Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar,
her yer bembeyaz, çooooook güzel kaydirigubbakcemile2
dün azamadım,yarım saat yürüdüm yine koşu bandımda,herşey mükemmel gidiyordu ki,kardeşimin gönderdiği tatlıdan yedim(şuanda deneme yapıyor,tatlı belli değil) umarım kilo olarak geri dönmez.
akşam kapuska yaptım yedim,yanında da bol kırmızı,beyaz lahanalı bir salata. resmen sırf lahana yedim anlayacağınız.yürüyüşlerimi aksatmasam,3 lt suyumu içsem ve böyle beslensem,ama hepppp, tamamdır yaza bu iş inşallah. bakalım nolcak..

çikolata
cım menüyü yazsana kız merak ettim cokacimcoook bi de ne zaman yarışıcak ne zaman yayınlanacak belli mi?

.[/COLOR][/B]
menüyü bugün kardeşimden tam öğrenip yazarım akşama sizlere...çekimler de ya önümüzdeki,ya da sonraki pazartesi yapılırsa 2 hafta sonrasında da tv de yayınlanıyormuş.

bol bol koç var çevrende desene mersam,iyidir iyidir.
dediğim gibi kardeşimin menü tam olsun,akşama yazarım ne var ne yok görürsünüz.
benim şarkı söyleme meselem hala muallakta,ya kardeşimle alışverişe gideceğim,ya şarkı söyleyeceğim ama ben hiç şarkı söylemek istemiyorum..off herkes zorluyor. sırf kilolardan heee,sırf bunlardan çıkmak istemiyorum
yarın yaz bu kaynana gününü,nasıl geçmiş bakalım...

canım merhaba, belli ki senin de hoş bir sohbetin var. demek 3 kızın var,biz de 3 kız kardeşiz,annem de 65 doğumlu,senden 3 yaş büyük yani. kızlarının hepsi birbirinden ne kadar da farklı,küçüğünü pek sevdim maşallah,aynı ben (derrmişim) kaydirigubbakcemile3 herkes kendini bazen çok yaşlı,bazen de çocuk hissetmez mi,ne güzel yazmışsın. ortalaması da yaşımı veriyor diye..:) dilerim bu sene de istediğin kilolara ulşaşırsın aramızda. sevgiler...

günaydınlar kızlar
sonunda yorum yazmayı bitirdim ve günaydın diyebildim.
yaa ben kocamı çok seviyorum sabah işe gelirken dar bir body giydim (üstünde uzun hırka var tabi ki olmazsa olmaz ) ya sen ne kadar kilo verdin öyle diyor hadi canım sen de dedim 3 kilo bile olmadı daha. olsun git kasaptan 3 kilo et al bakalım eline ne kadar verdiğini anlarsın o zaman. sırf totondan versen totosuz kaldıydın şimdiye diyor. yani herhalde öyle olmuyor ama gene de sabah sabah moral verdi bana. desteğini hissetmek iyi oluyor öncelerini düşünürsek. önceden sana kocaman bir kaç ppaket cips aldık mı yüzün gülerdi öpücüğü hakederdik. şimdi kocaman bir brokoliyle gelsek sevinçten çıldırıyorsun diyor onunda kafası karıştı aklinialirimsmile

çok sevindim tombilim. dünya destek verse bu kadar sevinmezsin değil mi.. kocanın,sevdiğin erkeğin desteği bu kadar önemli işte. aferin ona,maşallah!

mersam sadece duy sesimizi dediğini okuyabildim sabaha tekrar okuyayım hatta dünkü mesajlardan başlayıp alıntı yapacağım bugün uzak kaldım kafam karıştı :)) okuduğumdan anlamadım...
kızının olayı tatlıyla bitmiş çok sevindim canım bir daha tekrarlanmaz inşallah..

kallis bugün doktorami gidecekti? aksamda yoktu.:umursamaz:
oy ablam yaa dün gece yarısına dek ayça ödevdeydi anne al sen işini hallet ben alayım yine dedi seni gördüm buraya geldim bir sürü yazdım tam gönderdim pat internet yok deli oldum sinirlendim ancak bu saatte geldi....sıkıntıdan doktorada gitmedim evdeydim oturdum bunaldım resim yaptım bol bol...alsanaalsanasmile

hakatten ya nerde oooooooooooooooo :uhm:
bijom kızların hepsi telefonlarınıda yanında götürmüşler bugün bu yüzden sana haber verecektim veremedim benim kontorüm yoktu çünkü:gitme:mafoldumben

bende cikiyorum canlarim evden görüsürüz. öpüyorum hepinizi.
kallisim nerelerdesin?
geldim canım ablam ama abla demesemmi artık diyorum yaşdaşmışız :roflol: terü taze:roflol: allahım benim ablamda 39 da kaldı doğum günlerimde kızıyor bana ben 39 sen nasıl kırk oldun diyor:roflol:

oburcum sende benden bir yaş büyüksün canım yazdıklarını tekrar okuyup bende yazacağım bugün gelme dedim interneti bilseydim ev işimi yemeğimi hallederdim sallandım durdum:çok üzgünüm:

sizsiz olmak çok kötü yaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:
selam takimcim

sabah:koyu kayisi suyu ictim (kendim yaptim)icine birde limon siktim cok guzeldi
ara 4-5 adet etimek
ögle:4yk patates ve havuclu yesil fasulye
aksam: 1 köfte bir dilim ekmek ve dolu bir tabak salata
yine bir bardak kayisi suyu icicem
45 dk disarda hizli yürüdüm

aeben evet canim..bende kadinlarin degisken halleri ben bazen cok duzenli iradeli oluyorum .. bazen sacmaliyorum boshayallersmile

merhabalar yeniden,,
oy oy kallisim canim iyi olda varsin böyle olsun Şeniz allahbaska keder vermesin.
ama gördün degilmi son mesaj öglende yazildi baskada yok. bas olmayinca kic dagiliyor diyecegimde..
hadi demedim sayin yine.. belki atilirim banlanirim neme lazim... torunum torbam var nasil aciklarim millete sitede küfürlü konustum banlandim diye aboodelikafadulden

heeeee ter-ü-taze.
sakin ha kallisim ne kirki deme öyle sey cissssss.:mymeka:
birkac kilo verip boy boy resimlerimizi koyalimda cicilerimizi giyip takim arkadaslarimiz karar versin kac yasindayiz.. aman canim cenelerimize falan masaj yapmaya basliyalim simdiden sarkiklar görünmesin resimlerde.. yada ensemizde bir dügüm aatariz..delikafaduldennaniknanik

gördünmü senide kendimle yasit yaptim hay allahim ya.naniknanik
millet inanmayin kallis benim kizim yasinda yani biyolojik yönden mümkün

güzel yemişsin mersam ,bravo sana.. ama işte mesele hep böyle yemek,ne olursa olsun. biz duygusal anlamda dağılınca,yememizi de dağıtıyoruz yazık ki... ben de bugün yürüyemedim,dünden beri nezleyim,dün akşam iyiydim ama bugün kaynanam koltuk sildi,ben yattım valla.Allah herkese benimki gibi kaynana nasip etsin.yarın sabah yürüyeyim diyorum kısmetse...
kaynana gününü bekliyoruz.
kardeşim diyor ki,alışverişe de beraber gidelim,program sonunda şarkı da söyle.. ben de iyi tamam dedim. bu arada çekim benim evimde yapılacak,mutevazı evimi de görmüş olursunuz kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy reyhan ablam,güldürdün beni akşam akşam...
sen 18 yaşındaydın değil mi? ben sana niye abla diyorum ki... kallisimle takmışsınız bir yaş mevzuuna. valla yazılarını okuyorum da reyhan ablam ,gençlik burda işte..canlı,cıvıl cıvıl maşallah!

kızlar kardeşimin menüsünü yazıyorum ;

çorba:

süzme mercimek çorbası

ara sıcak :

3 renkli börek(ıspanaklı,havuçlu,patatesli sanırım)
zeytinyağlı yaprak dolma
patatesli kaşarlı toplar (dışı kimi havuç a bulanmış,kimi dereotuna...)
bir de adını bilmiyorum ama havuçlu yoğurtlu bir meze yapacak sanırım

ana yemek :
balkan köftesi
kestaneli pilav

salata : gavurdağı salatası

tatlı:

cevizli kadayıf dolması

maaasalllaahh epey kalabalik
senin kardesin diymi simdi ? kardes? kücük?ya ben o yaslarda hic birsey bilmiyordum
bikeresinde köfte yapmak istedim .. köfteye soganin girdigini biliyorum ama nasil koyacagimi birturlu bulamadim .. ozamanlar rende denen seyden haberim yoktu..yani rendeyi biliyordum da orda kullanilacagini dusunemedim.. saatlerce minik minik bir soganin basinda oyalandim..
o yüzden masallah kardesine

ayy önce cekim olucaksa anlatirsin havadislari.. ama bende show yok aslinda..bana ne oluyor bilmiyorum .. ama olsun arkadaslarimda var anlatiyorlar.. bisekilde mutlaka izlerim

ŞenizŞeniz
kardesinin menüsü bayagi zengin. masallah becerikli desene mutfakta,, insallah kazanir. iki hafta sonra demistin degilmi? bendede pia gibi show bazen oluyor yagmurlu karli rüzgarli havalarda olmuyor. mesela bugün ayna gibi. ama gectigimiz iki günde kesinlikle hic göstermedi.. neyse ya bütün haftada birgünde olsa görürüm bazen hepsini görebiliyorum

bugün standart kahvalti arada bir elma öglen yine kapuska yogurt. ekmeksiz ama..
ara bir mandalin. aksam coban salatsi bir dilim ekmek iki kepce mercimek corbasi az öncede bir avuc findik. yarim saat yürüdüm

az önce 100gr kestane yedimeyvahedigeldismile

arkadaslar arada seker ihtiyacimi bastirmak icn kücük meyveli sekerler olurya.. ondan atiyorum agzima..cok degil ama aklima gelirse cok nadir bir yada iki tane.. kötümüdür bu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…