin mantığı :)

Evet canım aynen öyle :) ben sağlıksız şeyleri yemiyorum ama her ögünümü yiyorum çok kalori azaltmadan,ögün atlamadan yapmaya çalışıyorum.Az olsun temelli gitsin mantığı :)
Evet bu mantikla zaten zamanla miden de küçülüyor, istesen de fazla yiyemiyorsun. Bence en güzeli bu şekilde yapmak ;)

Evet bu mantikla zaten zamanla miden de küçülüyor, istesen de fazla yiyemiyorsun. Bence en güzeli bu şekilde yapmak :KK66:
Evet canım aslında bi hayat tarzı oluşturmaya çalışıyorum.Verdikten sonra korumak zor olmasın, bir daha kilo almayayım diye.Sürekli yapamayacağım şeyler yapmamaya çalışıyorum.Şimdiye kadar güzel sonuçlar aldım.Belki son birkaç kilo kalınca vücut direnç gösterince farklı yöntemler deneyip,kilolardan kurtulunca tekrar koruma döneminde bu sisteme geçerim :)

Canım evet kilolu olmamız bizim için bi sorun. Gerek sağlık şartları gerekse çevredeki insanların bakışları hep rahatsız edici, moral bozucu ve bazen küçük düşürücü olabiliyor.
Ama herşeyden önce bizim ne hissettiklerimiz önemli. Burada olduğuna göre sende bu kilolardan rahatsızsın. Ve eminim buradaki herkes gibi sende 2-3 ay sonra istediğin kilolarda olabilirsin.Ama bunu kendin için yapmalısın.Aynaya baktığında mutlu olabilmek için.
İnsanları mutlu etmek çok zor zaten. Sende mutlu etmeye değil mutlu olmaya çalışmalısın. Lütfen sadece bi tavsiye olarak kabul et. Senden çok şey bilmiyorum tabiki ama mutlu olmak için bazen çevreyi önemsememek gerekiyorr.
o kadar doğru söylüyosun ki ebrucum..
inan ben bu kilo takıntım yüzünde eşimle davetlere gitmiyorum..eşim üst düey komutan..sürekli kokteyller oluyo..ve en yokum..sebep ne peki..giydiğimin yakışmaması..eşimle aram çok açılmıştır yüzden..ama artık alıp alıp vermek yok..istikamet 65 kilo:halay::halay:

Back
X