Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben zaten bu evlilik işlerinin gerçekten kısmet olduguna inanıyorum, demek ki senin de öyle olması gerekiyormus :) Ne güzel işte mutlu bir evliligin olmus bu sayede :)
bende kesinlikle kısmet kader diye bakıyorum bende ist çalışırken asla başka şehirde oturamam diyordum bi hava bende sonra eşime tanıştım hop balıkesire geldim nasıl olduğunu bile anlamamıştım:) Allah herşeyin hayırlısını versin yeterki ebru daha iyi etsin Allah evliliğini tatlım darısı btlbetul btlbetul betüşümüzün başına inşallah:)

Dünün menüsü

Sabah/öğlen: 1 haşlanmış yumurta. 4 zeytin. 1 domates. 1 kk peynir. 1 dilin tbe.

Ara. 1 bardak tarçınlı süt. 1 küçük muz

Aksam: 1 haşlanmış tavuk budu. 3 yk zeytinyağlı kabak. 2 yk dereotlu yoğurt.

Ara: 1 bardak tarçınlı süt.

Su: 3 lt

Spor: yapamadım :sus:

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
menün çok güzel birde sporun olsaydı 4 4 lük olucakmış atla canım 100 ip cezan var:):spor:

Gunaydın hanımlar, anca girebildim ben. Bugun İstanbul'a gidiyoruz, oradan da memlekete, hafta sonu dügün var. Birkaç gün pek giremeyecegim.
Pazartesiden itibaren ben de menü bildirmeye başlayacagım cunku bu sabah 60'ı gordum tartıda :KK43: Reglim gelmeyince sıkıntıdan, stresten kendimi yemeye vermistim acısı cıkmaya başlamış :KK43: Hemen toparlanmam lazım, pazartesiye kadar reglim de bitmis olur, yeniden diyet moduna başlıyorum tam gaz!

Alıntı yapamadım da etiketleyip yazayım:
@blanche_ea cezalar ne alemde beybi? Yiyorsun o kadar bari cezalarını da yap erit :p
ebrusonmez ebrusonmez tanısma hikayeniz de ne güzelmis, kime niyet kime kısmet olayı olmus cidden :)
btlbetul btlbetul kollontai pek ugramıyor diye grupta isyan bayragı acmıssın resmen eti puf diye. 500 ceza yazdım sana, o kadar muhabbetini etmeyin dedik kaçamakların di mi? :) zıpla da kendine gel çekirge.

beni görmedin sandıydım :))

Kizlar sabah ciktik ogumu hematolojiye goturduk kan aldirdik sonuclari almaya cikacagiz. Kizimi da 16.30 da kardiyoloji dr na dua edin insaallah bisey cikmaz. Yüreğim agzimda yani.
Bu arada aksam misafir var yarin da gunduze de misafir var.
kollontai kollontai kaptanim. Bebi zayiflat yaa bana bir liste bul aynen uygulayacagim söz yoksa kacti ipin ucu tutamiyorummmm
tut o ipin ucunu yeme kız !!!
sonuclar iyi cıkar insallah gecmis olsun canım

Biz seneye düşünüyoruz. 2 yıllık evliyim ve 21 yaşındayım.
kız cok ufakmıssın sen daha ne cocugu ;) ben 25 oldum daha cok erken diyorum ;)

bir etipuf 125 zıp ediyo çok pahalı....
temel doktora gitmiş demiş ki doktorcum çay içerken gözüm acıyo,doktor da demiş ki cay kasıgını bardaktan cıkar oyle iç :D :D senınkı de o hesap yeme bacım yimeeee.. yeme annem yeme kuzummm ;) :D

Back
X