• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@kollontai morordek morordek @nilsub
Dünün menüsü
İftar:
2 kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık alinazik
2 kaşık kıymalı taze fasulye
domates-soğan
3 dilim karpuz ceviz
2k. kabak tatlısı(şekerini çok çok az koymuştum.)
Su:1 litre
Spor: yok maaleseff
Ayyy yazarken bile yoruldum.Yerken nasıl yemişim merak ettim. :KK48:
Cezalarımı bekliyorum.

tatlım sen sahur yapmıyormusun artık?
Arada yapıyorum canım.Ama genelde yapmam. Çok acıkırsam 2 yumurta haşlarım.Ama bu aralar o bile zor geliyorr.Tembelllikte üst sınıra ulaştım.:ıslık:
Sporda yapamıyorum kaç gündür.Nedenini bilmiyorum ama aşırı halsiz ve bitkinim yaa

Canım kaptanım bu kaçamakları en çok ben yapıyorum galiba. Normalde yeme alışkanlığımı bilseniz şaşırırsınız.diyetsiz Normal bir günümün menüsünü yazsam bu nasıl bir beslenme dersiniz.%60 oranında azalttım canım menümü diyete başladığımdan beri.Bünyem yüksek kaloriye alışkın olduğu için hızlı verdim ilk etapta.
Biliyorum ki bugün kaçamak yapmazsam diyeti bırakınca hemen kilo alacağım. Çünkü şekerli kalorili şeyleri yiyeceğim. Bünyemin bu şekilde kilo vermesini istiyorum. Baktım sabit kalıyorum kilo veremiyorum günlük yaptığım o kaçamakları mecbur yapamayacağım. . Bu cıssları azaltmak için biraz zamanım var galiba. Ben grubumla motive oluyorum, spor yapmayan ben sizlerle gaza geldim ve spora başladım. Leslie ablamla sizler tanıştırdınız beni jillian kayla squart... Daha neler öğrendim ve uyguluyorum. Velhasıl kelam grubumu seviyorum ve zayıflayacağıma inanıyorum
Şöyle yap madem canım, eger ki tamamen kesemiyorsan olabildigince minik tut ama sporla dengele. Yani kaçamak yaptıgın zaman ekstradan spor yap mutlaka. Ben zaten gordukce ceza yazıyorum sana :)
Evet canım gece böbrek sancım tuttu o yüzden uyuyamadım...
Gecmis olsun canım

Rakibecim ben bigün sonrasında paylaşmıştım. Ama sorun olacaksa aynı gün paylaşmaya özen göstereyim.
Gördüm canım senin menünü sonradan ;) Sabahına yazsan da olur fark etmez benim için :)
O zamn bende geç kalmış kilo bildirirmimi yapayımmm.
morordek morordek sevgili rakibem ve tatlı organiğim dün 57.9 çıktım. :KK31:
:KK71:

Yani -200 Hedefe doğru yavaş yavaş ilerliyorumm. :rolleyes:
Yaaa süpersin :KK9:
Ben sabah 60.1 geldim :( Niye öyle oldu onu da anlamadım ama. Dün akşam bulgur yemese miydim ki...
@kollontai morordek morordek @nilsub
Dünün menüsü
İftar:
2 kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık alinazik
2 kaşık kıymalı taze fasulye
domates-soğan
3 dilim karpuz ceviz
2k. kabak tatlısı(şekerini çok çok az koymuştum.)
Su:1 litre
Spor: yok maaleseff
Yalnız bu menüye ragmen mi eksi gördün :D
Bence 400 zıpla sen :p

Şöyle yap madem canım, eger ki tamamen kesemiyorsan olabildigince minik tut ama sporla dengele. Yani kaçamak yaptıgın zaman ekstradan spor yap mutlaka. Ben zaten gordukce ceza yazıyorum sana :)

Gecmis olsun canım

Gördüm canım senin menünü sonradan :KK66: Sabahına yazsan da olur fark etmez benim için :)

Yaaa süpersin :KK9:
Ben sabah 60.1 geldim :KK43: Niye öyle oldu onu da anlamadım ama. Dün akşam bulgur yemese miydim ki...

Yalnız bu menüye ragmen mi eksi gördün :KK70:
Bence 400 zıpla sen :p
Yok - gördükten sonra yedim yemeği :KK48:
Tamm rakibem 200 de geçenden vardı etti 600 Ben azıcık zıplayayımm. :spor:

Bişey olmaz hayatım. 2 haftada toparlarız.Ben sana gerekli gazı sağlarımmm. :halay:
Evet sagla lütfen rakibem :KK15:

İnanıyorum yeniden 59'lara düsecegim. Cunku cok sacma günler yasadım gecen haftalarda. Reglim gecikti, o geciktikce ben stres yapıp kendimi tatlılara vurdum. Annemin yanına gittim falan hepsi üst üste geldi. 60.1 bile iyi aslında bunca seye :KK48:

Evet sagla lütfen rakibem :KK15:

İnanıyorum yeniden 59'lara düsecegim. Cunku cok sacma günler yasadım gecen haftalarda. Reglim gecikti, o geciktikce ben stres yapıp kendimi tatlılara vurdum. Annemin yanına gittim falan hepsi üst üste geldi. 60.1 bile iyi aslında bunca seye :KK48:
O zamn bugun sporlarımızı yarıştıralım. Sen ne yapacaksın??
Ben leslie ve zumba düşünüyorum.

O zamn bugun sporlarımızı yarıştıralım. Sen ne yapacaksın??
Ben leslie ve zumba düşünüyorum.
Hmmmm bugun pilates ya da yogam olmadıgı icin tamamen kendime baglı. Hava güzel olsa bisiklet sürerdim ama galiba yagmur yagacak. Ne yapsam ki rakibem? Uzun Leslie cok sıkıyor beni biliyorsun, önerin var mı? :)

Hmmmm bugun pilates ya da yogam olmadıgı icin tamamen kendime baglı. Hava güzel olsa bisiklet sürerdim ama galiba yagmur yagacak. Ne yapsam ki rakibem? Uzun Leslie cok sıkıyor beni biliyorsun, önerin var mı? :)
Zumba çok hareketli ve bana iyi geliyor yaparkende sıkılmıyorum. Ama öncesinde ısınman gerekebilir. İstersen birlikte yapalım.

Back
X