• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevgili takim arkdaslarim hepinize iyi geceler :68:
gemischtes_0041.gif

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek.

Ara: Yeşilçay ve sodali kür

Aksam: 4 yaprak sarması. 3 yk yoğurt.

Su: 3 lt su

Spor: 1.5 mile koşmalı Leslie. 30 duvarda şınav. 30 ayakta mekik. Gitsin pis göbek :KK48:

kollontai kollontai morordek morordek @nilsub
canım menuyle sporun cok guzel:super: ama o ekmeklerı napsak acaba 1dl hatta yarım dlm olsa ne guzel olur.. kahvaltını domates salatalık bıber roka yesıllık ne buluyosan zengınlestırebılırsın..hem gözün doyar hem miden ;) ister kahvaltı salatası yap ıster söğüş ye :kk77:

canım menuyle sporun cok guzel:super: ama o ekmeklerı napsak acaba 1dl hatta yarım dlm olsa ne guzel olur.. kahvaltını domates salatalık bıber roka yesıllık ne buluyosan zengınlestırebılırsın..hem gözün doyar hem miden ;) ister kahvaltı salatası yap ıster söğüş ye :kk77:

Anam yok kahvaltida ekmek yemeyince gözüm dönüyor herseye saldirasim geliyor :D bir de emziriyorum ya canım ondan herhalde bir iki kez denedim ekmeği kesmeyi ama seker krizi olarak geri döndü bana.. ama 1 dilime indirebilirim.. bunu deniciimm :48:

Pilates topunun ustunde ziplama spordan sayılır mi :))) bi de pilates topuyla gobek egzersizi yaptim 10 kere. Daha fazlasina bunyem 'nayir nolamaz' dedi :))

valla kaç kişicik yazmıs menuyu kaptan furacak hepınızı ben söyliymm..
Ayrıca yarın persembe hanımlar yarıs vardı hatırlatayım bı ses verın bakayımmm..menuyu yazmazsanız kaptan kollontai kollontai furur,kacamak yaparsanız morordek morordek ördek furur,yarısı kaybedersek de ben fururum o kadar ajanlık yapıyoz bosa mı gıtsın:sus::KK62::KK20: enn birinci biz olmalıyız bize birincilikler yakışır şekerler hıııhıhıhıhıı :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Son düzenleme:
Anam yok kahvaltida ekmek yemeyince gözüm dönüyor herseye saldirasim geliyor :KK70: bir de emziriyorum ya canım ondan herhalde bir iki kez denedim ekmeği kesmeyi ama seker krizi olarak geri döndü bana.. ama 1 dilime indirebilirim.. bunu deniciimm :KK48:
ben gunluk ıctıgım su sısesının ıcıne cubuk tarcın atıyorum canım..cok sukur 1,5ay oldu nerdeyse baslayalı canım hıc tatlı cekmıyo..bunu da deneyebılırsın ıstersen ;)

valla kaç kişicik yazmıs menuyu kaptan furacak hepınızı ben söyliymm..
Ayrıca yarın persembe hanımlar yarıs vardı hatırlatayım bı ses verın bakayımmm..menuyu yazmazsanız kaptan furur,kacamak yaparsanız ördek furur,yarısı kaybedersek de ben fururum o kadar ajanlık yapıyoz bosa mı gıtsın:sus::KK62::KK20: enn birinci biz olmalıyız bize birincilikler yakışır şekerler hıııhıhıhıhıı :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Aboov allah senin eline dusurmesin :dua: :silah:

Kızlarr bende menümü paylaşıp yatayım 2 gündür uyku sorunum var oda sinirlerini yıpratıyo :(

Sabah:1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,maydonoz,biber+yarım dilim karpuz

Öğlen:1 kase çorba+taze fasulye+1 tabak salata+yarım dilim karpuz
Akşam:1 tabak taze fasulye+1 tavuk baget haşlanmış+1 kase yoğurt
Sonra 1 bardak sıcak süt
Su:3 lt üstü
Spor:yok
İyi geceler herkese

ben gunluk ıctıgım su sısesının ıcıne cubuk tarcın atıyorum canım..cok sukur 1,5ay oldu nerdeyse baslayalı canım hıc tatlı cekmıyo..bunu da deneyebılırsın ıstersen ;)

Evet onu yapıyorum işe yarıyor cidden.. Zaten ben cok abur cubur tüketen bitiydim cubuk tarcinla üstesinden geldim

Pilates topunun ustunde ziplama spordan sayılır mi :))) bi de pilates topuyla gobek egzersizi yaptim 10 kere. Daha fazlasina bunyem 'nayir nolamaz' dedi :))
ne biçim yanıyo dimi dimiii :confused: anamm ne fena bısey o..ben de pilateste pek dayanamıyorum..bı yerden sonra yerde yuvarlanma calısmasına dönüyo :D :D :D

ne biçim yanıyo dimi dimiii :confused: anamm ne fena bısey o..ben de pilateste pek dayanamıyorum..bı yerden sonra yerde yuvarlanma calısmasına dönüyo :D :D :D

Hahaha aynen ya :D zaten sadece bir hareketi 10 kere yapabildim ondam sonra pes edip topu yastik olarak kullanmaya karar verdim :D :D

Kızlarr bende menümü paylaşıp yatayım 2 gündür uyku sorunum var oda sinirlerini yıpratıyo :KK43:

Sabah:1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,maydonoz,biber+yarım dilim karpuz

Öğlen:1 kase çorba+taze fasulye+1 tabak salata+yarım dilim karpuz
Akşam:1 tabak taze fasulye+1 tavuk baget haşlanmış+1 kase yoğurt
Sonra 1 bardak sıcak süt
Su:3 lt üstü
Spor:yok
İyi geceler herkese
Nayırrr tatlı rakibim spor yapmazsan bunlar erimez tatlım:KK12:yalnız 10 puan menüne :KK19:beğendim dişli rakibim varmış bak korktum şimdi:KK17:

Back
X