- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.161
Evet canım yazmıssın zaten.dünkü menü derken canım..dün yediklerimi kastediyosun dimi..
Benden kaçısın yok bebegimher yerde karşıma çıkıyosun :))
Ebruşum yaaa beni rakibe saymıyor musun kendi kendine menü paylasmalar falankollontai Dünün menüsü
İftar:
1 kase şehriyeli yoğurt çorbası
Yarım kase alinazik
1 sıkım çiğköfte ( sadece tadımlık)
3-4 dilim kavun
2 bardak şekersiz çay
Su: 2 litre
Spor: yok maalesef
Yok kız 168 boyum yeminle 78.400 lerde felaket göbek vardı bende 72.400 lerde göbek komple gitti sayılır bende anlamadım kardeşim 65 kilodaykende sadece göbeğim vardı top gibi gr başka yerde fazlalığım yoktu iğrenç görüntüm vardı resmen görüntü kirliliği yapıyordumBende öyle dedim ama 78 lerle başlamış 72 lerde görünüyo son hali ama herhalde hatun 1.80 filanincecik duruyo dimi?
Kim değil benmiii yeme beni bacımmm bal gibide kiloluyum anacıminat ettim 64 düşmeden ayrılmıyacam burdan
buralardayım sıkıntı yok :) bende kendi kendime iyileseyim diye bırakmıstım ama olmadı maalesefİyi ol tatlım herşeyden önce ilacın kendinsin.Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz tedavini aksatma tabiki doktor kontrolünde devam et.Ama öncelikle kendi kendini telkin et :) Belki daha sonra özel konuşuruz.Tabiki geçmişi okuyorsundur ama gün içinde eskiden çok mesaj yazıyordun hatta bazı arkadaşları kamçılıyordun (onların tabiriyle ) :) burda hepimiz bir rengiz ben 1 kişi eksik olunca özlüyorum açıkcası, sende fazla özletme kendinibir an önxe sahalara dön
sen sabah yaz sıkıntı yok, biz alıstık senin duzenine, bu sefer tekrar kafamız karısırCanım ben yurtdışında olduğumdan şimdi sizde gece bizde sabah hatta işteyim şuan saat sabah 9 olmadı bende geç yazarım bakayım arkadaşlardan yazan olursa bende yazarım
anksiyete hastasıyım tatlım dert olmayanı da dert ediniyorumniye içiyon yaa şu hapları zehir onlar.... ne derdin var bu kadar....
buralardayım sıkıntı yok :) bende kendi kendime iyileseyim diye bırakmıstım ama olmadı maalesef
sen sabah yaz sıkıntı yok, biz alıstık senin duzenine, bu sefer tekrar kafamız karısır
anksiyete hastasıyım tatlım dert olmayanı da dert ediniyorum
Offfff ben de ben de :'(((
Betül sen 75 den 64 kiloya kaç ayda düştün canım
Betül sen 75 den 64 kiloya kaç ayda düştün canım
Valla hiçbir şey beni bezdiremez derdim ama yanılmışım meğer benimde bezdiğim birşeyler varmış insanların bencillikleri hep benim demeleri beni bezdirdi artık canımdan hele dünkü olayım iyice zıvanadan çıkarttısen bezmeye yer arıyon biri bezse de bende bezsem diyon :))
sen bezmeye yer arıyon biri bezse de bende bezsem diyon :))
Anaaaammm ben burda yaşlanacağım desene ramazanda zaten veremem 1 ay öyle yok saydımAralıktan beri herhalde.....ondan öncede 78 den 75 e düştümdü....
Anaaaammm ben burda yaşlanacağım desene ramazanda zaten veremem 1 ay öyle yok saydımeylüle kadar buralardayım kadroda yer açın bakimmm bana buraların gr gr kadrolu kilo vericisi olacağım
Birlikte bezelim iste nolacak sanki:'(( ben tek basima ustesinden gelemiyom :'((((
Valla hiçbir şey beni bezdiremez derdim ama yanılmışım meğer benimde bezdiğim birşeyler varmış insanların bencillikleri hep benim demeleri beni bezdirdi artık canımdan hele dünkü olayım iyice zıvanadan çıkarttıbundan böyle bende kendimi düşüneceğim artık yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?