- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #195.101
Bende 34 üm işte.30 a kadar evlenmeyince bizim gibi evde kalınıyo onu demek istemiştimne sınır bee ben 34 üm döverim bak hepinizi :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 34 üm işte.30 a kadar evlenmeyince bizim gibi evde kalınıyo onu demek istemiştimne sınır bee ben 34 üm döverim bak hepinizi :)))
ok tamam o zaman.ama sen sahurdada protein ye biraz mesela kanatların yarısını iftarda yarsını sahurda yeyoo yiyorum kalem sayısı az ama mesela tavuk kanatlarımı yağsız ızgaraladım derilerini çıkardım ama neredeyse bir kiloya yakındı,saf protein olduğu için eksi bile getirebilir...sahurda canım istemiyor ama iftarda da suyu içtikten sonra tek çeşit o kanatlar bitince aşırı şiştim düşün..
fakat dikkat edeceğim yinede sağol![]()
aaaa sendemi ninesinBende 34 üm işte.30 a kadar evlenmeyince bizim gibi evde kalınıyo onu demek istemiştim![]()
abooooooooooooooo 1 kilomu ?yoo yiyorum kalem sayısı az ama mesela tavuk kanatlarımı yağsız ızgaraladım derilerini çıkardım ama neredeyse bir kiloya yakındı,saf protein olduğu için eksi bile getirebilir...sahurda canım istemiyor ama iftarda da suyu içtikten sonra tek çeşit o kanatlar bitince aşırı şiştim düşün..
fakat dikkat edeceğim yinede sağol![]()
ya bir kilo dediysem piştiğinde bir kiloydu ama iki gündür yiyordum ben protein çok tüketiyorum malum bir de kanattan bahsediyoruz derisi çıktığında minik bir et kalıyor ben de erinmeden ayıklayıp yiyorum hepsini.abooooooooooooooo 1 kilomu ?
sahurda muhakkak bir yumurta yerdim ama bu aralar içim yanıyor bir dilim kavun bir büyük bardak ayran bol su içip yatınca güzel götürüyordu gece uyukluyordum gözümü açmadan kavundan yedim dişlerimi fırçalayıp 1,5 litreye yakın su içip geri sızdım vallahi.ok tamam o zaman.ama sen sahurdada protein ye biraz mesela kanatların yarısını iftarda yarsını sahurda yemiktar belirtmediğinden ben az gibi algıladım ama 1 kg da iftar için çok
![]()
takılıyorum canım derisini çıkartıyorsan sorun yok ..ya bir kilo dediysem piştiğinde bir kiloydu ama iki gündür yiyordum ben protein çok tüketiyorum malum bir de kanattan bahsediyoruz derisi çıktığında minik bir et kalıyor ben de erinmeden ayıklayıp yiyorum hepsini.
sıcakta yumurta iyi olmuyor ayran çok iyi bir tercih zaten bu hafta iyi kilo verirsin bencesahurda muhakkak bir yumurta yerdim ama bu aralar içim yanıyor bir dilim kavun bir büyük bardak ayran bol su içip yatınca güzel götürüyordu gece uyukluyordum gözümü açmadan kavundan yedim dişlerimi fırçalayıp 1,5 litreye yakın su içip geri sızdım vallahi.
ninemi ? cık cık cıkaaaa sendemi ninesin![]()
evet kadının en güzel yaşları 30 dan sonra ama ....
Betüldiiiilimde hemen atliiiimmm konuya eveeeeet 30 da neymiş ki 30unda çıtır yeminne 
sabah 94 iftar öncesi 92 lerdeyim bi 90 nı kırsam ramazan bitmeden..az da yesek yedikten sonra yatınca vücut depo yapıyor işte..malum kavunda şeker var.ayran gerçekten en iyi tercih ..tok ta tutuyor.sıcakta yumurta iyi olmuyor ayran çok iyi bir tercih zaten bu hafta iyi kilo verirsin bence![]()
inşallah canım 80'li rakamları görürsün bir an önce:)sabah 94 iftar öncesi 92 lerdeyim bi 90 nı kırsam ramazan bitmeden..az da yesek yedikten sonra yatınca vücut depo yapıyor işte..malum kavunda şeker var.ayran gerçekten en iyi tercih ..tok ta tutuyor.
tabi takılıyorum kızlara 30 lu yaşlar bir kadının en güzel yaşları ister evli ister bekar farketmiyor....Betüldiiiilimde hemen atliiiimmm konuya eveeeeet 30 da neymiş ki 30unda çıtır yeminne ![]()
provokasyon yapmayalım lütfen birazdan burası savaş alanına döner yoksaevet kadının en güzel yaşları 30 dan sonra ama ....
yanında koca olunca geçerli ooo adam olmadan en güzel yaşta olsanız ne olcek......
kime güzel neye güzel diye sorarlar adama....![]()