• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar geçmişi okumadan önce mesajımı yazayım hemen.. bugün önemli bi sunum vardı akşam buraya yazarken de dalmışım sunuma.giremedim o yuzden..ama döndüm burdayım açın bakem bu deliye kollarınızı ;)

Sizi gidi gece yatmaz sabah kalkmazlar uyanın bakiyim (annenem böyle derdi hep) :)
bu biz de anne lafından önce anneanne lafı.. bak tam söylenişiyle yazıyorum hayal edin minnak aksi tontik bi karadenizli neneyi şimdi..
"Nedi bu kada tembelluk,kakın yatın aşa bakaym (kalkın yatın yanlız yazar burda spor yaptırmak da istiyo :D ) ,
akşam yatmasuğuzz sabah kakmasuğuzz :D Evin beti bereketi kaçay hep sizin yüzüğüzdenn.. ee gıııızzz kime diyrımm kakın bakaymm, saba namazi herkes misir kesmeğeee :D :D :D :D :D :D

inatettimolacak ? Onun da 15 Nisan giriş tarihi?
biliyorum canım, eklemeyi unutmuşum :(

haklısınız ben ara ara uğrar selamımı verir sorularımı sorarım napayım benim adım hıdır elimden gelen budur menülerim kötü değil artık eminim zeroyuda kestim masa başında memurum istifa edip dışarılara atamam kendimi altı aylıkta bebek var ben zaten kendime haftalık yarım ila bir kilo arasında sağlıklı kilo verme politikası benimsemek istiyorum çok şükür önceki hafta 300 geçen hafta 500 verdim hani kendimce kendi hedefimi yakaladım :halay::halay:haftalık 30 mesajıda aşmışım :anneadayı::anneadayı:ama gönül ister çatır çutur 3-5 vereyimde geri almayayım :spor::spor::spor: ne karar verirseniz kabulümdür kollontai kollontai ciğim :KK25::KK25:
not:sert çıktım sanma sakın kendi durumumu özetledim eminim benle aynı durumda olup şartları ciddi zorlayanlar vardır saygı duyarım ama sabaha kadar uyumamaışken bakıcıma bir saat daha bak oğlana fazladan ben bir spor yapayım da diyemem zaten ayakta duramıyorum..buna rağmen gram gram kaybetsemde mutluyum 100 puan bana:sampiyon::KK48::KK48:
yüzde %0,3ü gör bana yeter ;) ama ilk başlarda ne kadar çok verirsen o kadar kar, sonra zor oluyor :(

yok ayran bi betüşü şişiriyor:)

benden uzaylıymışım gibi bahsetmeseniz :))

Tüh o olmayaydı. Gene diline düştük bunak martı diye... :işsiz:

kalbimden geçti ama hadi demiyim dedim :))) ben demedim baak :)))

İstedigini de bacım, Betül'ün taktıgı lakaplardan sonra hicbiri koymaz :KK70:

:P

Evet ben platonik takılıyorum ona, sevgime karşılık yok :KK47:

yok yokk sevgimden bunlar hep....

Bu arada dün gece menüyü girmeyi unutmuşum
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Sabah
Dukan krep
Yarım domates
Az peynir
Çay

Öğle
1kase mercimek
Menemen
1kase salata

Ara
3tane çilek
2fincan yeşilçay
yarım kandil simidi

Akşam
1kase tarhana
Fırında tavuk göğsü yanında sebzeler(kabak patlıcan soğan domates)
1kase semizotlu yoğurtlu salata

Su :2,5lt
Spor :2mile +100jj (Sunum vardı yoksa daha kopardım ben ;) )

Bu arada dün gece menüyü girmeyi unutmuşum
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Sabah
Dukan krep
Yarım domates
Az peynir
Çay

Öğle
1kase mercimek
Menemen
1kase salata

Ara
3tane çilek
2fincan yeşilçay
yarım kandil simidi

Akşam
1kase tarhana
Fırında tavuk göğsü yanında sebzeler(kabak patlıcan soğan domates)
1kase semizotlu yoğurtlu salata

Su :2,5lt
Spor :2mile +100jj (Sunum vardı yoksa daha kopardım ben :KK66: )
Bi 100 daha zıpla çekirge. Mübarek gün diye kandil simidi yemişsin ama ekstra kalori onlar :)

Back
X