- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #191.201
Bak bak bak havalara bakbiz sana hic böyle yazmiyoduk ama
![]()
Ben bilmem gardaş menüler yazılacak yoksa benim bile dilime düsucek hale geliyorsunuz bak....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bak bak havalara bakbiz sana hic böyle yazmiyoduk ama
![]()
Ben bilmem gardaş menüler yazılacak yoksa benim bile dilime düsucek hale geliyorsunuz bak....
Yandin kiz sen sakin koz verme elime bundan sonra heee yoksa benden cekecegin var![]()
![]()
canım menuyle sporun cok guzel
Verirmiyim artık 79 a az kalmış. Sporun da tadını aldım. Daha da birakam ben...
bende yatar. Iyi geceler![]()
canım menuyle sporun cok guzelama o ekmeklerı napsak acaba 1dl hatta yarım dlm olsa ne guzel olur.. kahvaltını domates salatalık bıber roka yesıllık ne buluyosan zengınlestırebılırsın..hem gözün doyar hem miden
ister kahvaltı salatası yap ıster söğüş ye
![]()
ben gunluk ıctıgım su sısesının ıcıne cubuk tarcın atıyorum canım..cok sukur 1,5ay oldu nerdeyse baslayalı canım hıc tatlı cekmıyo..bunu da deneyebılırsın ıstersenAnam yok kahvaltida ekmek yemeyince gözüm dönüyor herseye saldirasim geliyorbir de emziriyorum ya canım ondan herhalde bir iki kez denedim ekmeği kesmeyi ama seker krizi olarak geri döndü bana.. ama 1 dilime indirebilirim.. bunu deniciimm
![]()
valla kaç kişicik yazmıs menuyu kaptan furacak hepınızı ben söyliymm..
Ayrıca yarın persembe hanımlar yarıs vardı hatırlatayım bı ses verın bakayımmm..menuyu yazmazsanız kaptan furur,kacamak yaparsanız ördek furur,yarısı kaybedersek de ben fururum o kadar ajanlık yapıyoz bosa mı gıtsınenn birinci biz olmalıyız bize birincilikler yakışır şekerler hıııhıhıhıhıı
![]()
ben gunluk ıctıgım su sısesının ıcıne cubuk tarcın atıyorum canım..cok sukur 1,5ay oldu nerdeyse baslayalı canım hıc tatlı cekmıyo..bunu da deneyebılırsın ıstersen![]()
ne biçim yanıyo dimi dimiiiPilates topunun ustunde ziplama spordan sayılır mi :))) bi de pilates topuyla gobek egzersizi yaptim 10 kere. Daha fazlasina bunyem 'nayir nolamaz' dedi :))
Aaa sen bu saatte burda oluyormuydun rakibem :) yok yok merak etme kaçamak yapmam şurda tatilimefe 2 gün kaldı bikini giycem yapamammmmRakibem Y Yuppiyayye nerelerdesin kaçamak yapmıyorsun demiiiiyada yap yap sonuçta rakibiz ben seni geçeyim
![]()
aminn aminn annem de hep böyle derAboov allah senin eline dusurmesin![]()
![]()
ne biçim yanıyo dimi dimiiianamm ne fena bısey o..ben de pilateste pek dayanamıyorum..bı yerden sonra yerde yuvarlanma calısmasına dönüyo
![]()
![]()
![]()
heeyyt be kimin rakibesiVerirmiyim artık 79 a az kalmış. Sporun da tadını aldım. Daha da birakam ben...
bende yatar. Iyi geceler![]()
Nayırrr tatlı rakibim spor yapmazsan bunlar erimez tatlımKızlarr bende menümü paylaşıp yatayım 2 gündür uyku sorunum var oda sinirlerini yıpratıyo
Sabah:1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,maydonoz,biber+yarım dilim karpuz
Öğlen:1 kase çorba+taze fasulye+1 tabak salata+yarım dilim karpuz
Akşam:1 tabak taze fasulye+1 tavuk baget haşlanmış+1 kase yoğurt
Sonra 1 bardak sıcak süt
Su:3 lt üstü
Spor:yok
İyi geceler herkese