- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #196.501
nasılsınız tambağım sizin oralarda hareketlilik varmı eve geldiniz mi?Gündem de ki olaylardan dolayı canım. Polis izinleri iptal ve izindekiler göreve çağrıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız tambağım sizin oralarda hareketlilik varmı eve geldiniz mi?Gündem de ki olaylardan dolayı canım. Polis izinleri iptal ve izindekiler göreve çağrıldı
Ankarada ne kadar bilmiyorum da ben kayseri de bi spotcudan 100 lira ya aldım çok uygun geldi üstelik çok sklasmistimhımmm güzele benziyo kaça aldın bende eliptik bisiklet yerine bundan mı alsam daha az yer kaplar sanki..
İnşallah ablacimsağol canım seninkinede iyi olurlar inşallah üzülme![]()
ben balıkesirdeyim canım çok iyi almışsın hepsi buradan baktım 266 tl en ucuzuAnkarada ne kadar bilmiyorum da ben kayseri de bi spotcudan 100 lira ya aldım çok uygun geldi üstelik çok sklasmistim
hangisi daha zevkli geliyorsa videoları izle onu al canımalsammı kararsız kaldım ben eliptik bisiklet istiyordum
nasılsınız tambağım sizin oralarda hareketlilik varmı eve geldiniz mi?
ben balıkesirdeyim canım çok iyi almışsın hepsi buradan baktım 266 tl en ucuzu
Ben avustralyadayımya ondan tatlımniye helal değil marketlerde ki bilmediğim bişey mi var bana da söyle kız . şu diyet uğruna ot gibi besleniyoruz![]()
kocişin okuyoda sen niye okumuyosun yazılanlarıBen avustralyadayımya ondan tatlımavustralya ilk geldiğim yıllar çarşının göbeğinde oturuyoruz tabi ben evde kimsecikler yok 2 adım atar büyük marketten cips alıp geliyorum ama hergün eşim gelene kadar türk arkadaşla hem muhabbet hem film izliyoz bi yandanda cipsleri götürüyoruz ne çoookkk tükettik bi akşam eşim sordu cips falan varmı kuzenler gelcek var var dedim ortaya bir getirdim eşim yüzüme bakdı bebiş sen bundan yedinmi ooooo dedim biz arkadaşla ye yee tadına doyamıyoruz
yemin et dedi valla bak çok lezzetli tatlım bunun arkasında eşşek kadar domuz kemiğinden elde edilme kemik tozu var yazıyoryaaa
dedi ben şokkkk kız haram yaaa ne tatlıydı heeee
![]()
doğru diyosun ben sapık gibi hepsini almak istiyorum benimki aç gözlülükKız sen evdeki leri kullan önce tamam mı sonra diğerlerine bak.
Seninle spora başlayalım bugün yoldan daha dün geldim ama diyet ve spora devam kizlar
ben canım başka bir tarif yapıyorumKızlar ben kendime kalkayim da sodalı yesilcay kuru yapayım. Cumaya kadar ödem atici ne varsa deyiverin bana
ayyyyyyyyyyyyyyy çok kötü yaaa ....Ben avustralyadayımya ondan tatlımavustralya ilk geldiğim yıllar çarşının göbeğinde oturuyoruz tabi ben evde kimsecikler yok 2 adım atar büyük marketten cips alıp geliyorum ama hergün eşim gelene kadar türk arkadaşla hem muhabbet hem film izliyoz bi yandanda cipsleri götürüyoruz ne çoookkk tükettik bi akşam eşim sordu cips falan varmı kuzenler gelcek var var dedim ortaya bir getirdim eşim yüzüme bakdı bebiş sen bundan yedinmi ooooo dedim biz arkadaşla ye yee tadına doyamıyoruz
yemin et dedi valla bak çok lezzetli tatlım bunun arkasında eşşek kadar domuz kemiğinden elde edilme kemik tozu var yazıyoryaaa
dedi ben şokkkk kız haram yaaa ne tatlıydı heeee
![]()
O zamanlar benim ingilizce bazı şeylere yetersizdi yaaa eşim burda doğma o bilmeyecekde benmi bilcem kızzz bide numara koyuyorlarmış bu domuz ürünlerin mesala pork bacon yazsa anlıyacam adamlar kotlamışkocişin okuyoda sen niye okumuyosun yazılanlarıyasak olan her şey güzel zaten
![]()
Yukkkk ne kusması nilsubumayyyyyyyyyyyyyyy çok kötü yaaa ....kusmadınmı
ben canım başka bir tarif yapıyorum
120 civarıbuda güzelmiş sen kaça aldın ?
O zamanlar benim ingilizce bazı şeylere yetersizdi yaaa eşim burda doğma o bilmeyecekde benmi bilcem kızzz bide numara koyuyorlarmış bu domuz ürünlerin mesala pork bacon yazsa anlıyacam adamlar kotlamışE 331 D 552 gibi ben nirdennnn bilemmm heee nirden bilemmm bak mesela shortening be ne bilecen ekmeğin içine pastalara koyuluyor hocaya sordum avustralyan hocaya ekmeğe lezzet versin diye domuzun iç yağı dedi
bende kesin çözüm buldum eti 100%100 helal kasapdan peynir yoğurt türlerini türk marketinden bazı tatlı çeşitlerini türk fırınından bazı ihtiyaçlarımı arap marketinden makarna pirinç sebze içeçekleri meyveyide avustralya marketinden alıyorum kafamda ağrımıyor
![]()