Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben evde olmadıgımdan bugun tartılamadım ama pazartesi yat pusuya, artık 61 mi gorurum 62 mi Allah bilir :KK70:
Yok ya rakibem dikkat et.Yemeğe dikkat edemezsen bol bol yürüyüş yap.İp atla
Sakın alma kuzum kolay mı verdin o kadar. 2 gün ayran aşı yaptın.Bunları düşün ve yeme kuzummm.. :KK68:

Hic yemedim bilmiyorum annem yapar kardeslerimde cok sever tek sevmeyen babamla benim :KK14:babamda mercimek corbasini acayip sever hatta anim bile var annem hasta olan anneannemin yanina gitti hastanede refakatci olmaya babamda bize bakiyor sabah ogle aksam mercimek corbasi birgun yemicez dedik gittik odamiza ne dusunduyse cocuklar kosun yeni yemek yaptim dedi bizde cikdik odadan bide ne gorelim sulu birsey icine ne bulduysa koymus mercimek koftesi yapmaya ugrasmis guyaaa:skandal::skandal:bide kustu gitti odasina sizede birsey begendiremiyorum diyor kolaymi mercimek koftesi yapmak 2 saat ugrastim yaziklar olsun dediii:KK70:
Ayy yazık adama kız beğenmiş gibi yapaydınız yaa

Ben evde olmadıgımdan bugun tartılamadım ama pazartesi yat pusuya, artık 61 mi gorurum 62 mi Allah bilir :KK70:

ooo sen bana yetişirsin :))

ay uf yapmayin yaaaa, midem bulandi :KK43:

ayy napalım gayet insani bir durum... içinde kalıp dert olacağına çıksın dışarı mert olsun demişler... bunu diyenler bu konudan mı bahsediyolardı bilmesem de :))

Benim annemde su karalahana varyaaa acayip seviyor kizzz bu ne ask kadin o olmazsa doymam diyor bi kere tadina bakdim o oldu hayatimda gecen yil o yerken dedim bebeklerin mama yemesi gibi sen niye bunu hergun yiyorsun kadin gulme krizine girdi:KK14:onsuz hayat olurmu diyor :confused:bu bikerem hayati bilmiyor betusss ne guzellikler var fastfoodlerrrr :KK68:simdi bide nisan yapildi benim kardesime kendi gibi lahanaci damat bulmus :pdogalgaz boru hatti bizim evden gecmese bariiii:KK70::KK70:

siz gaz maskenizi alın bence :)))

Lahana diyetini yapanların önünde saygıyla egiliyorum :)) ben 1 kaşık bile alamamistim

arkasından geçmediğin sürece problem yok....

Yok ya rakibem dikkat et.Yemeğe dikkat edemezsen bol bol yürüyüş yap.İp atla
Sakın alma kuzum kolay mı verdin o kadar. 2 gün ayran aşı yaptın.Bunları düşün ve yeme kuzummm.. :KK68:
Aldım biraz ama olaya erken müdahale edip pazartesiden itibaren sıkı diyet günlerime geri dönüyorum :spor:

Back
X