- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.901
bugün yediklerim. sabah bir dilim peynirli sandvic. bir kahve
ara bir elma. öglen az yagli kapuska yarim dilim ekmek az yogurt
aksamda yarim tavuk gögsü haslanmis,az salata yine yarim dilim ekmek iki isirik,, yarim ayva.
bugün cok oldu galiba icim rahatsiz..
yok ablam nerde hafta 1.2 kere pilates yaparsam oda . benim uyguladıgım farklı bi yöntem ... saglıklı beslenme diyelim .... çok ta yiyyorum yememden kısmıyorum ama gl. endekse yani kan şekerini yükseltmeyen gıdalarla besleniyorum . hem saglıgım içinde bu gerekli ..hipoglisemi var bende (tokluk şekeri düşmesi)..
linki var bi ara vaktin olusa göz at derim ablam ......
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...36698-montignac-diyetini-beraber-yapalim.html
mersaaaa inan cok sevindimmm..tebrik ederim.. ins birdaha tekrarlamaz..var böyle insanlar ve malesef onlari hep böyle idare etmek zorundayiz..cok can sikici diymi? dün gece ergenlik döneminde beslenmeokuyordum .. orda ergen doneminde diyetle alakali bir yazi okudum cok guzeldi aklima geldin .. istersen bulursan sana kopyaliyim.. yada kendinde bakabilirsin .. cok guzel oneriler var.. ve dogru bildigimiz bazi yanlislardan bahsediyordu.. eger diyet gibi birsey dusunursen kizin icin mutlaka iyi bir arastirma yap önce canim
ay canım sorma ya bütün gün bu olayla uğraştım.çocuğun annesini aradım tekrar sabah saat 7 de. dün bekledim bütün gün cevap vermedi bende bu olayı konuşmamız gerektiğini eğer gelmiycekse okula gideceğimi söyledim 10 dakka sonra bendeydi kızının bütün yazdıklarını gösterdim yazıları görmeden tepki göstermeye benim abarttığımı söylemeye başladı ama ne zamanki kızının yazdıklarını okudu kadının rengi attı hakaretleri ve tehdidi görünce benim kızım çete başımı olmuş dedi.çok utandı söyliycek söz bulamadı okul çıkışı kızını aradı sende buraya gel dedi tabi kızıda telefonda bağırdı ben gelmem diye ama gelmek zorunda kaldı ve yaptıklarının hepsini kabul etti çok pişmanım özür diliyorum dedi mervedende özür diledi .tabi bende merveye özür dilettim ispiyonladığı için ve burda karar verin bu arkadaşlığa devam etmek istiyormusunuz yada biz anlaşamıyoruz mu diyosunuz böyle arkadaşlık olmaz dedim .kesinlikle ben devam etmek istiyorum dedi ağladı bende çok ciddi olduğumu gösterdim eğer annen gelmemiş olsaydı şimdi ben bu yazılarla okuldaydım dedim yani anlıycanız tatlıya bağlandı gibi.takip edecem bakalım en ufak bişey olursa zaten yazılarıda kaydettim gereken neyse yapacam.
canım allah kabul etsin dualarınızı .bende geçen hafta annem ve babam için yemek yaptım bizim burda çalışan personele dua okudular.çikolatam bu gün biraz rahatladım bakalım sonucu ne olacak.dün çok az yemiştim ama gece bir suç işledim 1 parça ekmekle peynir yedim.bu günde gayet iyi gitti ama yürüyüş yapamadım bu gün.bende yarın kayınvalidemde yemekteyim ama yen-mekleri ben yapıp götürecem yaşlı zaten kıyamadım eltime söyledim hepimiz toplanıcaz sende istersen yap yoksa ben yaparım dedim ama ses seda çıkmadı yarın giderken körili tavuklu pilav barbunya bide tatlı yapacam görümcemde balık yapacak .anlıycanız bende yarın kaynana günü var.[/COLOR]inanmıyorum ya ben bunu tahmin etmiştim bende koçum
[.
cikolatam cikolatam ya bak gördünmü bir ayva bize ne haller etti. tombisin sözü aklimda ayvayi cikarmistim aklimdan. ama bir kokusu geldiki sorma. yarisini kizima verdim diger yarisini götürdüm allah affetsin..kaydirigubbakcemile5
bugün yediklerim. sabah bir dilim peynirli sandvic. bir kahve
ara bir elma. öglen az yagli kapuska yarim dilim ekmek az yogurt
aksamda yarim tavuk gögsü haslanmis,az salata yine yarim dilim ekmek iki isirik,, yarim ayva.
bugün cok oldu galiba icim rahatsiz..
hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda incelirsin a.s.Arkadaşlar selam;
Sizin gruba dahil olabileceğimi öğrendim.Beni ve kilolarımı kabul edersniz,sizinle beraber incelmek isterim.
şu söylediğin diyetle mi olmuş bunlar aebenim akannehir bi anlatsana nedir değildir. şu yapışanlardan kurtulurum belki ben de bi sevap işlemiş olursun :kedi:20 günde 500 gr verdim ama yagdan 2.5 kilo vermişim . mezro ölçüsündende beliydi zaten .....:dance: bu kilo işine montignacla noktayı koyucam ben galiba ....
valla tombili işin o tarafını hiç sorma. kötü bir durum oluyor, insan gardrobunu birden dizemiyor.. hala eksiklerim var ve hala kıyafetlerim bollaşmaya devam ediyor. bu süreçte alsan bi türlü almasan bi türlü :bbo:valla ben de öyle hayallar kuruyorum ki zayıflayınca şunu alcam bunu alcam diye eşim istememeye başladı zayıflamamı valla senin bedenin küçülecek ama benim borçlarım şişecek diyor
valla tahmin etmiştim ben söylediğinde bu kadar yorulacağını ama söylemedim pek hevesliydin kaydirigubbakcemile3 e ne kadar sürücek bu okuma yazma kursu peki? buralara bile uğramaz oldun :umursamaz:selam arkadqaşlar ben geldim .
kalliste aslında benim hedefime göre ayda 5.5 kilo vemem lazım ama ben 4 yazdım biraz zor gibi diye 5.5 ama 2 yaparsam da çok az değil mi?o zaman hedeflediğim zamana hedeflediğim kilonun yarısı bile gitmezki hımmmm napsak napsak o zaman 3 diyelim bakalım ilk ay fazla verirsem kendimi ödüllendiriyim tam 1 paket sunta yiyim laelaelaelaelae
ayy çok sevindim mersam,kızının durumu için. iyi etmişsin. baaak dedim işte ben, biraz sert olacaksın sert..insanlar ne yazık bu dilden anlıyorlar. iyi olmuş,kızın kurtulmuş şükür :)
demek kaynana günü var yarın he,Allah yardımcın olsun tatlım:) iyi de olsalar, amaaaan tek derdimiz onlar olsun bekliyorlar.off sıkıldım ben vallahi. evine gitse de ben de yalnız kalsam az,sürekli konuşma,sürekli muhabbet isteği! bu arada yemeklerin de hoşmuş,canım çekti vallahi... peynir ekmek kaçamağın da birşey değilmiş,takma! ne kaçamaklar var şekerim.kardeşim yemekteyizde yapacağı tatlıyı denedi bugün,tadına bakmadan olmazdı.ama tadına bakaım derken önüme konanı bitirmişim.haberim bile yok akannehir vurun beni!
koçsun hee,aman Allah ım,bir gruba iki koç fazla..derrrrmişim:) canım arkadaşım,hoş sohbetinden anlamıştım zaten(dersem övündüğümü düşünmeyin sakın) :)) coştum mu ne:))
]canım bende bayağı rahatlatladım inşallah artık sorun yaşamyız.evetttt bu gün kaynana günüm.eltim ve görümcemde gelecek eşleriyle tabi .akşam yemeğe gidecez kayınvalidemde yaşlı ben yaşlılara hiç kıyamam beni ne kadar kırıp üzmüş bile olsalar kin tutamam bu kayınvalidem içinde geçerli.yemek yapıp yorulmasın dedim yemekleri ben yapıp götürecem .
çikolatam dün akşamı sıfır kaçamakla bitirdim.bebişimde iyi geçirdi dünü düşünebiliyomusunuz kocam bile çocuğa destek olalım diye akşam mekik çekti....hihoyyyt
ay ben çok merak ediyorum kardeşini ne zaman bellimi sende düşündünmü şarkı söylemeyi eşimle bile dün bunu konuştuk ne güzel olur dedim diğerleri gibi abuk subuk süprizler yapmaz bu benim ablam der size bir şarkı söylesinde mest olun desin.bide ne tatlısı yaptı çok merak ettim ay meraklı melahatı geçtim.
ben mıknatıs gibi koçları buluyorum sabah yürüyüş yaptığım arkadaşımda koç arada bir boynuzlarımız tokuşuyor ama çok güzel bir arkadaşlığımız var bide benim en yakın arkadaşım almanyada yaşayan o da koç küçük kızımda koç ben koçları seviyorum yaaa....
bijoxum sende erkencisin sabahın köründe napıyon yatsana ...
ins kallıstem.ilk işim gelıp buraya haber vermek olacak ama kılom yuzunden doktorum bıraz tedırgın.bıde yumurtalıgımın bırı calısmıyor maalesef ogrendım.ben umıdımı yıtırmıyorum bu kez olmazsa yıne deneme sansım var.secret ı okuyor ıcımı umıtle sevkle dolduruyorum.her gun onu dusunuyorum bır sure ve cagırıyorum.bencıllıgım ıcın degıl ,tam bır aıle olabılmek ıcın ıstıyorum senı,ıstedıgın herseyı yapman ıcın senı desteklıyecegıme.hep arkanda olacagıma,sana saygı duyacagıma,her kosdugunda sana kocaman sarılacagıma soz verıyorum;gel artık dıyorum.annen ve baban buyuk bır ozlemle senı beklıyor hadı bebegım dıyorum.yanı hep ıyı dusunuyorum ona cesaret vermeye calısıyorum korkmasın dıye.cedricim hoşgeldin hayırlı haberlerini bekleyelim bakalım inşallah mutlu olacak sonuçlar alırsın...
cedric canim hosgeldin.. ben stuttgarta 120 km mesafedeyim. nekadar kalirsiniz nerde kalirsiniz. belki biraz asagilara inersiniz isvicre tarafina. e ben isvicre sinirina 30 km de bir kasabadayimda.:kedi:
hani olur olur dünya okadarda büyük degil.sende benim telim var yakinlarda olursaniz bende calismiyor olursam ne bileyim haftasonu falan görüsürdük belkide diye icimden gecti..boshayallersmile
lindt firmasini sormustun hayatim aachende demistim bilmem gördünmü cedricim..
oburrrrr hosgeldin canim hayirli olur insallah. tombisimiz vardi oburumuzda geldi hosgeldi. gerci cogumuz oburuzda.. yasin kac obur cocuklarin kac yasinda? allah bu merak öldürecek birgün benikaydirigubbakcemile3
ins kallıstem.ilk işim gelıp buraya haber vermek olacak ama kılom yuzunden doktorum bıraz tedırgın.bıde yumurtalıgımın bırı calısmıyor maalesef ogrendım.ben umıdımı yıtırmıyorum bu kez olmazsa yıne deneme sansım var.secret ı okuyor ıcımı umıtle sevkle dolduruyorum.her gun onu dusunuyorum bır sure ve cagırıyorum.bencıllıgım ıcın degıl ,tam bır aıle olabılmek ıcın ıstıyorum senı,ıstedıgın herseyı yapman ıcın senı desteklıyecegıme.hep arkanda olacagıma,sana saygı duyacagıma,her kosdugunda sana kocaman sarılacagıma soz verıyorum;gel artık dıyorum.annen ve baban buyuk bır ozlemle senı beklıyor hadı bebegım dıyorum.yanı hep ıyı dusunuyorum ona cesaret vermeye calısıyorum korkmasın dıye.
günaydın canım inşallah heyşey istediğin gibi olur .hiç bir zaman ümidini yitirme herzaman bir umut vardır .niye bencillik diyosunki bu senin en doğal hakkın ben inanıyorum kısa zamanda bize müjdeyi vereceğine.bizde çağıralım onu bakarsın bizi duyar bu kadar istenen bir bebek gelir bence kendini üzme moralinide hep yüksek tut.canım benim seni öpüyorum kendine çok iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?