Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bacım delirdin mi 2mocuğa nasıl bakıcan bu diyeti yapmak için uzanmak lazım bol bol oda bana gelmez ondan defim senin içinde zor olur...
Böyle şok diyetler bize uygun değil...
En güzeli kendi diyetimiz akıl fikir diyeti:KK66:

Kiz sok diyet olarak bakmiyorum ben sifa niyetine bakiyorum kiz

Kizlar selam, geldim :)

Dun sizi merakta biraktiysam kusura bakmayin, erkek arkimla tartistik da...
Neyse tatliya baglandi dun aksam, ama ben de dun aksam dugunde hicbir seyi kacirmadan yedim; masallah bana :D
Bu sabah da kahvaltida normalden biraz fazla yedim ama bugun deli dehset yurume planim var bakalim :D

O kesfettigim beslenme duzenini de size yazacagim nilsub nilsub leslie 30 day ile ona ayni anda baslamayi planliyorum :D

Sizi seviyorum, iyi bakin kendinize; aksam menumu yazarim sporum cok olacak allahtan yoksa yemistim cezalari :D
Ama dun icin spor yok, menu paylasmasam daha iyi zira hesaplanacak bir sey degil; oradan kac ceza aliyim nilsub nilsub morordek morordek

Slm kızlar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun dün kayınvalide görümcelerle yeşil bir alana kahvaltıya gidecektik trafik kazası yaptık demin geldim eve kızımda bir çizik bile yok ne olursa olsun kızlar ordan burdan kısıtlayın lütfennn çoçuk kapsülü alın mutlaka olsun arabada elimde 4 tabak yemek ne varsa fırladı arkadan öne ne varsa eşim acil belden ameliyat oldu akşam tutturdu kızımı görcem gece çoçuğu getirttirdi yok birşey olmuş kızınada biz saklıyormuşuz allahım çıldırdı ikna edemedik getirdi kayınvalide gece ohhh babacım ben iyiyim sen iyimisin niye yatıyorsun kalksana dedi sonra ikna ettik bendede birşey yok hafif belim agrıyor birşey çıkmadı menü dün bugün yazamıyacam eşimle ilgilenmem lazım kusura bakmayın ne olur yarın mutlaka yazarım:KK36:
Çok geçmiş olsun canım.Eşinin durumu nasıl?? Şehirlerarası yolculuğumuz çok olduğu için böyle şeylerdenn çok korkuyorum. Umarım eşinin kalıcı bi rahatsızlığı olmaz.

Bacım delirdin mi 2mocuğa nasıl bakıcan bu diyeti yapmak için uzanmak lazım bol bol oda bana gelmez ondan defim senin içinde zor olur...
Böyle şok diyetler bize uygun değil...
En güzeli kendi diyetimiz akıl fikir diyeti:KK66:
İlk oğlumda da hemen diyete başladım ama ne diyetler ne kürler yaptım hepsi de şok diyetti istediğim kiloya (63 kilo)düştüm amma hopp sonra geri aldım 68 oldum. Şimdi de yavaş gitsin tam gitsin diye düşünüyorum. Doyarak zayıflamayı tercih ediyorım.onun için diyorum ki kızlar şok diyet yapmayın sonra tekrar alıyorsunuz.

Hanımlar benim bugun evde misafirlerim vardı o yüzden pek giremedim. Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum :)

Slm kızlar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun dün kayınvalide görümcelerle yeşil bir alana kahvaltıya gidecektik trafik kazası yaptık demin geldim eve kızımda bir çizik bile yok ne olursa olsun kızlar ordan burdan kısıtlayın lütfennn çoçuk kapsülü alın mutlaka olsun arabada elimde 4 tabak yemek ne varsa fırladı arkadan öne ne varsa eşim acil belden ameliyat oldu akşam tutturdu kızımı görcem gece çoçuğu getirttirdi yok birşey olmuş kızınada biz saklıyormuşuz allahım çıldırdı ikna edemedik getirdi kayınvalide gece ohhh babacım ben iyiyim sen iyimisin niye yatıyorsun kalksana dedi sonra ikna ettik bendede birşey yok hafif belim agrıyor birşey çıkmadı menü dün bugün yazamıyacam eşimle ilgilenmem lazım kusura bakmayın ne olur yarın mutlaka yazarım:KK36:
Gecmis olsun canım :(

Neyse tatliya baglandi dun aksam, ama ben de dun aksam dugunde hicbir seyi kacirmadan yedim; masallah bana :KK70:
Bu sabah da kahvaltida normalden biraz fazla yedim ama bugun deli dehset yurume planim var bakalim :KK70:

O kesfettigim beslenme duzenini de size yazacagim nilsub nilsub leslie 30 day ile ona ayni anda baslamayi planliyorum :KK70:

Sizi seviyorum, iyi bakin kendinize; aksam menumu yazarim sporum cok olacak allahtan yoksa yemistim cezalari :KK70:
Ama dun icin spor yok, menu paylasmasam daha iyi zira hesaplanacak bir sey degil; oradan kac ceza aliyim nilsub nilsub morordek morordek
Senin zaten yeterince cezan var, onları atla da sonra yeni ceza yazmaya başlayayım :)

Hanımlar benim bugun evde misafirlerim vardı o yüzden pek giremedim. Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum :)

Gecmis olsun canım :KK43:

Senin zaten yeterince cezan var, onları atla da sonra yeni ceza yazmaya başlayayım :)
Kaptanım İnşallah seneye sen de bebişinle anneler gününü gönlünce kutlarsın.

Neyse tatliya baglandi dun aksam, ama ben de dun aksam dugunde hicbir seyi kacirmadan yedim; masallah bana :KK70:
Bu sabah da kahvaltida normalden biraz fazla yedim ama bugun deli dehset yurume planim var bakalim :KK70:

O kesfettigim beslenme duzenini de size yazacagim nilsub nilsub leslie 30 day ile ona ayni anda baslamayi planliyorum :KK70:

Sizi seviyorum, iyi bakin kendinize; aksam menumu yazarim sporum cok olacak allahtan yoksa yemistim cezalari :KK70:
hangi lesli 30 gün o link at bakalım:)

İlk oğlumda da hemen diyete başladım ama ne diyetler ne kürler yaptım hepsi de şok diyetti istediğim kiloya (63 kilo)düştüm amma hopp sonra geri aldım 68 oldum. Şimdi de yavaş gitsin tam gitsin diye düşünüyorum. Doyarak zayıflamayı tercih ediyorım.onun için diyorum ki kızlar şok diyet yapmayın sonra tekrar alıyorsunuz.
ben zaten öyle diyetlerle mutsuz oluyorum ama buraya katıldığımdan beri en azından hem doyuyorum hemde zararlı şeyleri yememeyi yada arda kaçamak gibi yapmayı öğrendim yoksa her gün tatlı yemekten kilo almıştım:)
bencede bilinçli yavaş yavaş vermek en sağlıklısı canım katılıyorum sana:)

menüm kızlar
kollontai kollontai morordek morordek
kahvaltı 2 dilim tbe 1 kk peynir 1 yumurta çay
ara 1 türk kahvesi fincanı sarı leblebi 1 muz
öğlen 4 yk türlü 4 yk yoğurt
ara 1 muz 4 badem 4 fındık 1 kuru incir
akşam 1 tabak taze fasulye 1 tabak kıvırcık salata (tabaklarım küçük sayılır)
su 2 bitti
spor yürüyüş yaptım ama birazdan 5 mile yapıcam nasip olursa:)
ay bugun o kadar sürekli birşeyler yemek istedimki ama çok şükür bu şekilde kapattım günü
içtiğim şekersiz kahveleri yazmadım sade sütsüz ve kremasız oluyorlar çünkü:kahve:

Anam o 5mega mile nedir oyle. Dalagım patlıcak sandım son 15dk.. nerdeyse 1,5 saat non-stop hareket edıyosun.. annem gorse ben senı ıse kossam bu kadar yapmazsın der :KK70: :KK70: dun sız o kadar konusunca nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez ben de bı deneyım bakem dedım yazmadım ama yapamazsam rezıl olmıym dıye:olamaz::KK48:
ama sonlara dogru bayılsam da yapacam bunu dedım,sağlam programmıs sevdım ben bunu :KK66:
Ohh ohh eritsin yağlarını :))
Ben 20dk tek yaptım dün

Back
X