- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #187.381
bencede tamam ilk başlarda fazla oluyor ödem atıyorsun ama sonra o kadar veremiyorsunEn fazla 1 kilo; ama bence esasinda yuzde onemli. %0.3 ve ustu iyi bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede tamam ilk başlarda fazla oluyor ödem atıyorsun ama sonra o kadar veremiyorsunEn fazla 1 kilo; ama bence esasinda yuzde onemli. %0.3 ve ustu iyi bence.
ben severim seniEvet ben platonik takılıyorum ona, sevgime karşılık yok![]()
Senin sevgini kazanmak da kolay olmadı, az koşturmadın peşindenben severim seni![]()
yok kız ben seni hep sevdim canım vak vakım eehhh biraz kıskançlık duyduğumuz doğruSenin sevgini kazanmak da kolay olmadı, az koşturmadın peşinden![]()
selam kızlar geçmişi okumadan önce mesajımı yazayım hemen.. bugün önemli bi sunum vardı akşam buraya yazarken de dalmışım sunuma.giremedim o yuzden..ama döndüm burdayım açın bakem bu deliye kollarınızı![]()
B blanche_ea de zayıf, onu kıskanın bananeyok kız ben seni hep sevdim canım vak vakım eehhh biraz kıskançlık duyduğumuz doğru
nede olsa herkes şişman bi sen zayıfsın![]()
Aferin cekirgeyettimmorordek burdayım normalde girerim hep ama bugün hem sunum hem deney vardı anca koydum totomu yere..bugünün sporuna İŞ yazacam
cumaya hazırlanıyoruz kaptanım
![]()
bu biz de anne lafından önce anneanne lafı.. bak tam söylenişiyle yazıyorum hayal edin minnak aksi tontik bi karadenizli neneyi şimdi..Sizi gidi gece yatmaz sabah kalkmazlar uyanın bakiyim (annenem böyle derdi hep) :)
sorma bacım burda yaşıyon herhalTopigi ele gecirmisim![]()
biliyorum canım, eklemeyi unutmuşuminatettimolacak ? Onun da 15 Nisan giriş tarihi?
yüzde %0,3ü gör bana yeterhaklısınız ben ara ara uğrar selamımı verir sorularımı sorarım napayım benim adım hıdır elimden gelen budur menülerim kötü değil artık eminim zeroyuda kestim masa başında memurum istifa edip dışarılara atamam kendimi altı aylıkta bebek var ben zaten kendime haftalık yarım ila bir kilo arasında sağlıklı kilo verme politikası benimsemek istiyorum çok şükür önceki hafta 300 geçen hafta 500 verdim hani kendimce kendi hedefimi yakaladımhaftalık 30 mesajıda aşmışım
ama gönül ister çatır çutur 3-5 vereyimde geri almayayım
ne karar verirseniz kabulümdür
kollontai ciğim
not:sert çıktım sanma sakın kendi durumumu özetledim eminim benle aynı durumda olup şartları ciddi zorlayanlar vardır saygı duyarım ama sabaha kadar uyumamaışken bakıcıma bir saat daha bak oğlana fazladan ben bir spor yapayım da diyemem zaten ayakta duramıyorum..buna rağmen gram gram kaybetsemde mutluyum 100 puan bana![]()
Estagfurullah ne eklem bacagı :)
Ben senin kadar gaddar olamıyorum
En iyisi![]()
yok ayran bi betüşü şişiriyor:)
Tüh o olmayaydı. Gene diline düştük bunak martı diye...![]()
İstedigini de bacım, Betül'ün taktıgı lakaplardan sonra hicbiri koymaz![]()
Evet ben platonik takılıyorum ona, sevgime karşılık yok![]()
Kalbinden geçeni bile anlayabiliyorum artık, o derece tanıdım senikalbimden geçti ama hadi demiyim dedim :))) ben demedim baak :)))
Bi 100 daha zıpla çekirge. Mübarek gün diye kandil simidi yemişsin ama ekstra kalori onlar :)Bu arada dün gece menüyü girmeyi unutmuşum
kollontai
morordek
nilsub
Sabah
Dukan krep
Yarım domates
Az peynir
Çay
Öğle
1kase mercimek
Menemen
1kase salata
Ara
3tane çilek
2fincan yeşilçay
yarım kandil simidi
Akşam
1kase tarhana
Fırında tavuk göğsü yanında sebzeler(kabak patlıcan soğan domates)
1kase semizotlu yoğurtlu salata
Su :2,5lt
Spor :2mile +100jj (Sunum vardı yoksa daha kopardım ben)
dövmem kapışak mı?vayyy benim lafımı bana kapak yapmak haaa.....
sen beni döversin....
az sonra 5 mile üzerine zumba yapmaya gidicem :)kollontai sen çalışmayı düşünmüyon mu bacım ebru şallı gibi hadi spora hadi spora....