Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yoo yiyorum kalem sayısı az ama mesela tavuk kanatlarımı yağsız ızgaraladım derilerini çıkardım ama neredeyse bir kiloya yakındı,saf protein olduğu için eksi bile getirebilir...sahurda canım istemiyor ama iftarda da suyu içtikten sonra tek çeşit o kanatlar bitince aşırı şiştim düşün..
fakat dikkat edeceğim yinede sağol :KK66:
ok tamam o zaman.ama sen sahurdada protein ye biraz mesela kanatların yarısını iftarda yarsını sahurda ye ;) miktar belirtmediğinden ben az gibi algıladım ama 1 kg da iftar için çok :KK48:

yoo yiyorum kalem sayısı az ama mesela tavuk kanatlarımı yağsız ızgaraladım derilerini çıkardım ama neredeyse bir kiloya yakındı,saf protein olduğu için eksi bile getirebilir...sahurda canım istemiyor ama iftarda da suyu içtikten sonra tek çeşit o kanatlar bitince aşırı şiştim düşün..
fakat dikkat edeceğim yinede sağol :KK66:
abooooooooooooooo 1 kilomu ?

ok tamam o zaman.ama sen sahurdada protein ye biraz mesela kanatların yarısını iftarda yarsını sahurda ye :KK66: miktar belirtmediğinden ben az gibi algıladım ama 1 kg da iftar için çok :KK48:
sahurda muhakkak bir yumurta yerdim ama bu aralar içim yanıyor bir dilim kavun bir büyük bardak ayran bol su içip yatınca güzel götürüyordu gece uyukluyordum gözümü açmadan kavundan yedim dişlerimi fırçalayıp 1,5 litreye yakın su içip geri sızdım vallahi.

ya bir kilo dediysem piştiğinde bir kiloydu ama iki gündür yiyordum ben protein çok tüketiyorum malum bir de kanattan bahsediyoruz derisi çıktığında minik bir et kalıyor ben de erinmeden ayıklayıp yiyorum hepsini.
takılıyorum canım derisini çıkartıyorsan sorun yok ..
hemen atara bağlama:KK48:

sahurda muhakkak bir yumurta yerdim ama bu aralar içim yanıyor bir dilim kavun bir büyük bardak ayran bol su içip yatınca güzel götürüyordu gece uyukluyordum gözümü açmadan kavundan yedim dişlerimi fırçalayıp 1,5 litreye yakın su içip geri sızdım vallahi.
sıcakta yumurta iyi olmuyor ayran çok iyi bir tercih zaten bu hafta iyi kilo verirsin bence :rapci:

sıcakta yumurta iyi olmuyor ayran çok iyi bir tercih zaten bu hafta iyi kilo verirsin bence :rapci:
sabah 94 iftar öncesi 92 lerdeyim bi 90 nı kırsam ramazan bitmeden..az da yesek yedikten sonra yatınca vücut depo yapıyor işte..malum kavunda şeker var.ayran gerçekten en iyi tercih ..tok ta tutuyor.

Back
X