- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #193.681
akşamlar olmayiiii...........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten ben de cok istahsizim ya hava asiri sicak arkadaslar valla.akşamlar olmayiiii...........
evet bugün hava çok sıcak daha doğrusu bunaltıcızaten ben de cok istahsizim ya hava asiri sicak arkadaslar valla.
zaten ben de cok istahsizim ya hava asiri sicak arkadaslar valla.
o şekerim isveç sonrası idi onun üstüne 1 hafta herşey dah,il otelde kaldım kaynanama gittim vs vs ben 73,5 olmuştum şimcik hedefim benim de 4 temmuz a kadar 68,9Evet kaptanım. Döndük çok şükür.
Çok geçmiş olsun.
Kilo almışsın. En son 69'dun.
canım haftasonları zaten biraz sakin olur kaptanda yardımcılarda ptesi toplu yazarsan uygun görürler diye düşünüyorumnyok canım ben pazartesi toplu bildirim yaparımda buraya uymuyorsa takımı bozmamak için şettirdim yoksa neden isteyim ki![]()
ooo tambağım ne yaptın ki sadece ceza hergün 1000 ip atlamak@inatettimolacak canım beni oldurselerde dünki menümü yazmam. Benim kaçamaklar Sizinkiler gibi olmuyor. Abartiyorum ben. Uyarimi alır otururum ayrıca.kollontai nin yerine kendi cezamı kendim veriyorum. Cumaya kadar hergün 1000 tane ip atlamak..,
vbende ekleyeyim buraya kendimi@inatettimolacak canım sende çok güzel spor yapıyordun eğer müsait olursan akşama hep birlikte yapalım.
Herkes mutlaka yapsın olur mu?
T tatlitambak
btlbetul
nilsub
d_mndc
Y Yuppiyayye
parkbyull
B blanche_ea
Unuttuğum varsa da artık affedin.
ben şekerim ben inanmayacaksınız ama ben hiç pilates yapmadımplates yapmayan Türk hatunu mu var.... ucundan acık yapmışlığım var.....al nefes ver nefes...
oooo blanche canım spor olayında aşmışınBen max 1 saat yapiyorum diyecegim ama cumartesi aksami 75 dk leslie+ 30 dakika kayla + kayla esnemesi yaptim.
Biraz abarttim.
Ben 56.9 koyuyorum spor da yaptigim icin hepsi birden gitsin diye beklemiyorum
ahaha pilates yapmayan turk hatunu mu; turk hatunlari genel olarak spor olarak gun yapiyorlar diye biliyorum ben![]()
o şekerim isveç sonrası idi onun üstüne 1 hafta herşey dah,il otelde kaldım kaynanama gittim vs vs ben 73,5 olmuştum şimcik hedefim benim de 4 temmuz a kadar 68,9
canım haftasonları zaten biraz sakin olur kaptanda yardımcılarda ptesi toplu yazarsan uygun görürler diye düşünüyorumn
ooo tambağım ne yaptın ki sadece ceza hergün 1000 ip atlamak
vbende ekleyeyim buraya kendimi
ben şekerim ben inanmayacaksınız ama ben hiç pilates yapmadım
oooo blanche canım spor olayında aşmışın
Aaaa rakibem ben de varım ama
Yaa evet ben muskayı cok ozledimEvet ya çok sessiz buralar
@muska77 gelsede canlansa topik
Canım en saglıklısı zaten az ama sürekli olarak vermek. Bir anda verilen kilolar bir anda da geri alınıyor unutmaSlm kizlar nasil gidiyor oruc ve diyet ikilisi bakemmm
Sahurda
Peynirli omlet
Domates
Salatalik
Peynir
Minik minik 7-8 tane kofte
Iftar
Sebze karisik izgara
1 kase yogurt
Yesillikli salata
100 gr izgara tavukk
3 litre su
30 dk yuruyus
Ayyy kizlarrr reglden sanirsam dun 71 kgdum
Sabah 70.200
Iftardan once 70neee oluyorrrrr l
Esim teselli verir dedim yerden yere vurdu yari ac geziyon sporda yapiyorsun millet ayda 10 kilo 2 ayda 20 kilo verir sende gr gr bi sorunun var yada beceremiyorsun desteksiz git diyetisyene diyor sanki diyetisyen 1 gunde 2 kilo verdirtcek ayni yapacak oda gitmiyorum kendim zayiflayacagim yavas yavas olsada![]()
Gecmis olsun kaptanım dikkat et kendine. Hazır rapor vermisken yatsaydın ne yapcaksın iştevalla ordeğim bronşit yüzünden 2 haftadır raporlu evde yatıyordum dr bu hafta da rapor verecekti ben artık çalışayım işe gideyim yat yat nereye kadar diye başladım işe
Kaç aydır bi 63 olamadın be Betüşoffff çok uzak o hedef... ben 63 olursam gbek atarım ... 1 kgcik yaaa......
6 aydır onu hedefliyor da ulaşamadı hedefineKız 1 ayda 1 kilo mu hedefliyorsun.![]()
Spor listesi yalan oldu ya kimse yazmıyorSpor listesi hala devam ediyor mu??
Canım pazartesileri yazarsan sorun olmaz diye düsünüyorum. Uyarıları ben takip etmiyorum ama olmaz heralde :)yok canım ben pazartesi toplu bildirim yaparımda buraya uymuyorsa takımı bozmamak için şettirdim yoksa neden isteyim ki![]()
ben hep zayıflayım yapacam kiloluyken yapğınca yağlar kasa dönüşüyormuş efsanesiyle zayıflamayı bekledim ama hiç de zayıflayamadımaaa aaaaaaaaa tezim çöktü :)) benim teyzem bile yaptı :)
4 temmuz pazartesi Hedefleri
ebrusonmez: güncel 58.9 hedef 55
btlbetul:güncel .....hedef 63
nilsub: hedefsiz
savurgan:güncel 69.900 hedef 68
inatettimolacak:güncel ... hedef ....
toplight güncel 72,4 hedef 68,9
kızlar ben kendimi ekledim buraya da
Ne yapabiliyorsan artık.Ben sayıyorum.ben ağırlık yerine oğlumu kaldırıp indiriyorum peşinde koşuyorum birde banyo yaptırıyorsam vay benden akan terlere sayılır mı
ama bu akşam deneyeceğim sporu.
ben hep zayıflayım yapacam kiloluyken yapğınca yağlar kasa dönüşüyormuş efsanesiyle zayıflamayı bekledim ama hiç de zayıflayamadım![]()
Kızlar naptınız yaa kaç sayfa yazmıssınız altı üstü birkac saat yoktum şunun şurasında
Aaaa rakibem ben de varım amaSana rakibe çok
Yaa evet ben muskayı cok ozledim
Canım en saglıklısı zaten az ama sürekli olarak vermek. Bir anda verilen kilolar bir anda da geri alınıyor unutma
Gecmis olsun kaptanım dikkat et kendine. Hazır rapor vermisken yatsaydın ne yapcaksın işte
Kaç aydır bi 63 olamadın be Betüş
6 aydır onu hedefliyor da ulaşamadı hedefine
Spor listesi yalan oldu ya kimse yazmıyor
Bugun bi gaza gelinmis ama hadi güzel bi liste olusturun aksam
Canım pazartesileri yazarsan sorun olmaz diye düsünüyorum. Uyarıları ben takip etmiyorum ama olmaz heralde :)
Yemekden önce tartıl ama 70 kilo görmek istemiyoruz.güncel kilomu akşam eve gidince söylerim
Hep birlikte almamak üzere verelim kaptanım.o şekerim isveç sonrası idi onun üstüne 1 hafta herşey dah,il otelde kaldım kaynanama gittim vs vs ben 73,5 olmuştum şimcik hedefim benim de 4 temmuz a kadar 68,9
Ekle eklevbende ekleyeyim buraya kendimi
btlbetul
nilsub
d_mndc
Y Yuppiyayye
parkbyull
B blanche_ea
toplight öğleyin 3,5 km yürüdüm spordan sayılır mı? yeniden yapmam mı gerekir
Ben geldim rakibem ondan böyle hareketlendi.Kızlar naptınız yaa kaç sayfa yazmıssınız altı üstü birkac saat yoktum şunun şurasında![]()
Sen artık çıtırsın kızAaaa rakibem ben de varım amaSana rakibe çok
![]()
Bendeeee.Ne zamn dönecek yaaYaa evet ben muskayı cok ozledim![]()
6 aydır onu hedefliyor da ulaşamadı hedefine
Spor listesi yalan oldu ya kimse yazmıyor![]()
Bugun bi gaza gelinmis ama hadi güzel bi liste olusturun aksam
4 temmuz pazartesi Hedefleri
ebrusonmez: güncel 58.9 hedef 55
btlbetul:güncel .....hedef 63
nilsub: hedefsiz
savurgan:güncel 69.900 hedef 68
inatettimolacak:güncel ... hedef ....
toplight güncel 72,4 hedef 68,9
kızlar ben kendimi ekledim buraya da
bi zahmet yaz kız betüşüm listenin altına accık yazarken spor yapmış olursungüncel kilomu akşam eve gidince söylerim
squatlar da benim popoya verdiydi de hastalıktan yapamadım bende sadece spor listesine yazayım iftar sahur yedikleimi yazsam felaket kg almadığıma şükrediyom ama accık dikkat edecem bayrtama accık zayıflayayımkiloluyken bile şekil veriyordu bana... şimdi yapsam ne seksü olrum kimbilir :))))
yaa evet benimde 3,5 kg hadi bakalımYemekden önce tartıl ama 70 kilo görmek istemiyoruz.
Hep birlikte almamak üzere verelim kaptanım.
Ekle ekle
Tabiki sayılır kaptanım.
Ben geldim rakibem ondan böyle hareketlendi.
Sen artık çıtırsın kız
Yarışıcak kilon kalmamış.
Bendeeee.Ne zamn dönecek yaa
1 kilo ona çok diyorsun yani
Bu akşam çok uzun bir liste olacak sanırım.
Rekor 3.9'la bende![]()
Kaptanım 2 kilo bile görüntüyü değiştiriyor. Az kaldı daha yapamam deme sakın.bi zahmet yaz kız betüşüm listenin altına accık yazarken spor yapmış olursun
squatlar da benim popoya verdiydi de hastalıktan yapamadım bende sadece spor listesine yazayım iftar sahur yedikleimi yazsam felaket kg almadığıma şükrediyom ama accık dikkat edecem bayrtama accık zayıflayayım
Yok mu artıran.yaa evet benimde 3,5 kg hadi bakalım