Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

her yerde karşıma çıkıyosun :))

ben bakayım aklımda dursun da slim in 6 e devam edeyim ben şimdilik
Aaaaa sendemi slim in 6 yapıyosun :) bak işte o kadın kendi yazdığı proğramla zayıflamış ne değişmiş ama yaaa .Bende ona başladım önce slim in 6 i tamamlıycam sonra jillian yapıcam en son kayla inşallah tabi

3hafta önce filan yapıyodum sonra yoğunluk reglı fılan derken yapamadım bı sure.. ama ılk yaptıgımda bı hafta paytak yurudum..hele 2.gün kasların acısından sınırlerım bozuldu gülerek filan yaptım hareketlerı ya rebbimmm ne kadan kas varmıs meger vucudumuzda ve yerlerını nasıl bılmıyoruz

Oda çok fena ben 1. seriyi yaptım tamamladım daha önce 2. seriye geçtim 2 gün yapabildim öldüm ama o zaman 80 kg dım kalbim kulaklarımdan çıkıcak sanmıştım.Şimdi yeniden başladım bakalım inşallh 6 haftayı tamamlayabilirim.3. seriyi hiç denemedm sen düşün artık

ya sorma 6hafta kesintisiz yapın diyo da ben regl olunca gözüm görmüyo bu hatun bunu düşünmüyo mu nasıl yapalım 6 hafta peşpeşe vicdansız hain karı

Yaaa kaptanim ben cezayı unutmusum alışık olmayınca bünye tabii bugun yuruyus olarak yapayim bari.

Çok iyi görünüyorsun canım.Boyun uzun galiba baya güncel kilon doğruysa.Senin hedefin kaçtı?
Boyum 168 canım 64 kiloya yada 58 kiloya düşmek istiyorum herkes iyisin diyor zaten ama ben kendimi beğenmiyorum 64 inince kendimi çoookk daha iyi hissedicem

Boyum 168 canım 64 kiloya yada 58 kiloya düşmek istiyorum herkes iyisin diyor zaten ama ben kendimi beğenmiyorum 64 inince kendimi çoookk daha iyi hissedicem
58 de yok olursun yahuuu şu an bile gayet ince görünüyorsun.64 lerde filan baya baya incelirsin ama 58 çok fenaymış.Tabi sen kendi hedefinde yürü

ya biraz da bünyeyle alakalı bu görünüş kilo heryere dağılmışsa ve uzun süre kiloluysan insanlar alışıyo..ben 91e fırladığımda kimse inanmıyodu 91 olduğuma.. dün derse girdim hoca şok oldu dersi bıraktı nolmuş kız sana dedi.. üstelik daha çok az kilo verdim başlangıca göre.. 60kadar yolum var bakalım o zaman neler olacak

ya sorma 6hafta kesintisiz yapın diyo da ben regl olunca gözüm görmüyo bu hatun bunu düşünmüyo mu nasıl yapalım 6 hafta peşpeşe vicdansız hain karı
Aslında düzenli yapılsa alışır insan ama tabi sen regl de nasıl oluyorsun bilemiyorum canım.Çok ağrılı geçiorsa zor olabilir.Varmısın bu haftaki iddiamız bitince slim in 6 iddiasına Bakalım hangimiz daha önce bitircek.Ben gerekirse ilk seriyi 2 hafta yaparım diyorum vücut alışana kadar sonra seviye seviye giderim.Arada versek sonuçta tamamlaylım diyorum ne dersin?

Olacak olacak oda olacak inşallah :) hem sen gençsin daha hızlı toparlar vücudun.İnsanlar bide kilolu görmeye alışınca zayıflayınca nolmuş diyorlar bi ama sonuç çok güzel olacak inan

kollontai Dünün menüsü
İftar:
1 kase şehriyeli yoğurt çorbası
Yarım kase alinazik
1 sıkım çiğköfte ( sadece tadımlık)
3-4 dilim kavun
2 bardak şekersiz çay
Su: 2 litre
Spor: yok maalesef

olurr ama şöyle bişey var 2tür program öneriyo bu ablamız..
diyo ki ya her seviyeyi 2şer hafta yapın yani 1.seviye->2hafta 2.seviye->2hafta 3.seviye->2hafta
ya da arttırarak yapın o da şöyle oluyo 1.seviye->1hafta 2.seviye->2hafta 3.seviye->3hafta
olabilir aslında yapabiliriz ama regl olunca naparım hiç bilmiyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…