• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam fıstıklar KV den anca vakit buldum.. Bugün tartida 76 yi gördüm .. Bakalim bu cuma 75 görmek istiyorum inşallah olur..
KV den önce ve kv den sonra diye sanki 2 ayri hayatim var.. Allah basimizdan eksik etmesin ama 2 dk oturamiyorum temmuzun sonuna kadar burada bakalim .. İyi olsun ,mutlu olsun, kalbi kırılmadan evine ulaşasın inşallah.. Bugün ne mi yedim sanirim sabah normal kahvalti yaptim hatirlamiyorum öğlen 2 girişini kepekli aksam da 1 kase çorba icicek kadar zamanim oldu .. Regl olduğumdan oruç yok .. Olsa da hem kv ne hem de kendi anneme kosturdugumdan bu sene tutamiycam sanirim ...sizi cok ozledim bennnn:KK51:
Aaaa hoşgeldin canımmm :) Biz de seni özledik yaa :KK200:
Kilo vermeye devam demek, 77'li bi kiloyla izne ayrılmıstın diye hatırlıyorum :)
Bu cuma dönüyor musun peki listeye?

Kız nilsub nilsub bak rakiben sana yetismis :)

Selam fıstıklar KV den anca vakit buldum.. Bugün tartida 76 yi gördüm .. Bakalim bu cuma 75 görmek istiyorum inşallah olur..
KV den önce ve kv den sonra diye sanki 2 ayri hayatim var.. Allah basimizdan eksik etmesin ama 2 dk oturamiyorum temmuzun sonuna kadar burada bakalim .. İyi olsun ,mutlu olsun, kalbi kırılmadan evine ulaşasın inşallah.. Bugün ne mi yedim sanirim sabah normal kahvalti yaptim hatirlamiyorum öğlen 2 girişini kepekli aksam da 1 kase çorba icicek kadar zamanim oldu .. Regl olduğumdan oruç yok .. Olsa da hem kv ne hem de kendi anneme kosturdugumdan bu sene tutamiycam sanirim ...sizi cok ozledim bennnn:KK51:
yakışır ortime :eğlence: helal sana eee baya kalıcaklarmış gelmicekmisin artık aramıza?

Kilo vermeye devam demek, 77'li bi kiloyla izne ayrılmıstın diye hatırlıyorum :)

evet canım dönüyorum öyle dedi kızlar ama bu hafta bildirim yapıcam diye..

heeeeeeeee gördüm ne olmuş mahallenin dedikoducu teyzeleri gibi hemen yapıştır haberleri :lülülü::KK70:

nilsub nilsub kız sen kaç kilosun ki cidden yetiştimmi ki pek sevindirik olurum bak.. bu arada senin ameliyat nasıl geçti bakiimm sorcam sorcam giremeyince kalıyor..

nilsub nilsub kız sen kaç kilosun ki cidden yetiştimmi ki pek sevindirik olurum bak.. bu arada senin ameliyat nasıl geçti bakiimm sorcam sorcam giremeyince kalıyor..
evet canım 76,4 en son tartım geçmişsin beni :) düşürdüm biraz mahvoldum ama biraz daha var düşürmeye çalışıyorum bakalım:)

ay gel çok sessiz buralar artıkın:KK43:
geldim geldimm :KK19:
muhabbet etmeye ihtiyacım varr ama cidden anlayabildiğim muhabbet.. kv anlatıyo ben dinliyorum ama anlattığı kişileri ömrümde görmedim kadıncağız ne anlattım diye sorsa moron moron bakarım o noktoya geldim :KK64:

muhabbet etmeye ihtiyacım varr ama cidden anlayabildiğim muhabbet.. kv anlatıyo ben dinliyorum ama anlattığı kişileri ömrümde görmedim kadıncağız ne anlattım diye sorsa moron moron bakarım o noktoya geldim :KK64:
kızz geldım kactı o oglusunun yanına benle muhabbet et ;) nasılsın nasıl gecıyo ramazanın canım

Kızlar dünkü menümü tazayım önce
Kahvaltı sahanda 1 yumurta domates 1 dilim ekmek
Ara 1 fincan Türk kahvesi
Akşam 1 kepçe çorba 3 yk patlıcan musakka 1 dilim ekmek biraz bal
Ara Türk kahvesi
Su 2 litre

kızz geldım kactı o oglusunun yanına benle muhabbet et :KK66: nasılsın nasıl gecıyo ramazanın canım
ayy etmem mi muhabbet ederim tabiii :)))
iyi hamdolsun bu sene baya koşturmalı geçiyor ama bugünümüzede şükür .. 1 ay önce evde vurup kafayı saatlerce uyuduğum günleri özlemiyo değilim .. 2 ay sonra yemek düzenimde ev düzenimde normale dönecek inşallahhh :confused:
sen neler yapıyorsun ?

evet canım dönüyorum öyle dedi kızlar ama bu hafta bildirim yapıcam diye..
Tamam canım gel tabi ki :)
heeeeeeeee gördüm ne olmuş mahallenin dedikoducu teyzeleri gibi hemen yapıştır haberleri :lülülü::KK70:
Aaa kaçar mı hiç :D
ay gel çok sessiz buralar artıkın:KK43:
Evet yaa. Neyse şimdi Duygu da dönüyor, btlbetul btlbetul de gelse ne muhabbet döner aslında :)
Ayy cok iyi anlıyorum seni, genelde ben de o modda oluyorum aile ortamlarında :KK48:

ayy etmem mi muhabbet ederim tabiii :)))
iyi hamdolsun bu sene baya koşturmalı geçiyor ama bugünümüzede şükür .. 1 ay önce evde vurup kafayı saatlerce uyuduğum günleri özlemiyo değilim .. 2 ay sonra yemek düzenimde ev düzenimde normale dönecek inşallahhh :confused:
sen neler yapıyorsun ?
ay bizim de öğrenci evinde minnak minnak geçiyo işte..annem hergün alın herşeyinizi kızım aç kalmayın bak günahı boynunuza demek için özel olarak 3posta arıyo :D :D ist iftar geç oluyo masadan kalkıp cay ıcene kadar sahur yaklasıyo zaten yatsan bı dert beklesen bı dert sabah kalkıp laba gidiyorum uykusuz kaldım bıraz canım..baska bı sıkıntı iyi çok şükür.. kv nerden geldı aynı sehırde degılsınız galıba tum ramazan bırlıkte gececek tatlıs tatlıs sanırım ;)

kızlar bu arada uyarı ve ceza lıstesını bılerek guncel yayınlamıyorum kaptan dönsüb aramıza toplu rapor verıcem..cunku o soyluyo ben toparlıyorum sadece..ama takıpteyım hepınızı merak etmeyın ;)

kızlar bu arada uyarı ve ceza lıstesını bılerek guncel yayınlamıyorum kaptan dönsüb aramıza toplu rapor verıcem..cunku o soyluyo ben toparlıyorum sadece..ama takıpteyım hepınızı merak etmeyın :KK66:
Ya ben siz takip ediyorsunuz diye takip etmeyi bırakmıstım :)
kollontai ile benim uyarılar birbirine uymuyordu zaten :)

Sabah kahvaltısı 12

1.5 haşlanmış yumurta
2yk lor peyniri
4 zeytin
ceri domates
1 bardak süt

öğlen 15.00
1 tavuk pirzola
1 kepçe kayısı komposto

akşam
yarım dilim pizza
1 dilim karpuz
salata
1 kepçe soğuk mehir corbasi

şu 3lt
Spor yok maalesef.

sabahtan beri hic oturmadım. Misafir im vardı yeni gittiler
temizlik yemek bayagi yoruldum. Bu iki gün spor yapamayacagim. Hem misafiri var hemde
regl den dolayı kanamam çok fazla. Ikinci defa böyle çok oldu
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak

Ya ben siz takip ediyorsunuz diye takip etmeyi bırakmıstım :)
kollontai ile benim uyarılar birbirine uymuyordu zaten :)
bana en son kaptanın yazdıgı ve kızların yaptıklarından kalanlar soyle
M melampusefe nın 800zıpı kalmıstı tamamlamadı henuz dıye bılıyorum onun cezası baya kabarıktı cunku :KK48: bi de @denhizx 300 zıp cezası kalmıstı..en son lıstede olanların dıgerlerı de tamamladı haftaıcınde..ama soyle de bısey var kaptan 6-7 hazirandan berı ceza yazmıyo kacamak yapanlar acsın kollarını beklesın kaptanı :D :D

uyarı lıstesınde de en fazla melampus un vardı uyarısı o da baya guzel yuzdeyle geldı bu hafta kaptan da bı guzellık yapar ona artık ;)

Back
X