• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyyy kızlar bugün babası cimcimeye diyorkiii artık vakti geldi kızıma biz kardeş alalım demi aşkım diyor kızımda çıt yok babası 3. Kez sorunca yeterrr aldıkkk yeter ben çoçuk bakıcısı falan olamam baba tamammı :confused:dedi babası aşkım sen bakmıcankii anneyle ben bakıcam sende arada yardım edersin olurmu dedi hayırrr istemiyorum sonra anneme iki kişi anne der babamada iki kişi der olmaz kabul etmiyorum dedi :-)sonra ne düşündüyse ne var ne yok toplamış gelmiş al bunlarda mokkkluuu oğlunun :KK46:olsun dedi gümmm diye attı orta yere:confused:şimdi ne tripler atıyor babasına konuşmuyoruzda heee :-)hiçççç hazır değil benim kızım hiççç 2. Ci çoçuğumuz olmayacak bizim anlaşıldı zaten ben istemiyorum aferim kızıma annesinin kızı yaaa:KK36:
senin bıdıkta pek bilmiş maşallah:nazar:

senin bıdıkta pek bilmiş maşallah:nazar:
Hemde öyle böyle değil yaa festivalden sonra kayınvalide akşam yemeği yedik eve geçdik banyo yaptırdım bu sürekli poposuna bakıyor ama görmen lazım:KK48:sonra bana dönüp artık sağlıklı yemekler yiyecem öğretmenim söyledi yoksa senin gibi koca popolu olcam dedi:confused:ben koca popolu değilim çoçuğum iri kemikliğim dedim :63:o zaman sadece süt iç yat sonra cayıf ol tamammı dedi:işsiz:bide balık yeme artık:bicak:neden dedim sen yeee bütün balıkları balık kalmaz denizde git ot yee ondan çukkkk tamammı diyor mecbur kabul ettim:eek:

Hemde öyle böyle değil yaa festivalden sonra kayınvalide akşam yemeği yedik eve geçdik banyo yaptırdım bu sürekli poposuna bakıyor ama görmen lazım:KK48:sonra bana dönüp artık sağlıklı yemekler yiyecem öğretmenim söyledi yoksa senin gibi koca popolu olcam dedi:confused:ben koca popolu değilim çoçuğum iri kemikliğim dedim :63:o zaman sadece süt iç yat sonra cayıf ol tamammı dedi:işsiz:bide balık yeme artık:bicak:neden dedim sen yeee bütün balıkları balık kalmaz denizde git ot yee ondan çukkkk tamammı diyor mecbur kabul ettim:eek:
ısırsaydın poposunu .....:KK48:

günaydın kızlar nasılsınız?
Valla kollontai kollontai iyi diyelim full enerjikim bugun sabahki kayınvalide ve çetesi vakasından sonra kız sabah 9 toplamış bütün görümcelerin çoçukları yatıyorduk dayiiiii dayiiii ön kapıdan birileri arka kapıdan diğerleri gümmm gümmm kapıları kırcaklar kalk dayiiii kalk aç kapıyı dedim eşime bide eşim iyiki geldiniz bizde festivale gidecekti dedi çoçuklar koro halinde aslansın dayiiii dediler kalktık gittik gezdik tozduk:dondurma:dayiiininnn bütün parası bitti :63:ohhh olsunnn :halay:neşem yerime geldiiii:KK73::KK73:bu heyecanla ben 2 kilo daha veririm :KK71::KK71::rolleyes:

arkadaşlar herkese yazıyorum bunu
1 geçmişi niye okumuyorsunuz
2 niye tartınızı yanınızda taşımıyorsunuz gittiğiniz yere
3 niye farklı tartılar peşinde koşuyorsunuz
kural basit her hafta aynı tartıda tartılmanız gerekiyor!!! ve gemişi okumak ZORUNDASINIZ!!! ben size yazdığım hiç bir mesaja cevap alamıyorum!!!!
Ben geçte olsa okuyorum. 3 günlük geçmişiokudum az önce bitti. :dondurma:
kızlar ben listeyi ekliycem şimdi
Bence çok faydalı bir uygulama olacak. Ellerine ve aklına sağlık..:KK76:
kızlar hepimizi tebrik ediyorum 4. takım 1,212 ortalamayla bizi üçe katladı resmen :işsiz::kızgın:
Rezillik diz boyuuuu:KK12:
Bu haftada yarışıyoruz en azından beraberlik yakalamalıyız.

hergün yazacağım artık bende, ama ben bugün 65 çıktım ya bu hafta ödem atarım muhtemelen, yani haftasonuna 63 falan çıkarım diye tahmin ediyorum moraliniz bozulmasın o ödem ondan o kadar hızlı verrim,, tabi bu benim umudum :)))
btlbetul btlbetul Betülü geçmişsinn.:KK12:
27 mayıs spor yapanlar listesi

1. kollontai - leslie 2 mile + jillian level 3 + 50 squat = toplam 60 dk

2. Tatlitambak - 45 dk zumba + 30 dk kondisyon bisikleti + 400 ip atlama-50 ayakta mekik-30 sumo squat -30 duvarda şınav (25 dk sürdü toplamda) ===》》 toplam 100 dk
Vayy vayyy vayyy
Hatunlara bak :halay:

2. Tatlitambak - 45 dk zumba + 30 dk kondisyon bisikleti + 400 ip atlama-50 ayakta mekik-30 sumo squat -30 duvarda şınav (25 dk sürdü toplamda) ===》》 toplam 100 dk

3. blanche_ea - leslie 1 mil + kayla ikinci hafta full body workout + esneme hareketleri = 50 dk
Herkese iyi geldi bu liste :KK76:

sodalı yeşilçay nasıl bşy acaba?

bebek kac aylık bnmde bebegım var :KK46:
Allah bağışlasın.
Bende yaptım içiyorum şu an bu arada herkese iyi hafta sonları kızlar....
Ben bi aralar 1 litre içerdim. Nazarınız değdi artık 1 bardak içmiyom.:63:
morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub bugünkü menüm
Kahvaltı 1 dilim ekmek sahanda 1 yumurta donates 3 zeytin
Saat 13 de 1 dilim kıymalı pide
Su 1.5 litre

Yediklerimi de çıkardım kızlar. Hiçbir şey yememiş gibiyim. Açım ama yemek görmek istemiyorum. Kolay kolay hastalanan midesine yediği dokunan biri değilimdir. Neden böyle oldum anlamadım.diyet mi etkiledi acaba
Geçmiş olsun canım.
Ayy lavaboya çıksam daha iyi olcaaazzz kaptanım.
Canım form çayı içsen iyi gelir.:kahve:
Neler neler aldın kız de Bakım. ..
bende hacamat yaptıracam yarın o yüzden bugün havyavsal hiç bir ürün yemiyorum
Şifası olur inşallah
bütün plates malzemelerini aldım hepsi burada comdan istediğim gibi tam takım yoktu tek tek seçtim o yüzden fiyatı arttı ama olsun birde step tahtası aldım...:KK6:
Artık buraların tozunu attırırsın.:KK76:

Ayyyy kızlar bugün babası cimcimeye diyorkiii artık vakti geldi kızıma biz kardeş alalım demi aşkım diyor kızımda çıt yok babası 3. Kez sorunca yeterrr aldıkkk yeter ben çoçuk bakıcısı falan olamam baba tamammı :confused:dedi babası aşkım sen bakmıcankii anneyle ben bakıcam sende arada yardım edersin olurmu dedi hayırrr istemiyorum sonra anneme iki kişi anne der babamada iki kişi der olmaz kabul etmiyorum dedi :-)sonra ne düşündüyse ne var ne yok toplamış gelmiş al bunlarda mokkkluuu oğlunun :KK46:olsun dedi gümmm diye attı orta yere:confused:şimdi ne tripler atıyor babasına konuşmuyoruzda heee :-)hiçççç hazır değil benim kızım hiççç 2. Ci çoçuğumuz olmayacak bizim anlaşıldı zaten ben istemiyorum aferim kızıma annesinin kızı yaaa:KK36:
Nelerde biliyormuşş. :KK15:

Ayy çok şekermiş yaa
Ne kararlıktı

Ayyy canım semizotu çekti kız. En yakın zamanda yiyeceğim.mmm
senin menu de süper. Ben akşam çok yedim gibi geliyor.ama çok acikmistim. Nasıl yedim hatırlamıyorum bile.
Bizim burda semizotunu demet halinde satıyorlar 3-4 dal 8 liraya denk geliyor altın kadar değerli acayip seviyorum bende geçen yıl anneme demiştim kardeşimin kayınvalidesi sağolsun duy benim sevdiği birgün üşenme kalk gel anneme elinde yeminle koca çuval içi semizotu yeee Annimmm yeee yeee kucummm yeee bicim bahce doliii yine getürürm ben cana diyor sağ teyzem allah razı olsun dedim annem o gittikden sonra kız kim yiyecek bu kadar otu diyor bari azıcık kesde ziyan olmasın her geldiğinde getir demi diyor:dondurma:tüm mahalleye dağıttık kadın ne sevap işledi :halay:

Bizim burda semizotunu demet halinde satıyorlar 3-4 dal 8 liraya denk geliyor altın kadar değerli acayip seviyorum bende geçen yıl anneme demiştim kardeşimin kayınvalidesi sağolsun duy benim sevdiği birgün üşenme kalk gel anneme elinde yeminle koca çuval içi semizotu yeee Annimmm yeee yeee kucummm yeee bicim bahce doliii yine getürürm ben cana diyor sağ teyzem allah razı olsun dedim annem o gittikden sonra kız kim yiyecek bu kadar otu diyor bari azıcık kesde ziyan olmasın her geldiğinde getir demi diyor:dondurma:tüm mahalleye dağıttık kadın ne sevap işledi :halay:
Annem yapardı çok severdim ama ben hiç almadım.Denesem mi acaba
Nohutlu yemeğini çok severdim.

Annem yapardı çok severdim ama ben hiç almadım.Denesem mi acaba
Nohutlu yemeğini çok severdim.
Denee dene çok lezzetli bizde bilmiyorduk benim rahmetli kuzen kampa gitmişti orda her öğle yemeğinde varmış o alıştırdı bizide nur içinde yatsın bazen aklıma oda geliyor semizotu yerken hüzünleniyorum:KK61:

28 Mayıs 2016 spor listesi

1.tatlitambak ===》》》 45 dk bisiklet +45 dk yürüyüş +60 ayakta mekik +30 sumo squat ağırlıkla +30 duvarda şınav +300 ip atlama Toplam da 110 dk

2.inatettimolacak : 2mile leslie + slim in 6 start it up +50 squat +100jj Toplam süre--> yaklaşık 1,5saat

3.ebrusonmez:
Leslie 4 mile } 1 saat

3. blanche_ea - leslie 1 mil + kayla ikinci hafta full body workout + esneme hareketleri = 50 dk

4. ebrusonmez- 35 dk yürüyüş.

Back
X