Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cikolatam cikolatam ya bak gördünmü bir ayva bize ne haller etti. tombisin sözü aklimda ayvayi cikarmistim aklimdan. ama bir kokusu geldiki sorma. yarisini kizima verdim diger yarisini götürdüm allah affetsin..kaydirigubbakcemile5

mersacigim fikir cok güzel günlük yapilmasi gereken bir miktar spor sart olsun ya. herkesin yapabilecegi ölcüde himmmmmmm kallisim ne diyorsun??

oburrrrr hosgeldin canim hayirli olur insallah. tombisimiz vardi oburumuzda geldi hosgeldi. gerci cogumuz oburuzda.. yasin kac obur cocuklarin kac yasinda? allah bu merak öldürecek birgün benikaydirigubbakcemile3

bugün yediklerim. sabah bir dilim peynirli sandvic. bir kahve
ara bir elma. öglen az yagli kapuska yarim dilim ekmek az yogurt
aksamda yarim tavuk gögsü haslanmis,az salata yine yarim dilim ekmek iki isirik,, yarim ayva.
bugün cok oldu galiba icim rahatsiz..

iyi akşamlar ablacım bence yediklerin hiç çok değil ayvanında yüksek kalorili olduğunu ilk defa duydum .benimde gayet iyi gitti hatta şu anda acım ama yemeden yatacam .benim kız da bu gün gayet iyiydi 15 dakka evdeki bisiklete binmiş 30 tanede mekik çekmiş ve gayet güzel beslendi tabi hep gözüm üstündeydi.mesela günlük en az 30 dakikalık spor desek bisiklet olur yürüme olur yer hareketleri olur herkes ne yapmak istiyorsa hem yaptığımızı yazarız spor ve diyet üzerine biraz daha yoğunlaşabiliriz bence .tabiki kaptanım kallisim bilir.

aeben cim çok güzel bende okudum bendede var hipoglisemi tam bana göre sen bize ara ara yaz arkadaşım kitaptan ben çok beğendim

mersaaaa inan cok sevindimmm..tebrik ederim.. ins birdaha tekrarlamaz..var böyle insanlar ve malesef onlari hep böyle idare etmek zorundayiz..cok can sikici diymi? dün gece ergenlik döneminde beslenmeokuyordum .. orda ergen doneminde diyetle alakali bir yazi okudum cok guzeldi aklima geldin .. istersen bulursan sana kopyaliyim.. yada kendinde bakabilirsin .. cok guzel oneriler var.. ve dogru bildigimiz bazi yanlislardan bahsediyordu.. eger diyet gibi birsey dusunursen kizin icin mutlaka iyi bir arastirma yap önce canim

canım saolasın inşallah olmaz bidaha o söylediğin yazıyıda bulursan çok sevinirim.bilinçsiz diyet yaptırmak istemiyorum gelişme döneminde diyetisyenden randevu aldım o da bir sürü tahli verdi bu gün doktorlar grevde olunca kaldı zaten öbür işi anca hallettim bu gün perşembe günü tahlillerini yaptıracam ondan sonrada diyetisyene gidecez.

mersacigim sonucun tatliya baglanmasina cok sevindim. gerci tehdit etmeseydin kimsenin burnunu kiracagi yoktu ama olsun büyüklük sende kalsin. insallah tekrar etmez.. kizinin biryerden baslamasi gerek cok sikmadan sevdigi sporlari arayip bularak birlikte ona örnek olarak cok güzel kilo verir hemde cok güzel sekle girersiniz.. ana kiz iliskinize dostlukta katarak dahada kaynasirsiniz

ayy çok sevindim mersam,kızının durumu için. iyi etmişsin. baaak dedim işte ben, biraz sert olacaksın sert..insanlar ne yazık bu dilden anlıyorlar. iyi olmuş,kızın kurtulmuş şükür :)
demek kaynana günü var yarın he,Allah yardımcın olsun tatlım:) iyi de olsalar, amaaaan tek derdimiz onlar olsun bekliyorlar.off sıkıldım ben vallahi. evine gitse de ben de yalnız kalsam az,sürekli konuşma,sürekli muhabbet isteği! bu arada yemeklerin de hoşmuş,canım çekti vallahi... peynir ekmek kaçamağın da birşey değilmiş,takma! ne kaçamaklar var şekerim.kardeşim yemekteyizde yapacağı tatlıyı denedi bugün,tadına bakmadan olmazdı.ama tadına bakaım derken önüme konanı bitirmişim.haberim bile yok akannehir vurun beni!
koçsun hee,aman Allah ım,bir gruba iki koç fazla..derrrrmişim:) canım arkadaşım,hoş sohbetinden anlamıştım zaten(dersem övündüğümü düşünmeyin sakın) :)) coştum mu ne:))

yaaa ben de çok seviyorum ayvayı ablam. neyse amaaaan kalorisi çoksa da,zararlı değil şükür :) afiyet olsun ablam ...

hayır hiç de çok değil ablacığım,ben gayet iyi gördüm vallahi... ciddiyim.

herkese iyigeceler, choco yatar!

Arkadaşlar selam;
Sizin gruba dahil olabileceğimi öğrendim.Beni ve kilolarımı kabul edersniz,sizinle beraber incelmek isterim.
hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda incelirsin a.s.

20 günde 500 gr verdim ama yagdan 2.5 kilo vermişim . mezro ölçüsündende beliydi zaten .....:dance: bu kilo işine montignacla noktayı koyucam ben galiba ....
şu söylediğin diyetle mi olmuş bunlar aebenim akannehir bi anlatsana nedir değildir. şu yapışanlardan kurtulurum belki ben de bi sevap işlemiş olursun :kedi:

valla ben de öyle hayallar kuruyorum ki zayıflayınca şunu alcam bunu alcam diye eşim istememeye başladı zayıflamamı valla senin bedenin küçülecek ama benim borçlarım şişecek diyor
valla tombili işin o tarafını hiç sorma. kötü bir durum oluyor, insan gardrobunu birden dizemiyor.. hala eksiklerim var ve hala kıyafetlerim bollaşmaya devam ediyor. bu süreçte alsan bi türlü almasan bi türlü :bbo:

selam arkadqaşlar ben geldim .
valla tahmin etmiştim ben söylediğinde bu kadar yorulacağını ama söylemedim pek hevesliydin kaydirigubbakcemile3 e ne kadar sürücek bu okuma yazma kursu peki? buralara bile uğramaz oldun :umursamaz:

mersacım olayın düzelmesine sevindim inşallah bir daha tekrarlanmaz..

çikolata
cım menüyü yazsana kız merak ettim cokacimcoook bi de ne zaman yarışıcak ne zaman yayınlanacak belli mi?

cedric
e de iyi yolculuklar diliyorum..

kallisim hedefleri sormuşsun ya bu cuma bildirim yaparken yanına hedefimizi de yazalım. sen de mesaj süzmek zorunda kalma yerimseniben

günaydınnn kaydirigubbakcemile2
saat 5 e dogru uyandım, eşim işte ya huzursuzum. Allahın izniyle 1 ay kaldı ondan sonra sabah gidip akşam dönücek. ee sizlere şeker üretiyor yetiştiriyor o kadar kolay değil bu işler. hakatten ben duyduğumda inanamamıştım şekerin üretim sürecine. ne kadar zormuş meğer..

kallistecim bu hafta beni listeye dahil eder misin?
arkadaşlar ilacın bitmesine yakın yani 2 hafta önce tam 65,5 çıkıyodum tartıda düşünebiliyo musunuz :bbo: o yüzden izin aldım 2 haftada tekrar 61 lere geldim. çok sıktım çok acıktım ama artık bitirmek istiyorum bu işi.

günaydın kızlarrrrrra.s.guclubacismile
sabah yine yağmurla uyandık çok fena yağıyor o yüzden bu günde yürüyüşüm kaldı ama evde telefi etmeye çalışacam.

günaydinn
mersa bijuox gunaydin
ya sabah kalktigimda düsündüm kallistenin yazdigi seyi bende dusunuyordum ..ne kadar sürede ne kadar verdim bir ileri iki geri, iki ileri bir geri.. böyle devam ediyor... kendime 4. aya kadar süre taniyorum.. 57-55 olmaliyim .. olmassam gruptan cikmak istiyorum hatta kovulmak .. arkamdan terliklerimin kafa atilmasini istiyorum

ay ama bu metabolizma zimbirtisida canimi sikiyor.. ya insan bikac dilim kek yedi diye bukadar oynarmi tarti ya.. ups sırnaşık şey
valla cok canimi sikiyo yaaa
eee sonra ne olucak ömrü hayatimizi bir kek yiyemeden mi geciricez.. yiyince böyle hemen sisicekmiyiz... nedir bunun oluru yaaa

ama nisanin basina kadar.. mezun olmaliyim olmaliyim olmaliyim olmaliyim olmaliyim

mersa , hayatim baktim simdi yeniden ama bulamiyorum bilmiyorumkismile o gece cok sayfa karistirmistim..ama sen arastirmasini yaptiginda benzer sayfalar gorursün canim.. yinede denk gelirsem guzel bilgilere mutlaka paylasirim

cedricim hoşgeldin hayırlı haberlerini bekleyelim bakalım inşallah mutlu olacak sonuçlar alırsın...
ins kallıstem.ilk işim gelıp buraya haber vermek olacak ama kılom yuzunden doktorum bıraz tedırgın.bıde yumurtalıgımın bırı calısmıyor maalesef ogrendım.ben umıdımı yıtırmıyorum bu kez olmazsa yıne deneme sansım var.secret ı okuyor ıcımı umıtle sevkle dolduruyorum.her gun onu dusunuyorum bır sure ve cagırıyorum.bencıllıgım ıcın degıl ,tam bır aıle olabılmek ıcın ıstıyorum senı,ıstedıgın herseyı yapman ıcın senı desteklıyecegıme.hep arkanda olacagıma,sana saygı duyacagıma,her kosdugunda sana kocaman sarılacagıma soz verıyorum;gel artık dıyorum.annen ve baban buyuk bır ozlemle senı beklıyor hadı bebegım dıyorum.yanı hep ıyı dusunuyorum ona cesaret vermeye calısıyorum korkmasın dıye.

reyhan abla aklımda senınle gorusmek ama ıs gezısı oldugu ıcın grub dısına cıkammıycam gıbı gorunuyor.1 hafta kalıcaz.3 gun fuardayız.somra stutgart a gecıp fabrıka zıyaretıne gıdıcekler.ısde o arada ben bır yerlere kacmayı dusunuyorum.lindt e gıtmeyı cok ıstıyorum.ama vaktım olacakmı bılmıyorum.ıns vaktım olur gurupdan ayrılabılırsem ararım ablam senı.guzel teklıfın ıcın tsk ederım

sabah uyanıp dısarı bakdıgımda heryer bembeyazdı kı hala oyle.agaclara varana kadar kar tutmus heryere.ruya sehrım gelın olmus resmen.istanbul umun her halı cok guzel.perdelerı acıp camın onune oturdum kahvemı ıcdım.dısarda kalanların allah yardımcısı olsun ama kar cok guzel.herkese guzel bır gun dılıyorum
notia canım muhtemelen hıc bısey almadan gerı donerım.cunku turkıye de de indirim donemı ama hıcbısey almadım cezalıyım.sıyah bır cantaya ıhtıyacım var ama almıyorum 10 kılo verıp 89 olursam alıcam demısdım veremedım almadım cezalıyım yanı.ama kendıme birkenstock ucuz bır terlık bulabılırsem almak ıstıyorum.burda coook pahalı.bakalım

Günaydıııın herkese.....Güzel bir gün olur umarım.Dün öğlen yemek yemeyi unuttum.Akşam üstü eşim kepekli sultani gibi şekerli bisküvilerden 4-5 adet 1 bardak şekersiz çay içtim.Akşam 7-8 adet yoğurtlu sarma dolma 1 dlm ekmek,gecede kızların,beğenmeyip bıraktığı elmaları yedikten sonra şimdi sizden laf işeteceğimklava: dolu dolu bir kase ayçekirdeği yedim.3-4 kupada çay içtim.
Ben biliyorum zaten normalde yemekle aram yok.beni batıran hep akşam tv seyrederken yediğim abur-cuburlarla, sabah kahvaltısında yediğim ekmek.
Daha kahvaltı yapmadım.Ama klasik diyet kahvaltısı yapacağım.Çay yerine çok az sütlü nescafe içeceğim.Ekmek 1 dilimi geçmeyeceğiiim.
Öğlene allah kerim.Belki birşey yemem ,çünkü akşamüstü mevlüt var.
Saolun bende sizlerle olduğuma çok seviniyorum.Geçen sene gruplarla çok güzel kilo vermiştim.Bu senede vereceğime inanıyorum.Tabii birbirimize destek olunca "dağlar dayanır mı" bize!...Hepimiz fazlalıklardan kurtulacaaağııııız.
oburrrrr hosgeldin canim hayirli olur insallah. tombisimiz vardi oburumuzda geldi hosgeldi. gerci cogumuz oburuzda.. yasin kac obur cocuklarin kac yasinda? allah bu merak öldürecek birgün benikaydirigubbakcemile3

Hoş bullldum valla..!ne güzel bir grup herkesten bir cevap gelmiş.Sorular soracaksınız tabikii bende cevaplarım.Yaş hesabını pek bilmem, en güzeli 1968 doğumluyum.Herkes farklı hesaplar.Ama ben bazen kendimi 70 yaşında yorgun,bıkkın ve de hasta bir kadın bazende 19 yaşında genç kız gibi hissederim.E ortalaması gene yaşımı doğruluyor .
Kızlarda 1995 doğumlu 9.sınıfta,2000 doğumlu 4. sınfta,2002 doğumlu 2.sınıfta üçüde kız.En büyük 9 sınıfın verdiği stresle beni yiyip bitiriyor.Anne olmuyor yapamıyorum, birşey anlamıyorum diyip geziyor.Ortanca dersle alakası yok.Evde ödev yap demekten dilim,ağzım,boğazım kurudu.Kızım elinle yeme,hiysilerini düzgün kenara koy demekten fenalık geçiriyorum.En küçük ,bu iki çatlak ablanın tam tersi ev toplar,toz alır,sabah yatağını toplamadan üstünü değişmez.Okuldan gelince ödevini bitirmeden üstünü
çıkarmaz.Neyse şimdilik bu kadar açıklama yeter.Nasıl olsa daha çoook beraberiz ve inanın bu anlatıklarımın x katı kadar yazacağım.Onun için lafı fazla uzatmayayım.
hepinize kolay gelsin, fırsat buldukça yazarım.Görüşmek üzereeeeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…