• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Regldendir. Masallah ya cok iyi gidiyorsun yalnız ;)

Tamam bugun daha yapacaksın sanırım, bitince gene beni etiketleyip yazarsın ;)

Ya bu hareket beni cok zorluyor ama cok güzel calıstırıyor haklısın :) Karın ve yan simitlerin erimesi icin birebir.
Canım ya benim kalça ve basen eritmem gerekiyor ne yapsam kine...

kızlar menüm kollontai kollontai morordek morordek
kahvaltı : 1 haş yumurta 2 zeytin 2 yk kavurma 2-3 dilim domates salatalık yarım dilim tbe
ara 1 kayısı 1 kuru incir 5 fındık
öğlen 1 kase zeytinyağlı taze fasulye yarım kase keten tohumlu yoğurt
ara 1 salatalık
akşam 1 kase zeytinyağlı taze fasulye yarım kase keten tohumlu yoğurt

spor 2 miles 100 twister 100 ipli ip 30+10 dk= 40 dk
su 2 lt
yeşil çaylı kür 1 lt :halay:

Regldendir. Masallah ya cok iyi gidiyorsun yalnız :KK66:

Tamam bugun daha yapacaksın sanırım, bitince gene beni etiketleyip yazarsın :KK66:

Ya bu hareket beni cok zorluyor ama cok güzel calıstırıyor haklısın :) Karın ve yan simitlerin erimesi icin birebir.

Muhteşem bir hareket yaaa... 30 dk daha ekleme yaparsan sevinirim canım. Ay bugün iyi spor yaptim. Kilo çok veremesemde inceliyorum

Kalça için squat çok iyi bence. Basen için de degisik degisik hareketler var, ben arada onlardan yapıyordum ama sürekli degildim, pek eridigi de söylenemez zaten :KK70:

Ben squat yapıyorum 2 haftadır ve muhteşem fark var. Keşke metre olsaydı da ölçülerimi alsaydim

WP_20160609_006.webp

kızlar akşam üstü yürüyüşe çıktım ıhlamurlar olmuş topladım geldim :)

Sahur 1.30 da
Buranin sahur için bir ekmeği var ramazan pidesi desen değil. Yağlı ekmek desen değil ama güzel bişey. işte ondan 2 dilim kadar yedim. Daha da almayız galiba bir de ramazan bitmesine yakın alırız.
1.5 haşlanmış yumurta
7 zeytin
peynir

sahur
kiraz ve su

30 dk sonra yemek
3 tavuk pirzola
Salata
Ayran

şu 2 lt geçer. Iftar ve sahur arası genelde 4 lt yakın içiyorum ben kızlar.
Spor
60 dk kondisyon bisikleti
40 sumo squat
100 ayakta mekik
50 lunge
50 de yatarak mekik
ve yan simitler icon de bişeyler yaptım.
Toplam 90 dk

inatettimolacak inatettimolacak kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Eşimin söyledikleri o kadar hoşuma gitti ki. Ama çok zayıflama diyor. Ben de 68 olayım da bakarız dedim.
Sağol canım. Tartı mi kaldırdım taa haftaya perşembe kadar cikmayacam. Bana da süpriz olsun diye
bende 6 lı rakamlara bir insem şuan başka birşey istemiyorum:)

Back
X