- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #187.041
görücez canım başka şansımız yok :)Bende bi 69 u görsem üfff![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görücez canım başka şansımız yok :)Bende bi 69 u görsem üfff![]()
Bende katılıyorum o zaman 69 ları görcem :) haftaya cuma dimi önümüzdeki cuma değilisteyen katılabilir kızlar bize :)
mayısın 13 canım önümüzdeki cuma hedefini yükselt istersen :)Bende katılıyorum o zaman 69 ları görcem :) haftaya cuma dimi önümüzdeki cuma değil
Evet tabikide görcez ama işte insanın aklında rakamlar oluyo o rakamlara gelince daha bi gaza geliyo :) mesela ben 80 le le başlamıştım 75 di ilk hedefim 75 i görünce anladım kilo verdiğimi.Ondan önce gidenler sanki gitmemiş gibi geliyodu.Şimdide 69 u göreyim bi o zaman kanaat getircem gittiine kiloların :)görücez canım başka şansımız yok :)
benim ilk hedefimde 75 ti şimdi 65 oldu:)Evet tabikide görcez ama işte insanın aklında rakamlar oluyo o rakamlara gelince daha bi gaza geliyo :) mesela ben 80 le le başlamıştım 75 di ilk hedefim 75 i görünce anladım kilo verdiğimi.Ondan önce gidenler sanki gitmemiş gibi geliyodu.Şimdide 69 u göreyim bi o zaman kanaat getircem gittiine kiloların :)
yok çok mümkün değil.O hafta regl zamanım yaklaşmış olacak ödem tutarım zaten.69 u görürsem benim için süper bi rakam olur :)mayısın 13 canım önümüzdeki cuma hedefini yükselt istersen :)
Ayyy evet yaa benimde hedefim 65 :) 65 i i bulayım ondan sonra keyfime göre bakıcam vermek istiyosam devam yok yeter dersem öyle devam.Kilo vermek istesemde 65 ten sonra bu kadar kasmıycam bi mola sabitleme molası vercem.hayaller güzel bakalım yavaş yavaş oluyo :)benim ilk hedefimde 75 ti şimdi 65 oldu:)
inşallah canım benim hedefim 58 o yüzden devam.....Ayyy evet yaa benimde hedefim 65 :) 65 i i bulayım ondan sonra keyfime göre bakıcam vermek istiyosam devam yok yeter dersem öyle devam.Kilo vermek istesemde 65 ten sonra bu kadar kasmıycam bi mola sabitleme molası vercem.hayaller güzel bakalım yavaş yavaş oluyo :)
Süper valla :) inşallah en kısa zamanda kavuşursuninşallah canım benim hedefim 58 o yüzden devam.....
hep beraber canım inşallah mezun olup koruduğumuz günlerdede burda sohbet ederiz:)Süper valla :) inşallah en kısa zamanda kavuşursun
Amin amin bugün mübarek gün Allah sesimisi duysun inşallah :)hep beraber canım inşallah mezun olup koruduğumuz günlerdede burda sohbet ederiz:)
Bu arada herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar
Benkızlar toplam cezalar
btlbetul 600
Ay Isigim 400+300 (bu ne kız ben 3 aydır bu kadar ceza almadım:)
T tatlitambak 300
@ebrusonmez 500
B blanche_ea 400
@melampusefe 300
nilsub 300
Y Yuppiyayye 100 tatlım cezanı yaparsan yazarsın @kollontai kendine kalmış demiş:)
Ama o smiley cok tatlı, o haldeyseniz gayet güzel bi görüntü olustu kafamdaOff kizim çok huysuz bugüntipki bu smileyde ki gibi yapisigiz
![]()