Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaaaaa koriiişşş aşkiletaa yaaa... :KK200::KK200::KK200::KK200:
dünyaaa çikinellası sinsirellası :D :D bu karaktere yazana da can verene de helal olsun valla..akşam izledim kömüş gözlü ömüşümüzde gözümüz gönlümüz açıldı korişimizle keyfimiz yerine geldi valla :KK15::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Vallah benim toto da is yok hic spir yapasim yok yaaa...
kızz kalk ayaga bakıym bak ben yaptım sporumu sen daha duruyonn..bak koriş ne diyo fil yavrusu gibi olacan gözümüzün önünde :D şaka bı tarafa hem aglıyon hep spora usenıyon olmaz boyle bacım kalk bakem kalkk.. bak bız denızle ıddıaya gırdık sen de katıl bıze olmadı

haydaaa onu topluyoz o dağalıyo....... sen niye küstün bacım....

bak bu güzel kardeşin sana güzel haber versin bu sabah 63,9 geldim :nazar::nazar::nazar:

kapişşş :deli:

Allah ıma bin şükür ve ben kilo vermeme engel olan şey olarak içtiğim nescafeyi sobeledim..... bundan sonra günde 1 maksimum 2 ile sınırlandırcam......yani inşallah....
Kaç içiyordun ki bacım.

Eki Görüntüle 1831047
ay kızlar acil zayıflayın bizede böyle demesinler :KK70::KK70::KK70:
bacım bunu sen atmadın mı persembe atmıssın ıste görsel hafızam iyidir benim o kadar protein nasıl ezberleniyo sanıyosun sen :lülülü: ayrıca da ben geçmişi okumuyo oluyosam kımsecıkler de okumuyodur.. al ıste kac gun oncekı karıkayı atmıssın ıste ben ne didim :sinirli:

bacım bunu sen atmadın mı persembe atmıssın ıste görsel hafızam iyidir benim o kadar protein nasıl ezberleniyo sanıyosun sen :lülülü: ayrıca da ben geçmişi okumuyo oluyosam kımsecıkler de okumuyodur.. al ıste kac gun oncekı karıkayı atmıssın ıste ben ne didim :sinirli:
kız evet 2-3 gün oldu paylaşalı sonrada şöyle bir muhabbet geçti ben hiç kilolu olmamıştım diye hep 52 58 arası oldum diye betulde dediki adamı kandırmışsın zayıf almış elinde patlamışsın dedi bende evet geçen gün resimde paylaştığım teyze gibi aşkı yemişim dedim tekrar attım anladın mı açıklayabildim mi? herıld yani 3 gün önce paylaştığımı yeni diye paylaşmadım geçmişi nasıl okuyon bacım:KK70::olamaz:

kız evet 2-3 gün oldu paylaşalı sonrada şöyle bir muhabbet geçti ben hiç kilolu olmamıştım diye hep 52 58 arası oldum diye betulde dediki adamı kandırmışsın zayıf almış elinde patlamışsın dedi bende evet geçen gün resimde paylaştığım teyze gibi aşkı yemişim dedim tekrar attım anladın mı açıklayabildim mi? herıld yani 3 gün önce paylaştığımı yeni diye paylaşmadım geçmişi nasıl okuyon bacım:KK70::olamaz:
kız okudum tüm muhabbetleri alıntı yapmayınca arkadan gıdıp attıgını unuttum sandım..sen ılk okumadın mı deyınce de bı dusundum acaba betul muydu atan dıye.. okey to ıkımız de aynı seyı farklı yollarla soyluyomusuz nema problema bacım :KK19:

kızz kalk ayaga bakıym bak ben yaptım sporumu sen daha duruyonn..bak koriş ne diyo fil yavrusu gibi olacan gözümüzün önünde :KK70: şaka bı tarafa hem aglıyon hep spora usenıyon olmaz boyle bacım kalk bakem kalkk.. bak bız denızle ıddıaya gırdık sen de katıl bıze olmadı

Benim katilmaya yuzum yok artik canim. Hep husran oluyor sonum

yeni sistem

bundan sonra üst üste 3 gün menü paylaşmayan arkadaş bir uyarı alacak, 3 uyarı alan kişi 1 kınama alacak. toplamda 3 kınama alan katılım yetersizliğinden ve takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edilecek.
uyarı ve kınamanın silinmesi için cuma bildiriminde %2 ve üzeri yapılması yeterli. 1 uyarı ya da varsa 1 kınama silinecek.
hayırlı uğurlu olsun.
bu sistemi bu pazartesi başlatıyoruz arkadaşlar.
Güzel bi sistem olucak gibi

Benim katilmaya yuzum yok artik canim. Hep husran oluyor sonum
e hala duruyon ama bacım kalk ıste..:sinirli: napıyosun sımdı evde dgıl mısın var mı ısın gucun kalk 2gramlık hareket et..böyle kendını sureklı aşağı cekersen sonu yokkı bunun silkelen ve kendine gel türk gençliği :D :D

Ben menumu yazayim bacilaaarrr
kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek
Sabah
5 zeytin
2 haşlanmış yumurta
1sivri biber salatalik domates
1 dilim ekmek

12.30 ara
chaili puding yaptim kendimce

15 civari ara
1 elma

17
aksam yemegi
1 kabak ve 1 patlican tost makinasinda izgara oldu. Ustune yogurt ve baharat attim yedim.

su 2lt
spor yok ule yoookkk hala yoookkm
Veee yesilcayli sodali kür

aksama da sade turk kahvesi icerim inşâallah

e hala duruyon ama bacım kalk ıste..:sinirli: napıyosun sımdı evde dgıl mısın var mı ısın gucun kalk 2gramlık hareket et..böyle kendını sureklı aşağı cekersen sonu yokkı bunun silkelen ve kendine gel türk gençliği :KK70: :KK70:

Kiz benim 2 tane cocukum var biri 2 tmyadinda sayılır. Ondan firsat bulsam 15 20 gundur biriken utulerimi yapacam....

Kiz benim 2 tane cocukum var biri 2 tmyadinda sayılır. Ondan firsat bulsam 15 20 gundur biriken utulerimi yapacam....
uyumuyo mu bacım bu cocuklarr.. en olmadı aksam yarım saat kocısıne atıver yavrularınızı..kac yasında cocukların ac muzık zumba yapın bırlıkte ne bılem ıste baska cocuklu ablalar da var burda onlar nasıl yapıyoooo.. bak bacım delıyım ben delı takma benı kendıne yok olmuyo yapamıyom atın benı nedır hee.. bak kayay şive gene hekeleniyrımm heee :D :D git 20squat ya bakem kalk..bugun hareket ettırıcem ben senı ınadım tuttu uleynnn :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

Yahu ben de jillian yaptim yarim saat, anacim o ne ya; valla oldurdu beni. Ben bu yuksek nabiz sporlarini sevemedim gitti.

Bugun erkek arkimla yuruyus yapacagiz bir de, yeter bugunluk valla bana :)
Ben de tam tersi iste uzun olunca içim bayılıyor. 3 miles'ta omru tukenen bi insanim ben, 5'i hic yapamam heralde ama uygun oldugum bi vakit deneyeyim :)
jilliana laf yoook :KK66: jillian candır gerisi heyecandır :KK66:
Evet ya aninda etki gosteriyor hem de bence.
sağol kız o kadar 63 gördüm hiç rayting alamadım yani :)) bir de kahve içiyom diye kızıyolar efkar kahvesi o :))
Yaaa sen hala bana hain vakvak de isimler tak. Kiymetini bi ben biliyorum senin, haberin yok. Listeye bilem alacaktim seni neredeyse :63:
ayyy yormasına yorsun gıkım çıkmıcak ama sıkıntıdan patlıyorum pöffffffff yani bitmiyo bitmiyo....
Iste ben de öyleyim yapamam heralde 5 koca mil:KK14:

13177635_1029931640424948_8262013999606038551_n.webp

uyumuyo mu bacım bu cocuklarr.. en olmadı aksam yarım saat kocısıne atıver yavrularınızı..kac yasında cocukların ac muzık zumba yapın bırlıkte ne bılem ıste baska cocuklu ablalar da var burda onlar nasıl yapıyoooo.. bak bacım delıyım ben delı takma benı kendıne yok olmuyo yapamıyom atın benı nedır hee.. bak kayay şive gene hekeleniyrımm heee :KK70: :KK70: git 20squat ya bakem kalk..bugun hareket ettırıcem ben senı ınadım tuttu uleynnn :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

Uyudu da 20 dk bile sürmedi ki uyumasi. Koca da polis olunxa kendilerini pek goremiyorum. En son carsamba evde idi. Saliya kadar full calisiyor.squat yapcama ip atlarim daha iyu. Benim oglan yaptikca hadi hadi deyip duruyor. Aksama yapar yazarim inşâallah

Back
X