Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar merhaba cuma için çok ozur dilerim ailevi bir takım muhabbetlerimiz oldu beni çok etkileyen ve internet sorunum vardı internetin olsa bile bu sorunlardan ötürü pek bir etkin olmayacaktım ama öncelikle sabit kiloda kaldığımı üzülerek bildireyim.
@toplight sen bana istersen telefonunu yollada diğer cumaya fire vermeyeyim..saygılarımla.
Canım gecen cuma bildirim yapmadık zaten. Bayram dolayısıyla etaplar birlestirildi, bu cuma bildirim yapacagız.

Günaydın herkese :)
Ben dün erkenden uyuyakaldım sabah uyandım 12 saat uyumuşum :KK45: İyi geldi aa bayadır uyuyamıyordum.Dünkü menümü paylaşayım kızlar
Sabah:1 dl tam tahıllı ekmek+2 kk peynir+ 6-7 adet zeytin
Öğlen:1 kase çorba+yarım tabak bezelye yemeği+yarım kase salata
Akşam:1 tabak taze fasulye+1 kase yoğurt+1 kk peynir
Sabah yeniden tartıldım dünkü fecahatin yarısını atışım :KK73::KK73: inşallah kalan kısmıda cumaya kadar giderde kurtulurum

Kızlar merhaba cuma için çok ozur dilerim ailevi bir takım muhabbetlerimiz oldu beni çok etkileyen ve internet sorunum vardı internetin olsa bile bu sorunlardan ötürü pek bir etkin olmayacaktım ama öncelikle sabit kiloda kaldığımı üzülerek bildireyim.
@toplight sen bana istersen telefonunu yollada diğer cumaya fire vermeyeyim..saygılarımla.
Hepimizin zaman zaman sıkıntıları oluyor canım.Umarım çözmüşsündür problemleri, çözemediysende en kısa zamanda herşey yoluna girer umarım.

Slm kızlar bende takılıp kaldım 70 kgda yaaa ne uğraşlar veriyorum olmuyor:mad::mad:73 e çıkdım biara ödemdir dedim dün bütün gün ödem atıcı kullandım yokkkk gr gitmemişşş:KK61::KK61::KK61:menüm morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
Zeytin 5-6 tane
Yarım kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 yumurta
Akşam
Kebab yedim ekmeksiz
2 litre su:eğlence:
5 saat doğa yürüşü yaptım dondum burnumuda zor kontrol altında tuttum :KK53:biara rehber geri dönüp üşüyormusunuz dedi benim burun pışşttladı ama hızlıca içime geri çekdim:eek::eek:kızımda yürüdü:nazar::nazar:maşaallah kuzuma hemde tık demeden :nazar:hatam neee neden gitmiyor nedennnn sıvı detoksu yapayımmı bakim ne olcak belki iyi kilo veririm ne dersiniz kızlar yazın fikirlerinizi ona göre karar vereyim ok:KK66:

Slm kızlar bende takılıp kaldım 70 kgda yaaa ne uğraşlar veriyorum olmuyor:mad::mad:73 e çıkdım biara ödemdir dedim dün bütün gün ödem atıcı kullandım yokkkk gr gitmemişşş:KK61::KK61::KK61:menüm morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
Zeytin 5-6 tane
1 yumurta
Akşam
Kebab yedim ekmeksiz
5 saat doğa yürüşü yaptım dondum burnumuda zor kontrol altında tuttum :KK53:biara rehber geri dönüp üşüyormusunuz dedi benim burun pışşttladı ama hızlıca içime geri çekdim:eek::eek:kızımda yürüdü:nazar::nazar:maşaallah kuzuma hemde tık demeden :nazar:hatam neee neden gitmiyor nedennnn sıvı detoksu yapayımmı bakim ne olcak belki iyi kilo veririm ne dersiniz kızlar yazın fikirlerinizi ona göre karar vereyim ok:KK66:
Bende bi 69 ları gördüm sonra hoop yine 70 e çıktı :( valla vücut direnç gösteriyor galiba kilolar için.Bende 70 lerden kurtulayım diye çok istedim galiba yapıştı kaldı.Bende dün 71.5 çıktım :oha: bugün bi baktım 70.7 800 gr bir günde veremeyeceğime göre herhalde ödem dedim .yarında kalanı atarsam en azından sabitime dönsem süper olacak.Ama ben nedenini anladım reglimdeki dengesizlik vücut ödem tuttu bekliyor bakalım.Cumaya toparlamazsam oturup ağlıycam sinirimden valla :KK61:

Sabah
Zeytin 5-6 tane
1 yumurta
Akşam
Kebab yedim ekmeksiz
Bir iki gün ara verip tekrar mı başlasan canım vücudun kilo vermeyi durdurmuş gibi

Sabah
Zeytin 5-6 tane
1 yumurta
Akşam
Kebab yedim ekmeksiz
bence hic strese girme devam et, cok uzun sure bu kiloda kalmamaya calis birak ne kadar cabuk inerse o kadar az kalici olur ; bir sure aksamlari yogurtla gecistir bence istersen.

"blanche_ea, post: 47260166, member: 566311"]bence hic strese girme devam et, cok uzun sure bu kiloda kalmamaya calis birak ne kadar cabuk inerse o kadar az kalici olur ; bir sure aksamlari yogurtla gecistir bence istersen.[/QUOTE]
Tatlım sorun ne anlamıyorum akşamı 4 gibi yiyorum 5 de yiyip sadece yoğurt yiyeyim bari:KK66:sıvı detoksunada başlayacağım bakalım tüp mide ameliyatı olanlar patır patır veriyor püre ve sıvı tükettiklerinden bende denicem:KK66:

tugce1325, post: 47260139, member: 666057"]Bir iki gün ara verip tekrar mı başlasan canım vücudun kilo vermeyi durdurmuş gibi[/QUOTE]
Evet canım durdu resmen yaa zaten en son 69.500 ye inmiştim birden anlamadım ramazanın son günleri 73 ye çıkdım :olamaz:ödemdir dedim neler yedim içtim yok ödemde değil olsa o kadar çaya suya rağmen giderdi:KK43:kesinlikle sıvı yapıp hareketlendirmem lazım bakalım yarın bismillah bir başlayım

tugce1325, post: 47260139, member: 666057"]Bir iki gün ara verip tekrar mı başlasan canım vücudun kilo vermeyi durdurmuş gibi
Evet canım durdu resmen yaa zaten en son 69.500 ye inmiştim birden anlamadım ramazanın son günleri 73 ye çıkdım :olamaz:ödemdir dedim neler yedim içtim yok ödemde değil olsa o kadar çaya suya rağmen giderdi:KK43:kesinlikle sıvı yapıp hareketlendirmem lazım bakalım yarın bismillah bir başlayım[/QUOTE]
Şimdi kaç kilosun tatlım?

"denhizx, post: 47260382, member: 523656"]Evet canım durdu resmen yaa zaten en son 69.500 ye inmiştim birden anlamadım ramazanın son günleri 73 ye çıkdım :olamaz:ödemdir dedim neler yedim içtim yok ödemde değil olsa o kadar çaya suya rağmen giderdi:KK43:kesinlikle sıvı yapıp hareketlendirmem lazım bakalım yarın bismillah bir başlayım[/QUOTE]
Şimdi kaç kilosun tatlım?[/QUOTE]
70 kiloyum tatlım kafayı yiyecem yaa 4 gündür yapmadığım kalmadı exrakibim hersabah heyecanla buz gibi havada soyun çık tartının üzerine 69.900 /70 çık in perişan oldum manyakmıdır nedir tartı heee kafayı oynatcak bana bu sabah aldım elime atacakdım atmadım kıyamadım:KK43:anlaşamıyoruz bu ara kendisiyle :KK61:

"denhizx, post: 47260382, member: 523656"]Evet canım durdu resmen yaa zaten en son 69.500 ye inmiştim birden anlamadım ramazanın son günleri 73 ye çıkdım :olamaz:ödemdir dedim neler yedim içtim yok ödemde değil olsa o kadar çaya suya rağmen giderdi:KK43:kesinlikle sıvı yapıp hareketlendirmem lazım bakalım yarın bismillah bir başlayım
Şimdi kaç kilosun tatlım?[/QUOTE]
70 kiloyum tatlım kafayı yiyecem yaa 4 gündür yapmadığım kalmadı exrakibim hersabah heyecanla buz gibi havada soyun çık tartının üzerine 69.900 /70 çık in perişan oldum manyakmıdır nedir tartı heee kafayı oynatcak bana bu sabah aldım elime atacakdım atmadım kıyamadım:KK43:anlaşamıyoruz bu ara kendisiyle :KK61:[/QUOTE]
Çok değilmiş tatlım normal yani arada azcık artılarda çıkmamız.Sen devam et elbet düşecek bi bakacaksın 68 ohh diyeceksin.Ben işte hep bu çıkınca artı gelmeler eksi gelmeler yüzünden heseflerim 5 er 5 er koyuyorum.Bende 69.7 yi gördüm sonra hop yine 70 ler 68 e inince rahatlıycam ama asıl rahatlama 65 olduğum zaman olacak.Moral bozmak yok yola devam hem biz buralara nerelerden geldik elbet bunlarıda atlatıcaz

tugce1325, post: 47260139, member: 666057"]Bir iki gün ara verip tekrar mı başlasan canım vücudun kilo vermeyi durdurmuş gibi
Evet canım durdu resmen yaa zaten en son 69.500 ye inmiştim birden anlamadım ramazanın son günleri 73 ye çıkdım :olamaz:ödemdir dedim neler yedim içtim yok ödemde değil olsa o kadar çaya suya rağmen giderdi:KK43:kesinlikle sıvı yapıp hareketlendirmem lazım bakalım yarın bismillah bir başlayım[/QUOTE]
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canim

Kizlar beni vurun ölem ben atin beni denizlere.. doymuyorum bu aksam allahim beynim cildirdi sanirim..diyete basladigimdan beri ilk defa bu kadar yedim sanirim :(((((

kimseler yok ben de menü yazayım bari :

sabah: 1 hindi fümeli, cheddar peynirli sandviç; doymadım peynirli tahıllı poğaça yedim ayrıca + %100 kayısı suyu
öğle: peynirli omlet
ara: 1 hurma, 3 badem
akşam: 2-3 kaşık menemen

spor: kayla bacak antrenmanı + 8k yürüyüş
su 2 litreden fazla

ay yatayım midem bulandı spordan :D

Bugünkü menü m
Sabah
Bir domates
Bir salatalık
Bir KK beyaz peynir
2 yeşil zeytin
İki lokma tahıllı ekmek

Ara
Sarı leblebi bir avuçtan az

İkindi gibi
5 kaşık kadar türlü
7 kaşık kadar bulgur pilavı
1 ayran bardağıyla ayran

3 litre su
Yarım saat spor
Bugün eşimin doğum günüydü:KK36: yaş pasta sevmedigm için hiç yemedim ama iki küçük kurabiye yedim oda sanırım şu an regl olduğum için ye beni dedi:olamaz:ama şekeri az di içinde incir kayısı elma üzüm parçası vardı kendim yaptım:hamarat: hamurdan çok iç vardı

Günaydın Güzeller
Ben sonunda eve döndüm
Bu tatilde nasıl yedim neler yedim anlatamam.tatil boyunca tartılmadım ve eve geldiğimde korkunç bir sonuçla karşılaşacağımı biliyordum ama size nasıl açıklayacağımı bilmiyordum. Çünkü çok güzel yedim. Birazda formdan düştüm. Yani +2 çıksam sevinecektim.
Neyse sonuç olarak tartıldım dün
Veeeeee 58.5 çıktım yani ala ala 600 gr almışım
:rapci::rapci:
Şimdi bu sevinilecek bişi mi artıdasın diceksiniz ama Vallahi sevindim çünkü çok yedim. Ama bir okadarda gezdim. Demekki gezmek iyi gelmiş :KK54:
Neyse ben Bu hafta o 600ü vericem inşallah bakalım hedefim 600 cumaya kadar nasıl olacak bilmiyorum gerçi :olamaz:
Bu haftasonu da abim geliyor yanıma burda deniz yapıcaz Birkaç gün sonra o ingiltereye dönecek o yüzden haftasonumda biraz fazlalıklı geçebilir :olamaz:
Bugün spora tekrar başlıyorum. Tatilin ilk günleri yaptım ama sona saldım :(
Benden haberler böle
Eee sizler ne yaptınız bakalım nasıl geçti tatil
Bende o sırada geçmişi okuyayaım anca biter :KK48:

Günaydın kızlar:) dün menümü yazmamıştım yazayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah: 2dl Tam buğday ekmeğine peynirli tost+6 adet zeytin
Öğlen: yarım kase çorba+1 porsiyon musakka+yarım kase salata+yarım kase cacık
Akşam: 1 tabak taze fasulye +1 kase yoğurt şimdi bu kısmı saat 6 da yedim ama doymadım :( acıktım acıktım acıktım ve 8 gibi dayanamadım malesef fırında tavuk yapmıştı annem bir but kadar ondan yedim 2-3 dl de patatesinden yedim bide yanında yarım kase cacık.Yani akşam dağıttım biraz sağlıklı şeyler yemeye çalıştım ama bide üstüne iki top dondurma yeyince saçmaladım iyice :( inatettimolacak inatettimolacak dün tek doymayan sen değildin bende doymadım yedim yedim doymadım yahuu noldu bize

"nilsub, post: 47245705, member: 738404"]Ödem atıcı çayında ne var?
Kardeşim görmüş birinin sitesinde çok güzel ödem atıyormuş kardeşimde denemiş 4 günde 2 kilo verdim dedi bende deniyorum
1 tane ortaboy kırmızı elma
1 çubuk tarçın benim evde yoktu toz koydum 1 tatlı kaşığı
8 bardak su koyup kaynatıyorsun indirmeye yakın limon at içine parça parça:KK66:gün boyu bu suyu bitir:KK36:[/QUOTE]

Ay bende alayım elma deneyim
Bende tuvalet değilde acayip gaz sıkıntısı var davul gibi Karnım ya doktor şurup verdi ama gram işe yaramadı :(

Bende bi 69 ları gördüm sonra hoop yine 70 e çıktı :KK43: valla vücut direnç gösteriyor galiba kilolar için.Bende 70 lerden kurtulayım diye çok istedim galiba yapıştı kaldı.Bende dün 71.5 çıktım :oha: bugün bi baktım 70.7 800 gr bir günde veremeyeceğime göre herhalde ödem dedim .yarında kalanı atarsam en azından sabitime dönsem süper olacak.Ama ben nedenini anladım reglimdeki dengesizlik vücut ödem tuttu bekliyor bakalım.Cumaya toparlamazsam oturup ağlıycam sinirimden valla :KK61:

Bir iki gün ara verip tekrar mı başlasan canım vücudun kilo vermeyi durdurmuş gibi

Bana da öyle olmuştu vucut bazı kilolarda direnç gösteriyor
Biyerlerde okumuştum böle durumlarda vucudu şaşırtın diyordu
Bende sporumu değiştirip hiit yapmıştım ve tekrar zayıflamaya başladım. Sona düzene girince hiityi bıraktım çünkü gerçekten zorluyor

Back
X