Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben avustralyadayımya ondan tatlım:KK66:avustralya ilk geldiğim yıllar çarşının göbeğinde oturuyoruz tabi ben evde kimsecikler yok 2 adım atar büyük marketten cips alıp geliyorum ama hergün eşim gelene kadar türk arkadaşla hem muhabbet hem film izliyoz bi yandanda cipsleri götürüyoruz ne çoookkk tükettik bi akşam eşim sordu cips falan varmı kuzenler gelcek var var dedim ortaya bir getirdim eşim yüzüme bakdı bebiş sen bundan yedinmi ooooo dedim biz arkadaşla ye yee tadına doyamıyoruz :mad:yemin et dedi valla bak çok lezzetli tatlım bunun arkasında eşşek kadar domuz kemiğinden elde edilme kemik tozu var yazıyoryaaa:mad::mad:dedi ben şokkkk kız haram yaaa ne tatlıydı heeee:KK70::KK70:
bende sana komik bir anısını anlatıyım kuzenimin..eşiyle iş için ingiltereye gitmilerdi sene 2000 falan eşininde uçak fobisi var kızacığız dil bilmiyo acıkmış eşinide uyandıramıyor .. hostes gelmiş ne yersiniz falan diye sormuş ingilizce bizimkide dil bilmiyo ön sıralarında kapalı bir çift var onların yediğini göstermiş neyse hostes getirmiş bu afiyetle yemiş enişte uyanmış acıktım falan muhabbeti buda demiş ben yedimsandaviç çok güzeldi ye istersen sende söyle demiş yediği şeyi enişte görünce demiş neden bunu yedin demiş bizimki öndekilerde yedi deyince eniştem demiş bu domuzetli sandaviç.. aferim zincirleme kazaya girmişsin demiş :D zor yurt dışında yediğine içtiğine dikkat etmek

Kizlar iyi aksamlar. Menuleriniz nerede?? Sadece savurgan menüsünü yazmis gerisi yok :duduk: telefondan baktim gözümden kaçanlar olduysa da beni etiketlesin.

Biz bugun kv'lere geldik ama tüm ulkede memurlarin izinleri iptal edildigi icin yarin geri döneceğiz. Yani yarın yine yoldayiz...

13690661_740220122787028_7412518646755035299_n.webp

Kizlar iyi aksamlar. Menuleriniz nerede?? Sadece savurgan menüsünü yazmis gerisi yok :duduk: telefondan baktim gözümden kaçanlar olduysa da beni etiketlesin.

Biz bugun kv'lere geldik ama tüm ulkede memurlarin izinleri iptal edildigi icin yarin geri döneceğiz. Yani yarın yine yoldayiz...
hadi tüh ya herkesin izni iptal olmuş zaten olsun hayırlısı canım ya...
sorma butun yazı yollarda geçirdin

Kizlar yazayim menüyü ben de
morordek morordek nilsub nilsub

Sabah
Biber ve salami yagsiz soteledim
2yumurta kirdim
Annemle yedik 2kisilikti yani
Domates salatalik
2-3dlm koy peyniri
Cay

Saat 15gibi
1domates
Bikac zeytin midem bulandi

Aksam
Midem cok bulandi es gectim
Yesilcay ictim
Su 3lt tamamlicam yatana kadar
Spor yoktu maalesef cok sancim var bugun kizlar

Ekleme : unutmusum yazmayi
Oglen canim coookk fena cikolata istedi 1tane halley yedim baska bisey bulamadim evde :(
Aksamustu de 1tane has.mısır yedim ilk mahsuller tadina bakmak istedim..cok buyuk degildi orta boy bi arkadasti kendileri

Son düzenleme:
bende menümü yazıyım
morordek morordek , nilsub nilsub

sabah
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
1 tutam maydanoz
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği

ara sade kahve

öğlen
yarım ızgara but
1 kase yoğurt

akşam
4 yk sebze türlüsü
3 yk yoğurt
ara 1 fincan beyaz leblebi
1 sade soda

su 3 lt
spor
2 mile+ 20 sağ 20 sol kol çalışması
20 sn triplex hareketi

Kizlar yazayim menüyü ben de
morordek morordek nilsub nilsub

Sabah
Biber ve salami yagsiz soteledim
2yumurta kirdim
Annemle yedik 2kisilikti yani
Domates salatalik
2-3dlm koy peyniri
Cay

Saat 15gibi
1domates
Bikac zeytin midem bulandi

Aksam
Midem cok bulandi es gectim
Yesilcay ictim
Su 3lt tamamlicam yatana kadar
Spor yoktu maalesef cok sancim var bugun kizlar
anam sen ananın yanında karadenizde ol ben şimdiye tava tava muhlamaları gömdüydüm derine :KK70::KK70::KK70:

bende menümü yazıyım
morordek morordek , nilsub nilsub

sabah
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
1 tutam maydanoz
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği

ara sade kahve

öğlen
yarım ızgara but
1 kase yoğurt

akşam
4 yk sebze türlüsü
3 yk yoğurt
ara 1 fincan beyaz leblebi
1 sade soda

su 3 lt
spor
2 mile+ 20 sağ 20 sol kol çalışması
20 sn triplex hareketi
helal ortime ay özlemişim seni ya ben anladım sen gidince bende seni özlemekten diyet yapamadım :p:KK50:

anam sen ananın yanında karadenizde ol ben şimdiye tava tava muhlamaları gömdüydüm derine :KK70::KK70::KK70:
Kiz anam su boregi acip atmis buzluga ben gelince yerim diye onu bilem yemedim ;) ama sonradan ekledim menuye de bugun cikelat yedim durduramadim kendimi..reglinin gazabi diyeyim affedin beni olar miii :(

Back
X