• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah kahvaltısı 12

1.5 haşlanmış yumurta
2yk lor peyniri
4 zeytin
ceri domates
1 bardak süt

öğlen 15.00
1 tavuk pirzola
1 kepçe kayısı komposto

akşam
yarım dilim pizza
1 dilim karpuz
salata
1 kepçe soğuk mehir corbasi

şu 3lt
Spor yok maalesef.

sabahtan beri hic oturmadım. Misafir im vardı yeni gittiler
temizlik yemek bayagi yoruldum. Bu iki gün spor yapamayacagim. Hem misafiri var hemde
regl den dolayı kanamam çok fazla. Ikinci defa böyle çok oldu
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
bebeğim neden pizza :( yapma böyle litfeeennnn kalan menun guzel bence.reglı de spor yapamaman normal,dıger zamanlarda guzel yapıyosun artık zaten masallah sana :KK15:

bana en son kaptanın yazdıgı ve kızların yaptıklarından kalanlar soyle
M melampusefe nın 800zıpı kalmıstı tamamlamadı henuz dıye bılıyorum onun cezası baya kabarıktı cunku :KK48: bi de @denhizx 300 zıp cezası kalmıstı..en son lıstede olanların dıgerlerı de tamamladı haftaıcınde..ama soyle de bısey var kaptan 6-7 hazirandan berı ceza yazmıyo kacamak yapanlar acsın kollarını beklesın kaptanı :KK70: :KK70:

uyarı lıstesınde de en fazla melampus un vardı uyarısı o da baya guzel yuzdeyle geldı bu hafta kaptan da bı guzellık yapar ona artık :KK66:
Bence de melampusefe'nin uyarılarından silinir diye dusunuyorum :)
6-7 Haziran'dan beri ceza yazılmıyorsa o tarihe kadar geri dönüp ceza yazar mı bilemedim :) Neyse kısmet :KK48:

Kaptanın Listesine Göre Uyarı Alanlar
Güncel 07.06.16

T tatlitambak :duduk::duduk: -
@denhizx :duduk: -
parkbyull parkbyull :duduk: -
M melampusefe :duduk::duduk::duduk::duduk: :KK43:
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Uyarı [/td] [td] Kınama [/td] [/tr]

Arkadaşlar, çok söyledim ama tekrar edeyim. Bu kararları ben vermiyorum. Kaptanın söylediklerini daha derli toplu görelim diye tablo yapıyorum sadece. Bi sorunuz varsa kaptana sormanız daha sağlıklı sonuç verecektir sizlere...
Ayrıca bazı arkadaşlar güncel uyarılarını sabit geldikleri için almış. Umarım haftaya bol bol %2 ve giden uyarılar görürüz

kollontai kollontai

7hazıran da paylastıgım son uyarı lıstesı de boyleydı kızlar..ama dedıgım gıbı bı haftadır kaptan yok o gelınce soyler son durumu

bebeğim neden pizza :KK43: yapma böyle litfeeennnn kalan menun guzel bence.reglı de spor yapamaman normal,dıger zamanlarda guzel yapıyosun artık zaten masallah sana :KK15:

Yaa yemezdim de oğlumdan 2 lokma kaldı attım agzima. Ama hiç oturmadım bugün. Oğlum uyusun yarınki misafir hazırlık yapacam biraz. Kiz ben bu yoğunlukla o Pizzayi eritirim..
spor yapmadan icim rahat etmiyor ama yaa 79 lar gelsin artik...
pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorym

Bence de melampusefe'nin uyarılarından silinir diye dusunuyorum :)
6-7 Haziran'dan beri ceza yazılmıyorsa o tarihe kadar geri dönüp ceza yazar mı bilemedim :) Neyse kısmet :KK48:
bu arada bu aksam andık baya ne zaman donecekmıs kaptan canım bısey demıs mıydı sana?? en son konustugumda sınavlarım var calısıcam demıstı baska ıslerımı cıktı yoksa??

Yaa yemezdim de oğlumdan 2 lokma kaldı attım agzima. Ama hiç oturmadım bugün. Oğlum uyusun yarınki misafir hazırlık yapacam biraz. Kiz ben bu yoğunlukla o Pizzayi eritirim..
spor yapmadan icim rahat etmiyor ama yaa 79 lar gelsin artik...
pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorym
ayy ne guzel ben bekleyemıyorum valla bu haftadan hıc umutlu degılım 1-2gunum kaldı reglıye fena bı kazık atabılır bana bu hafta 'korkuyorum çiko' modundayım :( ben olamıcam sen ol barı azımlı karınca rakıbem benım :KK15: kaldırdık senı ayağı dönüşün muhteşem oldu resmen bebegım kutluyorum senı :KK73::KK9:

Aaa ben bide akşam ara yaptim. Onu yazmayı unuttum. Millet süt lac lari Tulumba tatlıları ni götürüken ben kendime. Meyve kurularindan tatlı yaptım. 1 minik çerez kase si kadar yedim
içinde olanlar ise
elma armut kurusu-kuru kaysi
chai
1 yk bitter damla çikolata
2 yk yulaf ezmesi
Kakao ben tadını beğendim.
ama hurmali cevizli falan deneyeceğim.

ayy ne guzel ben bekleyemıyorum valla bu haftadan hıc umutlu degılım 1-2gunum kaldı reglıye fena bı kazık atabılır bana bu hafta 'korkuyorum çiko' modundayım :KK43: ben olamıcam sen ol barı azımlı karınca rakıbem benım :KK15: kaldırdık senı ayağı dönüşün muhteşem oldu resmen bebegım kutluyorum senı :KK73::KK9:

Ayyy ben bu azimli buldum daha da bırakmam. Inan ki. Yaklasik 20 gün sonra memlekete gideceğiz. Hedef bayrama 75 olmak.. bende ümitli değilim ama misafir yoğunluk derken kilo gidiyor benden. O yüzden bir ümit besliyorum pazartesiye

75 olduğum zaman ilk iş anne kiz elbiselerden almak. Keşke zamanında dikkat etseydim de bayram da Kizimla gitseydiniz ne güzel. Olmadı kurban Bayramına giyer napalım. .

ördekim gittin mi burda mısın bişey sorucaktım ben.. kafama takıldı morordek morordek .. listelerden bir şekilde çıkan- izinli,mezun,diskalifiye- yeniden takıma dönüp listeye girince bölünmüyo mu yüzdesi..son haftanın 9.takımında giren bi arkadaşı almıslarda direk sasırdım..gecen hafta donenlerı bölmüşler etap sayısına ama..bellı durumlarda mı bölünmüyo acaba??

Allah im ne kadar yoruldum anlatamam. Yarına garniturlu tavuk sarma yapacam. Tavukları sosladim attım dolaba. Kıymalı börek te yapacam. Iç harfini hazırlıyorum. Kızlar tatlıya karar veremedim. Fırın sutlac mi yapsam yoksa Şerbetli bir tatlımı. Şerbetli tatlı daha kolay geliyor aslında.

Allah im ne kadar yoruldum anlatamam. Yarına garniturlu tavuk sarma yapacam. Tavukları sosladim attım dolaba. Kıymalı börek te yapacam. Iç harfini hazırlıyorum. Kızlar tatlıya karar veremedim. Fırın sutlac mi yapsam yoksa Şerbetli bir tatlımı. Şerbetli tatlı daha kolay geliyor aslında.
sütlaç daha kolay geldi bana da..hem sütlü tatlı hafif olur nispeten ramazan için..ben değişik aromalı denemeyi seviyorum..mesela damla sakızlı deneyebılırsın cok hos oluyo..ama mısafırlerıne yap sadece sen yeme olar mı bebegım ;)
Bi de annemden huydur şekerini koyarken biraz da tuz atarım ben sütleca daha başka oluyo lezzeti söyleyeyim dedim ;)

sütlaç daha kolay geldi bana da..hem sütlü tatlı hafif olur nispeten ramazan için..ben değişik aromalı denemeyi seviyorum..mesela damla sakızlı deneyebılırsın cok hos oluyo..ama mısafırlerıne yap sadece sen yeme olar mı bebegım :KK66:
Bi de annemden huydur şekerini koyarken biraz da tuz atarım ben sütleca daha başka oluyo lezzeti söyleyeyim dedim :KK66:

Bende aromalı tatları seviyorum canım. Hmmm tuzu deneyecem bakalım. Kız 2 saate yakın fırında güveç kase lerinde pişiyor ama çokta lezzetli oluyor. Ben yermiyim kiz. Onlar
Eskidendi tutuyorum artık kendimi. Şeker var zararlı diyorum. Diyet yapıyorum demiyorum. Sağlıklı değil diyorum ve böylelikle daha kolay oluyor benim kendimi tutmam...

bu arada bu aksam andık baya ne zaman donecekmıs kaptan canım bısey demıs mıydı sana?? en son konustugumda sınavlarım var calısıcam demıstı baska ıslerımı cıktı yoksa??
Canim cok detayli bilmiyorum ama cuma gunu konustugumda islerinden dolayi pek ugrayamadigini soylemisti. Yogun heralde bu aralar :(
ördekim gittin mi burda mısın bişey sorucaktım ben.. kafama takıldı morordek morordek .. listelerden bir şekilde çıkan- izinli,mezun,diskalifiye- yeniden takıma dönüp listeye girince bölünmüyo mu yüzdesi..son haftanın 9.takımında giren bi arkadaşı almıslarda direk sasırdım..gecen hafta donenlerı bölmüşler etap sayısına ama..bellı durumlarda mı bölünmüyo acaba??
Simdi gordum mesajini ya :)
Izinli uyelerde sadece izinli kaldigi etap sayisina bolunuyor canim. Diskalifiye ve mezun olan uyeler tekrar geldiklerinde yeni uye gibi islem yapiliyor. Senin dedigin ornek de diskalifiye olup yeniden giren biri oldugu icin etap sayisina bolmemisler yeni giren uye gibi islem yapmislar, bi yanlislik yok yani ;)

75 olduğum zaman ilk iş anne kiz elbiselerden almak. Keşke zamanında dikkat etseydim de bayram da Kizimla gitseydiniz ne güzel. Olmadı kurban Bayramına giyer napalım. .
Olsun tatlım kurban bayramında çok daha güzel fit olursun:KK66:bende kurbana 5 li rakamlara inermiyimkiii acaba:cry:inersem enemmmm çuuuukkk daha güzel olurum beaaaa:KK53:

Günaydın kızlar
Dün radikal bir karar alarak kızımla bezi bıraktık.
Bıraktık ama son zamanlarda hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum
Çamaşır yıka
Ozona bas
Ve sayısını bilemediğim kadar tuvalete gitgel gitgel.
Aynı zamanda temizlik
Ev toplamaca
Ee sağolsun eşimde gelir köskös elinde telefon çok yoruldum Ay nezle olujam Ay buram ağrıo die bana destek olur.
Ben yemek masasından bininci kez tuvalet die kalkarım o sırada.
Sabah Sabah geldiler hanımlarrre bana be yaaaa
Kızım Sabah süprizi yaptı.bıcı bıcı yaptık. zaten bi iki saate de nöbete gidicem oo la laaaa

Dünki menümüde bildireyim hemen
Sabah
Nescafe
Yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin

Akşam
Yarım tabak bulgur pilavı
4 5 parça tavuk ( göğüsü uzun uzun böldüm yağsız sosladım)

10 kiraz yemişimdir tatlı krizindeyim kiraz da pek tatlıydı yahu.

Spor
Dünki koşturmaya rağmen azmettim yaptım jillian level 3
40 dk tempolu yürüyüş

Su çok azdı bende kendime kızdım şimdi

Bu kadaaaa

Ya kızlar niyetli olan arkadaşlarımızı gün içinde menü bildirimi rahatsız etmiyordur inşallah
Olmadı iftardan sonra mı söylesek
Yani benim menülerim çok cezbedici değil ama ya canı çekerse
Ay bilemedim

Ya kızlar niyetli olan arkadaşlarımızı gün içinde menü bildirimi rahatsız etmiyordur inşallah
Olmadı iftardan sonra mı söylesek
Yani benim menülerim çok cezbedici değil ama ya canı çekerse
Ay bilemedim
yok canım ya bende tutmuyorum ama bilemedim tutan arkadaşlar cevap yazar :)

Back
X