- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #196.721
Selam hanimlar anca girebildim ben de.. ya resmen dun onca yol gittik, bugun de döndük. Saka gibi...
gecen gun kahvaltidan sonra tartildim 60.6 ciktim. Ac karnina da maksimum 60 falan gelirim heralde..
nilsub
sen ne dersin?
savurgan
M
melampusefe
ve sen bu haftalik grup olun. Ben tekrar katilima gore duzenlerim cuma gunu takimlari 
kilo aldın mı kilo aldın mı nihahhaaa....
Sen varken kilo almak bana mi duser şekerimben bu gün kötü şeyler yedim..... akşama da mücver yicem.....

Gecmis olsun canimsanırım pervaneden oldu tatlım yaa uyuya kalmışım direk gelmiyodu ama genede çarpmış![]()
Ben dunden beridir liste tutmaya basladim aslinda. Yarin tekrar bi duyuru yapacagim, cidden takimda aktif olmayanlara uyari/kinama verelim yani... yeni kisiler de cagirsak mi acaba?Kizlar niye dagildik sizce böyle?? Yok kimseler hakikaten..toparlanmak icin bi öneriniz var mi..ordekimiz rakibe listesi yapmisti takip ediyo mu herkes esini..
Bu da cozum olmazsa cuma pacamizi kurtaramazsak kaptanin yaptigi uyari sistemine mi dönsek napsak???

Evet canim farkindayim. Diger arkadaşlardan da grup arkadasi gelmeyenler var.ben ım grup arkadsımOzaly ama ıkı gundur goremıyorum cogu arkadasımız yok cuma ya ıkı gun var nasıl olacsk canım