- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.981
kallisim Lcarnitin tablet seklinde olani var spordan bir saat önce emilerek kullaniliyor. kutuda icecegini duymadim.. red bull demiyorsun degilmi? onda taurin var. ben tablet biliyorum.
bir ra cok spor yaptigimda aliyordum o tbleti sonra unuttum tarihi gecti attim. ay canim varya söyle düsündümde almadigim kullanmadigim hicbirsey kalmamisguclubacismile
mesela günlük en az 30 dakikalık spor desek bisiklet olur yürüme olur yer hareketleri olur herkes ne yapmak istiyorsa hem yaptığımızı yazarız spor ve diyet üzerine biraz daha yoğunlaşabiliriz bence .tabiki kaptanım kallisim bilir.
kallisim hedefleri sormuşsun ya bu cuma bildirim yaparken yanına hedefimizi de yazalım. sen de mesaj süzmek zorunda kalma yerimseniben
kallistecim bu hafta beni listeye dahil eder misin?
arkadaşlar ilacın bitmesine yakın yani 2 hafta önce tam 65,5 çıkıyodum tartıda düşünebiliyo musunuz :bbo: o yüzden izin aldım 2 haftada tekrar 61 lere geldim. çok sıktım çok acıktım ama artık bitirmek istiyorum bu işi.
Günaydıııın herkese.....
hepinize kolay gelsin, fırsat buldukça yazarım.Görüşmek üzereeeeopuyorumnanaktan
aebenim hoşgeldin canım profilime veya buraya atıver mesaj halinde ben halledeyim canım böyle şeyleri sorun yapmam biliyorsun..Şeniz
oyyyyy oyy reyhancigin sever seni ya..ben geldimmmmm... dişimi çekitrdim sonunda reyhan abla pardon reyhancığımmmm :roflol::roflol:sanada örnek olsun sende tedaviye gidecektin ya ne zamandır.. bende çıktıktan sonra bu kadar çektiğime değmedi neden önce gelmedim diye kızdım kendime.. bir tanede 15 gün sonra kanal tedavisi olacak onada randevu aldım hadi bakalım..
önce sigarayı bıraktım kaç yıl oldu geçen yıl tırnak yemeyi bıraktım hala tırnaklarım bakımlı ve uzun hiç kemirmedim :)) ilk kez bu kadar uzun sürdü..
sonra tahliller tedaviler şimdi diş problemim.. kaportanın düzelmesi için artık tek sorunum kilolarım kaldı alsanaalsanasmile onlarada savaş atım oda gidecekaklinialirimsmile
bilmiyorum kallisim ben bir bakayim arastirayim. vardir mutlakaablam yok yok tablet değil onlardanda kullandım ama bu dediklerim daha hafif aynen enerji içeceği gibi ama kalori yaktırıyor burdada tek büyük markette var zaten ...
ay ben de istiyorum ben de istiyorum bana ne bana ne. ben de beceremedim çünkü benim için de yaparmısın kallitecim? ne yapmam gerekiyor bunun için.
bu arada dün gözlerimiz aradı seni. çok geçmiş olsun diş ihmale gelmez bir de ben halletsem diş sorunlarımı
bilmiyorum kallisim ben bir bakayim arastirayim. vardir mutlaka
peki canim haftada 3 kere bir saat spora ne diyorsun?sadece yürüyüs olabilir degisik jimnastik zumba oryantal twist tango samba salsa aerobic pilates. yoga olabilir
evdeki aletlerle cardio kosu bandi nordic walking stepper ip atlama top oynama trampolin olabilir. ay biri durdursun beni yazarken yoruldum yahuuuuuuudelikafadulden
aebenim hoşgeldin canım profilime veya buraya atıver mesaj halinde ben halledeyim canım böyle şeyleri sorun yapmam biliyorsun..Şeniz
selam gurubumum güzel bayanları umarım iyisinizdir. bugun içim sıkıla sıkıla bi hal oldu neyim var anlamadımdoğru düzgün bişide yemedim... biliyordum biliyordum kallistem tam 66 olmuşum :lepi::lepi: yarın yazamam oyüzden şimdiden yazıyorum...
bi 57 olursam dahada bişi istemiyorum...
yarında cuma toplantısı aldım irmik helvası ikram edeceğim gelenlere helvayı epeydir yapmıyordum daha doğrusu hiç fıstıklıda yapmamıştım... fıstıkları yağda kavurup irmiği koymuştum ama helvada aşırı yanmış yağ kokusu oldu hoşlanmadım fıstıkları irmikle kavursam nasıl olur yapan bayanlar yardımınızı bekliyorum...:uhm:
şimdiden hayırlı cumalar hepinize:enbuyukkk:
ben söyliyene kadar gün gecti canim benim kusura bakma.. yarin cuma yarin yapalim. pazar ve sali yada carsamba ne dersin?o zaman bu akşam yapıyormuyuz yoksa bu akşamı hafif geçirip yarın sanamı uyayım ablam sen söyle
ben söyliyene kadar gün gecti canim benim kusura bakma.. yarin cuma yarin yapalim. pazar ve sali yada carsamba ne dersin?
hahahahahaah allam yaa.. adam iyimisin demiyor neren agriyor diyordelikafaduldendelikafaduldencanım senin adına çok sevindim :)) 57 idealmi fazlaya kaçma sonra belki 60 iyidir ne dersin bazen yüz kısmı çok çöküyor insanların öyle olmada..
helva içinde diyebileceğim şey çok kısık ocakta yapmalısın ki yanmadan kavrulsun fıstıklarında irmiklerinde.. neden koksun anlamadım yağını ne kullanıyorsun belki ona has bir kokudur ama irmiklerle beraber işin zor olur çok iyice kavurup kapkara yapmasanda tek başınayken 2 dakika çevir sonra irmikle karıştır .. ay ne çok yazdım yaa... ama nasıl yaparsan yap ocağının çok kısık olmasına dikkat et helva sabır işidir..
yaa sanki dişimi hiç çektirmemiş gibi ağrıyor yine çekilen yermi yoksa o dolgu yapılacak dişmi anlamadım hiç iyi diilim yine keyfim kaçık yaaa eşim bugün telde soruyor dişin başın tıçın bugün neren ağrıyor diye :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?