Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızzzz mutlaka yağda yanıyordur arkadaşımın göbeği ne kadar yağlıydı gögüsleri kocamandı şimdi dümdüz karnı ufacık gögüsleri olmuş bende şaşırdım:KK75:sabah 1 su bardağı içmiş 1 bardakdan zarar gelmez kanımcaaa yalnız taze olması lazımmış dolapda bekletme zehirliyormuş:olamaz:

Ayy ciddi mi yaa ? Ben uygulayamiyorum işte yoksa kacirmazdim

ay ben cozuttum bugun yaa, dukkani bu saatten kapamam lazim simdiden 1300 kaloriyim :KK43:
Sana kesin nazar değdi beybiii tabiiiii topluca çookk zayıfsın fıstıksın verdik gazı verdikkkk gazı patladı senin diyettttt:KK70::KK70:şaka bi yanada bebiş tam dikkat etme zamanın en azından kilo vermesen bile tehlikeli dönemdesin çok dikkat et hoppp geri gelmesin kilolar:mad:

Yeşil Çay Limon Maden Suyu Form Çayının Yapılışı
2 tatlı kaşığı yeşil çayı kaynatmış olduğunuz yarım litre kaynayan suya ekleyip 10 dakika kadar demlenmesini bekleyiniz. Ardından çayın üzerine yarım limon sıkarak kabuğu ile beraber demlenen çayın içerisine ekleyiniz. Daha sonra 1 şişe maden suyunu karışıma ekleyerek çayınızı hazırlayınız. Limonlu sodalı yeşil çayınızı oda sıcaklığında muhafaza ederek gün içerisinde öğün aralarında içebilirsiniz. Bu karışımı düzenli olarak tüketirseniz vücudunuzun fazla yağ yakmasını sağlarsınız. kaynak: http://www.kadinneder.com/yesil-cay-limon-maden-suyu-ile-dogal-zayiflama-kuru.html

Yeşil Çay Limon Maden Suyu Form Çayının Yapılışı
2 tatlı kaşığı yeşil çayı kaynatmış olduğunuz yarım litre kaynayan suya ekleyip 10 dakika kadar demlenmesini bekleyiniz. Ardından çayın üzerine yarım limon sıkarak kabuğu ile beraber demlenen çayın içerisine ekleyiniz. Daha sonra 1 şişe maden suyunu karışıma ekleyerek çayınızı hazırlayınız. Limonlu sodalı yeşil çayınızı oda sıcaklığında muhafaza ederek gün içerisinde öğün aralarında içebilirsiniz. Bu karışımı düzenli olarak tüketirseniz vücudunuzun fazla yağ yakmasını sağlarsınız. kaynak: http://www.kadinneder.com/yesil-cay-limon-maden-suyu-ile-dogal-zayiflama-kuru.html
Ablam bunu yapıyordu geçen hafta 4 kilp vermişti canım

Uykum var ya oğlum uyusa da ben de uyusam bir saat. Ama yokkk cin gibi gözüme bakıp gülüyor sıpa neymiş uyutmayacakmış beni.ama ben ayakta uyuyacağım şimdi:uykucu::uykucu::uykucu:

Back
X