- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.941
günaydın kızlar,
her yer bembeyaz, çooooook güzel kaydirigubbakcemile2
dün azamadım,yarım saat yürüdüm yine koşu bandımda,herşey mükemmel gidiyordu ki,kardeşimin gönderdiği tatlıdan yedim(şuanda deneme yapıyor,tatlı belli değil) umarım kilo olarak geri dönmez.
akşam kapuska yaptım yedim,yanında da bol kırmızı,beyaz lahanalı bir salata. resmen sırf lahana yedim anlayacağınız.yürüyüşlerimi aksatmasam,3 lt suyumu içsem ve böyle beslensem,ama hepppp, tamamdır yaza bu iş inşallah. bakalım nolcak..
bol bol koç var çevrende desene mersam,iyidir iyidir.
dediğim gibi kardeşimin menü tam olsun,akşama yazarım ne var ne yok görürsünüz.
benim şarkı söyleme meselem hala muallakta,ya kardeşimle alışverişe gideceğim,ya şarkı söyleyeceğim ama ben hiç şarkı söylemek istemiyorum..off herkes zorluyor. sırf kilolardan heee,sırf bunlardan çıkmak istemiyorum
yarın yaz bu kaynana gününü,nasıl geçmiş bakalım...
canım merhaba, belli ki senin de hoş bir sohbetin var. demek 3 kızın var,biz de 3 kız kardeşiz,annem de 65 doğumlu,senden 3 yaş büyük yani. kızlarının hepsi birbirinden ne kadar da farklı,küçüğünü pek sevdim maşallah,aynı ben (derrmişim) kaydirigubbakcemile3 herkes kendini bazen çok yaşlı,bazen de çocuk hissetmez mi,ne güzel yazmışsın. ortalaması da yaşımı veriyor diye..:) dilerim bu sene de istediğin kilolara ulşaşırsın aramızda. sevgiler...
her yer bembeyaz, çooooook güzel kaydirigubbakcemile2
dün azamadım,yarım saat yürüdüm yine koşu bandımda,herşey mükemmel gidiyordu ki,kardeşimin gönderdiği tatlıdan yedim(şuanda deneme yapıyor,tatlı belli değil) umarım kilo olarak geri dönmez.
akşam kapuska yaptım yedim,yanında da bol kırmızı,beyaz lahanalı bir salata. resmen sırf lahana yedim anlayacağınız.yürüyüşlerimi aksatmasam,3 lt suyumu içsem ve böyle beslensem,ama hepppp, tamamdır yaza bu iş inşallah. bakalım nolcak..
menüyü bugün kardeşimden tam öğrenip yazarım akşama sizlere...çekimler de ya önümüzdeki,ya da sonraki pazartesi yapılırsa 2 hafta sonrasında da tv de yayınlanıyormuş.
çikolatacım menüyü yazsana kız merak ettim cokacimcoook bi de ne zaman yarışıcak ne zaman yayınlanacak belli mi?
.[/COLOR][/B]
canım bende bayağı rahatlatladım inşallah artık sorun yaşamyız.evetttt bu gün kaynana günüm.eltim ve görümcemde gelecek eşleriyle tabi .akşam yemeğe gidecez kayınvalidemde yaşlı ben yaşlılara hiç kıyamam beni ne kadar kırıp üzmüş bile olsalar kin tutamam bu kayınvalidem içinde geçerli.yemek yapıp yorulmasın dedim yemekleri ben yapıp götürecem .
çikolatam dün akşamı sıfır kaçamakla bitirdim.bebişimde iyi geçirdi dünü düşünebiliyomusunuz kocam bile çocuğa destek olalım diye akşam mekik çekti....hihoyyyt
ay ben çok merak ediyorum kardeşini ne zaman bellimi sende düşündünmü şarkı söylemeyi eşimle bile dün bunu konuştuk ne güzel olur dedim diğerleri gibi abuk subuk süprizler yapmaz bu benim ablam der size bir şarkı söylesinde mest olun desin.bide ne tatlısı yaptı çok merak ettim ay meraklı melahatı geçtim.
ben mıknatıs gibi koçları buluyorum sabah yürüyüş yaptığım arkadaşımda koç arada bir boynuzlarımız tokuşuyor ama çok güzel bir arkadaşlığımız var bide benim en yakın arkadaşım almanyada yaşayan o da koç küçük kızımda koç ben koçları seviyorum yaaa....
...
bol bol koç var çevrende desene mersam,iyidir iyidir.
dediğim gibi kardeşimin menü tam olsun,akşama yazarım ne var ne yok görürsünüz.
benim şarkı söyleme meselem hala muallakta,ya kardeşimle alışverişe gideceğim,ya şarkı söyleyeceğim ama ben hiç şarkı söylemek istemiyorum..off herkes zorluyor. sırf kilolardan heee,sırf bunlardan çıkmak istemiyorum
yarın yaz bu kaynana gününü,nasıl geçmiş bakalım...
Günaydıııın herkese.....Güzel bir gün olur umarım.Dün öğlen yemek yemeyi unuttum.Akşam üstü eşim kepekli sultani gibi şekerli bisküvilerden 4-5 adet 1 bardak şekersiz çay içtim.Akşam 7-8 adet yoğurtlu sarma dolma 1 dlm ekmek,gecede kızların,beğenmeyip bıraktığı elmaları yedikten sonra şimdi sizden laf işeteceğimklava: dolu dolu bir kase ayçekirdeği yedim.3-4 kupada çay içtim.
Ben biliyorum zaten normalde yemekle aram yok.beni batıran hep akşam tv seyrederken yediğim abur-cuburlarla, sabah kahvaltısında yediğim ekmek.
Daha kahvaltı yapmadım.Ama klasik diyet kahvaltısı yapacağım.Çay yerine çok az sütlü nescafe içeceğim.Ekmek 1 dilimi geçmeyeceğiiim.
Öğlene allah kerim.Belki birşey yemem ,çünkü akşamüstü mevlüt var.
Saolun bende sizlerle olduğuma çok seviniyorum.Geçen sene gruplarla çok güzel kilo vermiştim.Bu senede vereceğime inanıyorum.Tabii birbirimize destek olunca "dağlar dayanır mı" bize!...Hepimiz fazlalıklardan kurtulacaaağııııız.
Hoş bullldum valla..!ne güzel bir grup herkesten bir cevap gelmiş.Sorular soracaksınız tabikii bende cevaplarım.Yaş hesabını pek bilmem, en güzeli 1968 doğumluyum.Herkes farklı hesaplar.Ama ben bazen kendimi 70 yaşında yorgun,bıkkın ve de hasta bir kadın bazende 19 yaşında genç kız gibi hissederim.E ortalaması gene yaşımı doğruluyor .
Kızlarda 1995 doğumlu 9.sınıfta,2000 doğumlu 4. sınfta,2002 doğumlu 2.sınıfta üçüde kız.En büyük 9 sınıfın verdiği stresle beni yiyip bitiriyor.Anne olmuyor yapamıyorum, birşey anlamıyorum diyip geziyor.Ortanca dersle alakası yok.Evde ödev yap demekten dilim,ağzım,boğazım kurudu.Kızım elinle yeme,hiysilerini düzgün kenara koy demekten fenalık geçiriyorum.En küçük ,bu iki çatlak ablanın tam tersi ev toplar,toz alır,sabah yatağını toplamadan üstünü değişmez.Okuldan gelince ödevini bitirmeden üstünü
çıkarmaz.Neyse şimdilik bu kadar açıklama yeter.Nasıl olsa daha çoook beraberiz ve inanın bu anlatıklarımın x katı kadar yazacağım.Onun için lafı fazla uzatmayayım.
hepinize kolay gelsin, fırsat buldukça yazarım.Görüşmek üzereeeeopuyorumnanaktan
canım merhaba, belli ki senin de hoş bir sohbetin var. demek 3 kızın var,biz de 3 kız kardeşiz,annem de 65 doğumlu,senden 3 yaş büyük yani. kızlarının hepsi birbirinden ne kadar da farklı,küçüğünü pek sevdim maşallah,aynı ben (derrmişim) kaydirigubbakcemile3 herkes kendini bazen çok yaşlı,bazen de çocuk hissetmez mi,ne güzel yazmışsın. ortalaması da yaşımı veriyor diye..:) dilerim bu sene de istediğin kilolara ulşaşırsın aramızda. sevgiler...