• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

200 zıplama yerine 30 dk yürüyüs de olur ama o da bacak calıstıran bi sey :)
Bu zamana kadar ya zıpzıp ya yürüyüs olarak verildi ama bilemedim ki 200 zıpzıp edecek kardio yap bi sekilde :KK70:
Ay bunu okuyana kadar ben jillianın arkasına 100 zıp ekledim. Daha karın egzersizi yapıjam ondan sonra da bi 100 daha yapıp cezamı tamamlarım
Yürüyüşüde Sabah yaptım işe gitmeden koşu bandında
Alt komşu henüz gelmedi hadi hayırlısı :)
kızz zaten incesin sen ondan göremiyolardır yani seni bacım :KK70: :KK70: şaka bi tarafa ben de geçiş dönemlerini atlatmak için bikaç parca küçük kıyafet aldım kendıme eskıler olmuyo artık cunku :halay::halay:

Ya varya bugün Sabah eski dar tshirtümü giydiğimdeki moralimi gör ama
Şimdi giydiğim salaş tshirtümle aynı göbikli ben hiç fark yok gibi. :(
Biraz dar giymeli ya.
Aslında benim pek kiloyla derdim yok 65 olam ama fit görünem.
Diyetisyene sordum. Bölgesel zayoflama yok dio. Göbeği mekikle değil kilo vererek vucüttaki yağ oranını düşürürek verebilirsin dio..

Kızlar cezama karşı geldiğimden değil Vallahi meraktan soruyorum
Zero da sıfır şeker dio gene de kilo yapar mı ya
Mesela canım limonata çekti soğuk soğuk
Şekersiz aldım kalorisi yok gibi bişi
Gene de içmeyemmi
Içemmi
Içem dimi Içem Içem :))

Maden sıyu baş ağrısını engelliomu canım
Cok susuz kalıyoruz canim ramazan da malum..bi de yemekler hep agir oluyo.su icemeden hep wc cikiyoruz.vucut idrarla ve terle mineral de kaybediyo..iftar sahur arasi bol su icip maden suyuyla destekliyorum ben yillardir..babam 30luk kasalarla alir hep :D bas agrisi nadir olur bende hep madensuyunun alameti oldugunu düşünüyorum acikcasi

Gene de içmeyemmi
Içemmi
İslenmis gidadan uzak durmaya calis canim..meyveli süt yapabilirsin kendine ara öğün olarak mesela abartmadan tabi.. ya da evde kendin kompsto tarzi yapabilirsin tabi seker yerine tatlandirici kullanmak daha iyi oluyo diye düşünüyorum ben

Patateslerinden yemedim diyosan yememissindir sana güveniyorum rakibem..evet hafif guzel olmus..bi de bisey sorucam sabah o 3yimirtayi tek basina mi yidin...

1 lokma bile sürmedim. Kız ağzıma..o kadar sporum a yazık olmasın dimi ama.
evet canım 3 yumurta yi da ben yedim. Yumurta çok seviyorum. Kapasite daha fazladır bende.

Ay bunu okuyana kadar ben jillianın arkasına 100 zıp ekledim. Daha karın egzersizi yapıjam ondan sonra da bi 100 daha yapıp cezamı tamamlarım
Yürüyüşüde Sabah yaptım işe gitmeden koşu bandında
Alt komşu henüz gelmedi hadi hayırlısı :)
E süper o zaman halletmissin bile :)

Gene de içmeyemmi
Içemmi
Sekersizlerin kalorisi yok gibi gorunuyor ama dogal degil sonucta. Sekersiz limonata yine daha masum ama kolada zararlı bir sürü sey var :) Diyet topigindeki biri kola icmemeli bence :p

1 lokma bile sürmedim. Kız ağzıma..o kadar sporum a yazık olmasın dimi ama.
evet canım 3 yumurta yi da ben yedim. Yumurta çok seviyorum. Kapasite daha fazladır bende.
afiyet olsun da herşeyin fazlası zarar bebişim..neyse daha fazlasını tek seferde tüketme bari ne diyem ;)

iftarda bir salata çorba valla 1 ayda incecik oluruz :)
fikrim hergun iftarda
çorba+ karabuğdaydan yoğurtlu salata çeşitleri değişebilir
yatmadan 1 saat önce tarçınlı süt
sahur 1 haş yumurta 1 esmer ekmek
iftarla sahur arası 3 litre su
Böyle yersen zaten incecik olursun. Bu menünün kalorisi 600falandır.

1 Haziran Ceza Listesi (2haziran/21:00 güncellendi)

1. M melampusefe --> 300 zıp(daha öncekini yapmadın sanırım görmedim ben) + 500 zıp(Dünden yazdı bunu kaptan)
  2. ebrusonmez ebrusonmez --> 300 zıp (31mayıstan) + 100 zıp (ceza bitirilmediği ıcın) +300 zıp(1hazıran menusunden) ( bi daha yazmış menuye bı sormak lazım total ne kadar dıye :KK48:) tatlım onaylandı totalin 700 zıpmış :KK48:
  3. parkbyull parkbyull --> 15dk yürüyüş --> 15dk yürüyüş yapıldı :KK9:+ 20dk daha yazdı sana kaptan canım
  4. M minnakkelebekim -->200 zıp-->200 zıp yapıldı :KK9:
  5. T tatlitambak --> 500 zıp -->500 zıp yapıldı :KK9:

Cezalar cumaya kalmasın didi kaptan hanımlar bilginize !!!

kollontai kollontai

5 kg mıııı?:oha:
Naptın kız nasıl kaldırıyorsun o dambılları :KK57:

Evet yaa cok kızmıstı :silah:

Hayır canım maalesef düzelmiyor. Bu ilaç tiroid bezime karsı üretilen antikorları düsürmüyor, sadece tiroid bezimin ürettigi hormona ek takviye hormon almıs oluyorum onu fazla yormamak icin :) Aslında dedigim gibi benimki cok ileri seviyede degilmis ama ilerleyebilir de bilemiyoruz... Takip edilecek sürekli.
Simdi o antikorları düzeltmek üzere alternatif yontemler arastırıyorum. Glutenli besinler yemek maalesef bu antikorları artıyor diye okudum cogu yerde. Gluteni kesen bir arkadasım da degerlerinde düsüs görmüs. Bi ayrım noktasındayım su an resmen, gluteni hayatımdan cıkarabilecek miyim, cıkaramayacak mıyım :)

Cok merak ettim vallahi :KK48:
Canım yaa yediğimiz herşeyde de gluten var. Allah yardımcın olsun.Umarım ilerlemez.

Back
X