- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.141
Gunaydınlaar!
Cezalarını yapıyor musun bakayım sen?
Kücük bir kacamaga 100 zıplama :)
Ben de öyle yapıyorum canım
Tam bulmussun yani vak vakı :)
Yoksa kendin mi yerlestirdin ne yaptın
Aa cok merak ettim bu kadını, ben de bi arastırayım hemen :)
Aaaaa sendemi slim in 6 yapıyosun :) bak işte o kadın kendi yazdığı proğramla zayıflamış ne değişmiş ama yaaa .Bende ona başladım önce slim in 6 i tamamlıycam sonra jillian yapıcam en son kaylaben bakayım aklımda dursun da slim in 6 e devam edeyim ben şimdilik
Bende öyle dedim ama 78 lerle başlamış 72 lerde görünüyo son hali ama herhalde hatun 1.80 filanee bu şişman değil kim aldı bunu içeri...
3hafta önce filan yapıyodum sonra yoğunluk reglı fılan derken yapamadım bı sure.. ama ılk yaptıgımda bı hafta paytak yurudum..hele 2.gün kasların acısından sınırlerım bozuldu gülerek filan yaptım hareketlerıAaaaa sendemi slim in 6 yapıyosun :) bak işte o kadın kendi yazdığı proğramla zayıflamış ne değişmiş ama yaaa .Bende ona başladım önce slim in 6 i tamamlıycam sonra jillian yapıcam en son kaylainşallah tabi
izmir canım..maalesef burda kiralar böylehayırlı olsun da fazlayıs bıraz canım ya nerde tuttunuz kı?? aayy nıye hersey bu kadar pahalı ya rebbimmm
Oda çok fena ben 1. seriyi yaptım tamamladım daha önce 2. seriye geçtim 2 gün yapabildim öldüm3hafta önce filan yapıyodum sonra yoğunluk reglı fılan derken yapamadım bı sure.. ama ılk yaptıgımda bı hafta paytak yurudum..hele 2.gün kasların acısından sınırlerım bozuldu gülerek filan yaptım hareketlerıya rebbimmm ne kadan kas varmıs meger vucudumuzda ve yerlerını nasıl bılmıyoruz
ya sorma 6hafta kesintisiz yapın diyo da ben regl olunca gözüm görmüyo bu hatun bunu düşünmüyo mu nasıl yapalım 6 hafta peşpeşe vicdansız hain karıOda çok fena ben 1. seriyi yaptım tamamladım daha önce 2. seriye geçtim 2 gün yapabildim öldümama o zaman 80 kg dım kalbim kulaklarımdan çıkıcak sanmıştım.Şimdi yeniden başladım bakalım inşallh 6 haftayı tamamlayabilirim.3. seriyi hiç denemedm sen düşün artık
Bende öyle dedim ama 78 lerle başlamış 72 lerde görünüyo son hali ama herhalde hatun 1.80 filanincecik duruyo dimi?
at bakem sen de aynı öyle resim bakalım sen nasıl görünüyosun.. belki sen bizden daha incesinben mi yanlış topikteyim acaba herkez zayıf uzun... ne bu be komplekse girdim....
Gunaydınlaar!
Cezalarını yapıyor musun bakayım sen?
Kücük bir kacamaga 100 zıplama :)
Ben de öyle yapıyorum canım
Tam bulmussun yani vak vakı :)
Yoksa kendin mi yerlestirdin ne yaptın
Aa cok merak ettim bu kadını, ben de bi arastırayım hemen :)
Boyum 168 canım 64 kiloya yada 58 kiloya düşmek istiyorum herkes iyisin diyor zaten ama ben kendimi beğenmiyorum 64 inince kendimi çoookk daha iyi hissedicemÇok iyi görünüyorsun canım.Boyun uzun galiba baya güncel kilon doğruysa.Senin hedefin kaçtı?
Malesef canım hayatın acı gerçekleri.Zayıf insanlar nasıl zayıf kalıyo işteben mi yanlış topikteyim acaba herkez zayıf uzun... ne bu be komplekse girdim....
Kim değil benmiii yeme beni bacımmm bal gibide kiloluyum anacımee bu şişman değil kim aldı bunu içeri...
58 de yok olursun yahuuuBoyum 168 canım 64 kiloya yada 58 kiloya düşmek istiyorum herkes iyisin diyor zaten ama ben kendimi beğenmiyorum 64 inince kendimi çoookk daha iyi hissedicem
Aslında düzenli yapılsa alışır insan ama tabi sen regl de nasıl oluyorsun bilemiyorum canım.Çok ağrılı geçiorsa zor olabilir.Varmısın bu haftaki iddiamız bitince slim in 6 iddiasınaya sorma 6hafta kesintisiz yapın diyo da ben regl olunca gözüm görmüyo bu hatun bunu düşünmüyo mu nasıl yapalım 6 hafta peşpeşe vicdansız hain karı
Olacak olacak oda olacak inşallah :) hem sen gençsin daha hızlı toparlar vücudun.İnsanlar bide kilolu görmeye alışınca zayıflayınca nolmuş diyorlar bi ama sonuç çok güzel olacak inanya biraz da bünyeyle alakalı bu görünüş kilo heryere dağılmışsa ve uzun süre kiloluysan insanlar alışıyo..ben 91e fırladığımda kimse inanmıyodu 91 olduğuma.. dün derse girdim hoca şok oldu dersi bıraktı nolmuş kız sana dedi.. üstelik daha çok az kilo verdim başlangıca göre.. 60kadar yolum var bakalım o zaman neler olacak
olurr ama şöyle bişey var 2tür program öneriyo bu ablamız..Aslında düzenli yapılsa alışır insan ama tabi sen regl de nasıl oluyorsun bilemiyorum canım.Çok ağrılı geçiorsa zor olabilir.Varmısın bu haftaki iddiamız bitince slim in 6 iddiasınaBakalım hangimiz daha önce bitircek.Ben gerekirse ilk seriyi 2 hafta yaparım diyorum vücut alışana kadar sonra seviye seviye giderim.Arada versek sonuçta tamamlaylım diyorum ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?