Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay maşallah ablacım demek oturuyo ay nazar değmesin...

honeye hiç bakamadım akmak lazım kızcağıza annelerin başlığında belki yazmıştır bişeyler ay unutmadan bakayım..

çikolatım 8 mart çekilişi için onay verdinmi sen canım son günler çünkü bijo vermiş baktımda sen yoksun kalma kıs bizsiz :)

ay canim ya ne tatli bebisi allahim bu cocuklar birer mucize. rabbimizin bize verdigi en güzel hediye..
benim kizimda cok cekiyor gögüslerinden kllisim yeter artik yemek verelim mama sise verelim falan diyorum hayir ille kendi emzirecek ama gör neler cekiyor..

.......................

Eklentiler

• $Bild001.webp
    $Bild001.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
reyhan ablam video çıkmaz video eklemek zor buraya birazcık ama sana hayranım :)) resim olarak ekledinde nasıl ekledin onu öyle heheheeee

ablacım en müsade istiyorum kızlar paylaşamıyor pcyi kavga ediyorlar deminden eri sen alıcan ben alıcam tatilde her şey haklarıymış :)))

hadi hepinize huzurlu geceler canlarım iraz uzanayım tv karşısında bende, az sonrada eşim gelir alama filan gitmiş gelsinde bakalım anlatsın neler yapmışlar...

çikolatım sen gitmişsin doktora neyseki aklım kalmıştı umarım çabucak geçer canım.. benimki geçmiyor şu nalet dişim kaldı öylece sabahtan beri doktorlardaydım yine kırılan porselenim için doktorumu bulamadım sabahta gelmedi öğlende ağrıyan dişimide çekiyorum mecburen iğnelerim bitene dek ama sokaklarda bile elimde damlayla geziyorum sıcağa hiç gelmiyor kendimi ordan oraya atasım geliyor ağrım dayanılmaz valla...

ahh canım kallisim kıymam sana... ne denilebilir ki,ne desem boş... dua ediyorum ağrın geçsin diye :gitme:

çikolatım 8 mart çekilişi için onay verdinmi sen canım son günler çünkü bijo vermiş baktımda sen yoksun kalma kıs bizsiz :)

mesaj gelmişti canım,şimdi veriyorum onayı...

günaydin kallisim allah acil sifalar versin
ben bisiler yazicaktim ama unuttum .. sonra yazarim artikk

Piam çok hoşsun yaaa ne yazacağını unutmuş:roflol:

en iğnemi oldum faturalarımı ödedim geldim.. henüz kahvaltı bile etmedim desem :1closedeyes: korkudan yiyemiyorum bugün biraz daha seyrek tuttu ağrım çokta yürüdüm ir saat kadar... kızlar bir şeyler hazırlıyor karnımı doyurayım geleceğim..

haaaa aklıma gelmişken aylar öncesi yeni üye alalım mı alıyoruz gidiyor sıkıldım demiştim alsanaalsanasmile elektra serzenish adını hatırlayamadığım bir kaç kişi daha ohcanımadeysin filan vardı ugünde acıgül arkadaşımız yazmış bana ayrıldığını, herkesin hakkında hayırlısı diyelim ama döndük en başa bunu söylemek için yazıyorum o kadar kişiyi aldık listeler hazırladık bir tombili var birde obur şimdi umarım onlar kalıcıdırlar... bundan sonrada kimseyi almayayım arkadaşlar yeni üye yalnız kalmasın diye daha çok sorumluluk hissediyorum daha çok vakit geçiriyorum ama boşa gidiyor kendi yağımızla kavrulalım nolursunuz artık...

günaydın kallistecim
sen kovsan bile ben gitmem haberin olsun. beni çok güzel motive ediyorsunuz diyetimi rahatlıkla yapabiliyorum sayenizde. ayrıca benim hiç arkaşaşım yok yakınımda. sizlerle sanki yüzyüze gibi konuşuyorum dertleşiyorum kendimce sıkıntılarınızı paylaşmaya çalışıyorum. ben bayılıyorum buraya. gitmem işte kovsan bile. ben hala yeni üye miyim bu arada? her gün girmeye sizlerle bişeyler paylaşmaya çalışıyorum eşim bile kıskanıyor valla. kızlara anlattıklarını bana anlatmıyorsun diyor. kaydirigubbakcemile3

sabah kalktım güzelce kahvaltımı yaptım işe gelmeden önce yarım saat yürüdüm dün akşam da yürümüştüm. dünkü 1.5 saat etti . bugün daha yarım. geçen hafta hiç yürüyüş yapamamıştım hastalıktan dolayı. mersacım reyhan ablacım siz neler yaptınız anlatmıyorsunuz bu aralar egzersizleri? mersa kızının diyeti ne alemde ne kadar verdi? ailecek spor yapıyordunuz siz devam mı motivasyonlar nasıl?

Back
X