- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.361
benim içimden 65 kopuyo kızz..Ben evde olmadıgımdan bugun tartılamadım ama pazartesi yat pusuya, artık 61 mi gorurum 62 mi Allah bilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim içimden 65 kopuyo kızz..Ben evde olmadıgımdan bugun tartılamadım ama pazartesi yat pusuya, artık 61 mi gorurum 62 mi Allah bilir![]()
Ohh ohh afiyet olsun tatlımm. Hataya 63 ol artık kızzne kaçamağı lahana çorbası içiyom ha bire...
İçimizdepufların cezasını goremedık ama halatakılıyom kız en cok sız dolanıyosunuz buralarda bı ses verem dedım
![]()
Ohh ohh afiyet olsun tatlımm. Hataya 63 ol artık kızz
Yok ya rakibem dikkat et.Yemeğe dikkat edemezsen bol bol yürüyüş yap.İp atlaBen evde olmadıgımdan bugun tartılamadım ama pazartesi yat pusuya, artık 61 mi gorurum 62 mi Allah bilir![]()
Ayy yazık adama kız beğenmiş gibi yapaydınız yaaHic yemedim bilmiyorum annem yapar kardeslerimde cok sever tek sevmeyen babamla benimbabamda mercimek corbasini acayip sever hatta anim bile var annem hasta olan anneannemin yanina gitti hastanede refakatci olmaya babamda bize bakiyor sabah ogle aksam mercimek corbasi birgun yemicez dedik gittik odamiza ne dusunduyse cocuklar kosun yeni yemek yaptim dedi bizde cikdik odadan bide ne gorelim sulu birsey icine ne bulduysa koymus mercimek koftesi yapmaya ugrasmis guyaaa
bide kustu gitti odasina sizede birsey begendiremiyorum diyor kolaymi mercimek koftesi yapmak 2 saat ugrastim yaziklar olsun dediii
![]()
Ben evde olmadıgımdan bugun tartılamadım ama pazartesi yat pusuya, artık 61 mi gorurum 62 mi Allah bilir![]()
ay uf yapmayin yaaaa, midem bulandi![]()
Benim annemde su karalahana varyaaa acayip seviyor kizzz bu ne ask kadin o olmazsa doymam diyor bi kere tadina bakdim o oldu hayatimda gecen yil o yerken dedim bebeklerin mama yemesi gibi sen niye bunu hergun yiyorsun kadin gulme krizine girdionsuz hayat olurmu diyor
bu bikerem hayati bilmiyor betusss ne guzellikler var fastfoodlerrrr
simdi bide nisan yapildi benim kardesime kendi gibi lahanaci damat bulmus
dogalgaz boru hatti bizim evden gecmese bariiii
![]()
Lahana diyetini yapanların önünde saygıyla egiliyorum :)) ben 1 kaşık bile alamamistim
Vayy yakışır pisiciğe
Aldım biraz ama olaya erken müdahale edip pazartesiden itibaren sıkı diyet günlerime geri dönüyorumYok ya rakibem dikkat et.Yemeğe dikkat edemezsen bol bol yürüyüş yap.İp atla
Sakın alma kuzum kolay mı verdin o kadar. 2 gün ayran aşı yaptın.Bunları düşün ve yeme kuzummm..![]()
Evet yaasen de bi mezun olamadın beyaa :))
Evet yaa
Buraya demir attım.![]()
hani diyom yarışıyoduk en çok veren kazancaktı yaaa ben 600 gr sen 400 gr tamba 100 gr vermiş eee birinci belli :))) onu diyom
65 miii? Naptın organigim ben evlendikten 1 sene sonra oldum 65 :)))benim içimden 65 kopuyo kızz..
Ben orucum canım. Akşama kadar wcye falan gidince fark ediyor.sen sabitim dememis miydin yahu?
Ama bugun cumaya ondan bu bereket organiğim.valla ben uyuyunca herkes bül bül olmuş bana mı gareziniz hımm
bundan sonra msj atmıcam![]()