• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler kızlar ben de sevindim ayda bir sekteye uğruyorum ama olsun napalım.. kızz bu btlbetul btlbetul gözü kaldıysa bişey gelir benim başıma kesin dimi :D kardeşime derim ben maşallah dediğin 3gün yaşamıyo diye kız ölmeyeyimm ben de sakınnn :KK35::KK17:

kabuk tarçın al kendine çayına koy aynı tarçını tüm gün kullanabilirsin cidden etkisi var zamanla çayda şekeri aramayacaksın hatta çayda çıra oynayacaksın :KK70:
valla ben ne zaman şekerli çay içtiğimi hatırlamıyorum.çocukluğuma inmek lazımda anam babam içmeyince alıştırılmadım muhtemelen.

çaya tarçın atmak bunu hiç düşünmemiştim hemen deneme yapıyorum saol.

Dün sızdımnresmen uykusuzluktan bayılırım ;(
Menü:
Sabah :
Yarım simit
Bir bardak süt
Üç ceviz

Öğle:
1 karnıyarık
2 kasık pilav
Booool yoğurt
Ara;1dilim karpuz

Akşam:
3 kaşık bulgur pilavı
Bir.lolkma karnı yarık(anne zoru)
Booool yoğurt
Bir dilim karpuz
Spor deli divane temizlik
Su 4lt

Teşekkürler kızlar ben de sevindim ayda bir sekteye uğruyorum ama olsun napalım.. kızz bu btlbetul btlbetul gözü kaldıysa bişey gelir benim başıma kesin dimi :KK70: kardeşime derim ben maşallah dediğin 3gün yaşamıyo diye kız ölmeyeyimm ben de sakınnn :KK35::KK17:

yok daha kimseyi telef etmedim ayrı maşallah tühhh ..... benden bilme sonra....

kaptanlarım ve kızlar ben bugün şehir dışına çakacağım pazar döneceğim. iki gün uğrayamayacağım kusura bakmayın.biliyorum son dönemde diyeti askıya aldım gibi. kızmakta haklısınız ama şartlar biraz onu gerektirdi. bu hafta sonu inşallah biraz toparlanırım ve tam gaz sporumla listemle diyetimle buradayım.

Back
X