Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben kaç gündür catal dim ben burada tatil dönemi benimle yakından ilgilenen biri olsun diye. Yoksa kendimi frenliyemem diye korkuyorrum. inatettimolacak inatettimolacak anasinin yaninda ben bile aklina gelmem
beni yakin takibe al lütfeenn ama
Tamam canım o zaman senin menülere de özellikle yorum yaparım

Tamam canım o zaman senin menülere de özellikle yorum yaparım

Ay çok sevindim. Bunu bilmek beni engelleyecek Eminim bu arada yolda atistirmayi seven bir kocam var. Pek bişey aldırmadım ceviz kırdım hurma ve kuru erik te bıraktım. Yolluk olarak bile hazırlıyorum kendimi

Muhtemelen hareketli bi yasam tarzın oldugun icin almıyorsundur o zaman. Dedigim gibi saglıgına cok zararlı ama.. Sabah kahvaltı ediyorum diyorsun da yedigin acma, en yaglısı hamur islerinden :KK43:
Ya bu hafta pastaneden besleneceğim herhalde sabahları :(

bencede almamam imkansız işinmi çok hareketli ? yoksa kilo sorunun yok...
Canım boyum 1.68 kilom 58.2
Kalori saydığımda menülerimde o kadarda korkunç bir görüntü yok.genel olarak 1000 altı.ama sağlıklı mı Tabiki değil.
O yüzden kilo almamam hatta vermem mantıklı. Sonuçta matematik.
Birde ben sporumu eksiksiz yapıyorum
Hergün cardio ve güç ve karın egzersizi birleşimi yapıyorum. Yani sadece yürüyüş yada sabit birşey yapmıyorum.sporumuda 10 günde bir değiştirdiğim için de vucut aynı harekete alışkanlık göstermiyor. Benim attığım teri ve nabzımı görsen nasıl daha fazla zayıflamıyorsun dersiniz ;)

Yeşil çay kahve iç anında kesiyor yeme isteğini bende bi ara reflüye iyi geliyormuş diye çörek otu yağı içiyordum sabah aç karnına bir yemek kaşığı aman allahım diyim canım hiçbirşey istemiyor allah allah ne oldukiii bana diyorum 2-3 kiloda verince hımmm çörekotu yağından dedim çokda kötüüü tadı yaaa:confused:içebilirsen iç faydasını görürsün hatta su şişenin içine limon kes at bak oda kesiyor benim cam şişem var ağzıda büyük limon kesip attım yarı soğuk yarıda sıcak su doldurdum içtim oda acayip keserdi iştahımı:KK39:
Bir hevesle dolaba koştum limon için sadece sosu kalmış hiç limon yok. Akşam Iş dönüşü alıp limonlu Suya başlıcam
Teşekkür ederim canım :KK200:

günaydın kızlar, dün çocukları uyuturken uyuyakalmışım. haberleri sabah dinledim,Nasıl bir ülke haline geldik nereye doğru gidiyoruz aklımda bir sürü sorular hayatımızda bir sürü bilinmezlik. Allah ölümün bile hayırlısını versin. Işın garibi Amerika yine vatandaşlarını uyarırken havaalanı konusunda bizimkiler niye gerekli önlemleri almıyor! istihbaratımız bu kadar mı kötü... anlamıyorum yaşanılanları anlamak da istemiyorum. hepimizin başı sağ olsun:KK43:

Arkadaslar İstanbul Atatürk Havalimanı'nda patlama olmus. Gece gece moralimiz bozuldu yine. Bitsin artık ya bu nedir :KK43:
Bizden kimse etkilenmemistir herhalde degil mi? inatettimolacak inatettimolacak sabah Sabiha Gökçen'deydi, varmıstır herhalde memleketine.
Patlamadan 48 saat once oradaydim. Ya benim de sinirlerim yiprandi resmen.

Ya bu hafta pastaneden besleneceğim herhalde sabahları :KK43:

Canım boyum 1.68 kilom 58.2
Kalori saydığımda menülerimde o kadarda korkunç bir görüntü yok.genel olarak 1000 altı.ama sağlıklı mı Tabiki değil.
O yüzden kilo almamam hatta vermem mantıklı. Sonuçta matematik.
Birde ben sporumu eksiksiz yapıyorum
Hergün cardio ve güç ve karın egzersizi birleşimi yapıyorum. Yani sadece yürüyüş yada sabit birşey yapmıyorum.sporumuda 10 günde bir değiştirdiğim için de vucut aynı harekete alışkanlık göstermiyor. Benim attığım teri ve nabzımı görsen nasıl daha fazla zayıflamıyorsun dersiniz :KK66:

Bir hevesle dolaba koştum limon için sadece sosu kalmış hiç limon yok. Akşam Iş dönüşü alıp limonlu Suya başlıcam
Teşekkür ederim canım :KK200:
ya canim 1000 kalori alti olmak da, fast food vb seyler de saglikli degil bence.
Kaldi ki beslenmen zayifsa, sporun pek de ise yaramadigini biliyorum. Bence uzun vadeli sagligini dusun; kilo vermek cok da onemli degil. Hatirlarsan bir adam bunu kanitlamak icin 1 gunde 10 kilo vermisti.

Eyyyyy ahaliiii menümü yazıyorum
Hazırmısınıııııızzzzzz
Işte geliyor ve geldiiiiiii
Sabah
0.75 simit (bunu saymayın)
1 üçgen peynir
Nescafe

Akşam???!!!!!
Yarım kaseden az mercimek çorbası
SEBZELİ ve kendiside bir sebze olan Mantaaaaarrrr
:skandal:
Yani Sebzeli sebze mantarrrrrr
İçi sebze doluuuuuu sebze salatassıııııııııııııııı
:KK55:
1 dilim ramazan pidesi (bunuda saymayın :KK46:)

Sporumuzda var tabiki
Ultimate toning and cardio workout for belly fat loss
(İsmini uzun yazdım havalı olsun diye :-))
Su 2 lt olmamıştır.1,5 diyelim.

Ay bide kaçamağım var ama miniminnacık kaçamak
petibörün arasına azıcık nutella sürdüm. :olamaz:
Bu kadaaaa

Günaydın kızlar.Dünkü menümü paylaşayım bende
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

sabah: 1dl tam tahıllı ekmek+ 1 kk peynir

öğlen: 1 kase taze fasulye+1 kase yoğurt
akşam:1 dl pide+4 köfte+2-3 dl patates+salata+1,5 bardak ayran
spor:yok
su:3 lt üstü
Güzel menü canım, dünü unutturdun :p
Patlamadan 48 saat once oradaydim. Ya benim de sinirlerim yiprandi resmen.
Ya sorma, herkesin moral sıfır.. Cidden diyecek bir sey bulamıyorum.
Eyyyyy ahaliiii menümü yazıyorum
Hazırmısınıııııızzzzzz
Işte geliyor ve geldiiiiiii
Sabah
0.75 simit (bunu saymayın)
1 üçgen peynir
Nescafe

Akşam???!!!!!
Yarım kaseden az mercimek çorbası
SEBZELİ ve kendiside bir sebze olan Mantaaaaarrrr
:skandal:
Yani Sebzeli sebze mantarrrrrr
İçi sebze doluuuuuu sebze salatassıııııııııııııııı
:KK55:
1 dilim ramazan pidesi (bunuda saymayın :KK46:)

Sporumuzda var tabiki
Ultimate toning and cardio workout for belly fat loss
(İsmini uzun yazdım havalı olsun diye :-))
Su 2 lt olmamıştır.1,5 diyelim.

Ay bide kaçamağım var ama miniminnacık kaçamak
petibörün arasına azıcık nutella sürdüm. :olamaz:
Bu kadaaaa
:D :D
En azından buradaki baskılar etkili olmus da sebze yemegi yemissin. Olcan sen olcan :p

selam kızlar benim oğluş hastaydı sabahleyin hastanedeydik beta çıktı gözünde de arpğacık onun nazıyla uğraştık

Kimsecikler yok sanirsam. Kızlar sizleri ozledim ama sık giremiyorum nete.
Netim yok :KK43:
Ben çok iyiyim annemde iyi gidiyor maşallah.
Ben gelirim yine.
Hadi öpüldünüz.:KK15:
muskamm
ne güzel annen de iyi imiş seninde iyi oolmana çok ama çokk sevindim

Back
X