• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5 kg mıııı?:oha:
Naptın kız nasıl kaldırıyorsun o dambılları :KK57:

Evet yaa cok kızmıstı :silah:

Hayır canım maalesef düzelmiyor. Bu ilaç tiroid bezime karsı üretilen antikorları düsürmüyor, sadece tiroid bezimin ürettigi hormona ek takviye hormon almıs oluyorum onu fazla yormamak icin :) Aslında dedigim gibi benimki cok ileri seviyede degilmis ama ilerleyebilir de bilemiyoruz... Takip edilecek sürekli.
Simdi o antikorları düzeltmek üzere alternatif yontemler arastırıyorum. Glutenli besinler yemek maalesef bu antikorları artıyor diye okudum cogu yerde. Gluteni kesen bir arkadasım da degerlerinde düsüs görmüs. Bi ayrım noktasındayım su an resmen, gluteni hayatımdan cıkarabilecek miyim, cıkaramayacak mıyım :)

Cok merak ettim vallahi :KK48:
canım greçka karabuğday glutensizmiş ve çok güzel araştır :)

Kızlar cezama karşı geldiğimden değil Vallahi meraktan soruyorum
Zero da sıfır şeker dio gene de kilo yapar mı ya
Mesela canım limonata çekti soğuk soğuk
Şekersiz aldım kalorisi yok gibi bişi
Gene de içmeyemmi
Içemmi
Içem dimi Içem Içem :))
yalan bacım şeker olmazsa tadı güzel olurmu hepsi pazarlama taktiği sakın içmeeeeeeee çok kızarım bak :sopa::sopa::sopa:

Sekersizlerin kalorisi yok gibi gorunuyor ama dogal degil sonucta. Sekersiz limonata yine daha masum ama kolada zararlı bir sürü sey var :) Diyet topigindeki biri kola icmemeli bence :p
Tımam Tımam
Mesaj alındı :(
Ama yarın akşama ödül olsun bir bardak olmamı ;)

yalan bacım şeker olmazsa tadı güzel olurmu hepsi pazarlama taktiği sakın içmeeeeeeee çok kızarım bak :sopa::sopa::sopa:

Annecim seni çok seviyorum kendime koca bile bulmayacam hep yanında olacağım. Neden biliyor musun çünki öldüğünü zaman gömmek için. Kızımın şuanki sohbeti

Gülsem mi agla Sam mi bilemedim
ay benimkide diyor anne ben evleniyim sen ölünce yalnızmı kalıcam diyor ay bende ne garip şeyler konuşuyor diye üzülüyordum tek benimki değilmiş demekki :skandal:

Canım yaa yediğimiz herşeyde de gluten var. Allah yardımcın olsun.Umarım ilerlemez.
Aslında arastırmaya baslayınca asırı zor da degil gibi geldi. Tahıl proteini gluten, bugday, cavdar ve arpada temel olarak varmıs. Artık çölyak hastalıgı da baya yaygınlastıgı icin glutensiz unlar satılıyormus, nilsub da asagıda demis kara bugdayda falan da yokmus. Bakalım gözüm yerse belki de baslarım :) Ama kötü yanı şu ki, diyetteki gibi kacamak yapamıyormussun bu gluten olayında yani az yiyeyim ne olacak diye bir sey yokmus azı da cogu da aynı etkiyi gösteriyormus, o yuzden iyi irade lazım :)
ay birde limonlu kek vardı hala aklımda:KK70::KK70::KK70:
Butun camasırlarımı döktün sen de be :D
canım greçka karabuğday glutensizmiş ve çok güzel araştır :)
Evet onda yokmus :)
Bakalım ya kendimi yavastan alıstırayım kafa olarak belki glutensiz yasamaya karar veririm kimbilir :)
aa o zaman bir göreydin burayı gır gır sabahlara kadar sayfa okumaya yetişemiyorduk:KK70:
Sorma yaa ne güzel günlerdi :)
btlbetul btlbetul nerdesin ya bana satasmanı bile özledim :))
Tımam Tımam
Mesaj alındı :KK43:
Ama yarın akşama ödül olsun bir bardak olmamı :KK66:
Yarın getirecegin eksiye göre bakarız :p

Menüyü de yazayım kızlar
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub T tatlitambak

Sabah
Dukan krepcık
bol yesıllıklı omlet
domates az peynır
3 y.zeytın 2dl salam cay

Öğle