- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #188.121
Olur hayatım.Eşim şehirdışına bir arabaya bakmaya gitti. Bende evde tekim. Ağrım var belki bitiremem ama 30 dk yapsam yeter bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur hayatım.Eşim şehirdışına bir arabaya bakmaya gitti. Bende evde tekim. Ağrım var belki bitiremem ama 30 dk yapsam yeter bana
neyin var geçmiş olsun canım:)Olur hayatım.Eşim şehirdışına bir arabaya bakmaya gitti. Bende evde tekim. Ağrım var belki bitiremem ama 30 dk yapsam yeter bana
Bennn buradayıımmm.Takim arkideslerim nerdeler acep??
Dün bi ara kaçamak yapmaya niyetlendim. Yiyecegim malum seyi elime aldim tam afiyetle yiyecektim ki bayat olduğunu farkettim![]()
Ben de ne zamndır evden çıkmıyordum diye komşum ısrarla çağırdı. Bende mecbur gittim. Kek getirdi bi ısrar bi ısrar. Ama çok şükür yemem dedim. Ve yemedimm.hahahah iyi olmuş bugun bendede acayip sürekli yeme istediği vardı ama ben ara öğün yapıyorum çok şukur geçti :)
Regl ağrısı canım.Mahvediyor yaaneyin var geçmiş olsun canım:)
En iyisi 4 mile başlayayım 5 gözümü korkuturyor.neyin var geçmiş olsun canım:)
Yaa ne güzel bir dilek, umarım canım benimKaptanım İnşallah seneye sen de bebişinle anneler gününü gönlünce kutlarsın.
Maşallah ara ögünlerin ana gibi bence baya doyurucu olmus :) 1 fincan leblebi ve 1 muz ne hatun :))menüm kızlar
@kollontaimorordek
kahvaltı 2 dilim tbe 1 kk peynir 1 yumurta çay
ara 1 türk kahvesi fincanı sarı leblebi 1 muz
öğlen 4 yk türlü 4 yk yoğurt
ara 1 muz 4 badem 4 fındık 1 kuru incir
akşam 1 tabak taze fasulye 1 tabak kıvırcık salata (tabaklarım küçük sayılır)
su 2 bitti
spor yürüyüş yaptım ama birazdan 5 mile yapıcam nasip olursa:)
ay bugun o kadar sürekli birşeyler yemek istedimki ama çok şükür bu şekilde kapattım günü
içtiğim şekersiz kahveleri yazmadım sade sütsüz ve kremasız oluyorlar çünkü![]()
Regl agrısını bile özledimRegl ağrısı canım.Mahvediyor yaa
Belim ayrı karnım ayrı ağrıyorr.
aslında benimde bende 4 mile yapayım sıkılıyorum 5 mileden :)En iyisi 4 mile başlayayım 5 gözümü korkuturyor.
canım muz minnak muzdu ve kız küçüçük kahve fincanı avucumu doldurmadı bile ama çok aşırı sürekli birşeyler yeme isteğim vardı neden anlmadım bu şekilde yine iyi kapıdım:) yoksa bisküviler halleyler gözümün önünde uçtu valla:)Yaa ne güzel bir dilek, umarım canım benim
Maşallah ara ögünlerin ana gibi bence baya doyurucu olmus :) 1 fincan leblebi ve 1 muz ne hatun :))
Regl agrısını bile özledim![]()
Kız ağrı özlenir mi rakibem.Yaa ne güzel bir dilek, umarım canım benim
Maşallah ara ögünlerin ana gibi bence baya doyurucu olmus :) 1 fincan leblebi ve 1 muz ne hatun :))
Tamm hadi başlayalım mıaslında benimde bende 4 mile yapayım sıkılıyorum 5 mileden :)
kız daha regli olmadınmı doktor ne dedi?Yaa ne güzel bir dilek, umarım canım benim
9.30 gibi çocuklar uyusun öyle başlıcamTamm hadi başlayalım mı
Sen ne zamn müsait olursun
45 gündür gelmeyince özleniyor valla.Kız ağrı özlenir mi rakibem.![]()
Yarın tekrar doktora gidecegim organigim, bakalım ne diyecek..kız daha regli olmadınmı doktor ne dedi?
ay ne sıkıntı basmıştır sana şimdi:) enişteye acıdım45 gündür gelmeyince özleniyor valla.
Yarın tekrar doktora gidecegim organigim, bakalım ne diyecek..
Patlamaya hazır bir bomba gibi dolaşıyorum 17 gündüray ne sıkıntı basmıştır sana şimdi:) enişteye acıdım![]()