• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay sağol canım inşallaah bende bu sabah tartıldım 77.2 çıktım ama çom şişim o yüzden galiba ....
Bu süreçteki kiloya fazla takılma önce sağlığına kavuş.Ama yediklerine dikkat et yinede, gerçi sen dikkat ediyorsun ;) Ben inanıyorum taşlardan kurtulunca eskiden iyi gidecek kilolar

Korkarak yazıyorum ama napayım. Mecbur yazacam
geçen hafta 81.7
Bu hafta 82.4
fark maalesef +700
Kizz bu neeee:skandal: gecen hafta da 82den 81,7 bildirmistin zaten...
Kiz sana bi hafta katıksız hapis :sopa: sener senin sekerpare de dedigi gibi..
Ekmek makarna pilav gormiym bi catal bile bu hafta menulerde sakin..evdesin zati aksam 7den sonra da bisey yemiyosun..spor aksatilmicak ayrica ikimize gunluk bi spor vericem yarisicaz ordan.. haftaya 80li geliyosun bacim bozusuruz valla..bi de karpuz cok tuketiyosun ful seker o onu gun asiriya indirelim bence..
Ayrica kaptandan gelecek saglam bi cezaya da hazir ol bacim:olamaz::silah:

Burda öğrendiğim bisey 5ltlik su sisenin koy hangi tarti hangi duz yerde 5kilo gosteriyosa orasi dogrudur canim :KK66:
işte ben o 5 i bulamadım hep bir artı var ama her fayansta miktar değişiyor ve her koyuşta da değişiyor.sanırım tartım bozuk

Ah aha bende umutluydum kendimden ama diyorum ya 82 ler benim korkulu rüyam. Canım daha 2 gün önce 81 lerde idim.anlamiyorum moralimi bozmayacam ve pazartesiye kadar da tartimayacam. Yoksa canım çok sıkılacak
Yok oyle bise hergun tartiliyor bana özelden mesaj atiliyor hanimefendi:sopa::KK4::KK76:

Korkarak yazıyorum ama napayım. Mecbur yazacam
geçen hafta 81.7
Bu hafta 82.4
fark maalesef +700
Canım sen demişsin ya 82 kıramıyorum diye bak bende takıma ilk girdim evde normal baskul vardı 82 gosteriyordu sonra 80 duştum kaptanımız dijital tartı al kendine listeye giriceksen dedi aldım eve geldim bi tartıldım 82.5 oha dedim sonra listeye tartı farkı yazıp 82.5 devam ettim hatta ebru 82 iki kere kırdın helal diye acayip moral vermişti o yüzden ben inanıyorum sen 80 bile kırıcaksın o yüzden bırakmak yok dun tv doktor bile diyo diyetteyken çok çok hızlı vericez sanmayın yavaş veriliyor ama istikrar ve sabır bırakmamak önemli diye ...;)

Dünün menüsünü yazayım öncelikle
Sabah yarım simit bir yumurta 2 çeri domates minik bir peynir
Öğle 7 badem 7 fındık
Akşam yarım tabak sulu köfte 5 adet yaprak sarma bir tabak cacık
@kollontai morordek morordek
Su 3 lt
Spor 15 dk Leslie 100 ip atlama
Simit yemesen guzel olur canim..bi de bu sarmalari dolmalari birakin yahu diyette olur muymus hic :(

Gunaydın hanımlar!
T tatlitambak :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: Anladın sen onu
ya o + cikmis ama ben bu hafta baya takip ettim onu, iyiydi ya.
sadece karpuz fazlaydi, bana da o fazla gelmisti acikcasi; ama spor da sisiriyor ya agirlikli calisinca birkac gun sonra iniyor belki ondandir T tatlitambak

Kizlar bir de her gun yerine haftada 1 max 2 tartilin ya, gunden gune cok degisiyor bence; o da moral bozuyor.

***5. Takım 467. Etap***

ebrusonmez (57,9/57,7/0,2/%0,35)
d_mndc (77,4///) sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılmak istiyor.
deryalimm07 (75/
tatlitambak (81,7/82,4/-0,7/-%0,86)
savurgan (71,9/
denhizx (70,5/70,3/0,2/%0,28)
melampusefe (72,4/
parkbyull (96/95,2/0,8/%0,83)
Ay Isigim (66/
inatettimolacak (82,8/81,5/1,3/%1,57)
minnakkelebekim (80,2/

5. takım ortalaması: %

blanche_ea (58,8/58,6/0,2/%0,34)
btlbetul (64,2/